Nyílt levél azoknak, akik fagyállót tesznek ki macska ellen...
Címlap / Szépség-Egészség / Nyílt levél azoknak, akik fagyállót tesznek ki macska ellen

Nyílt levél azoknak, akik fagyállót tesznek ki macska ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

Azon túl, hogy törvényt sért, vajon tudja-e, hogy úgy sír a fájdalomtól, mint egy kisgyerek? Hogy miközben összehány mindent, emberi nyelven kiabálja, hogy jaj anyám, anyám, meg hogy fáj, fáj.  

A második macskám hal meg fagyálló-mérgezés miatt. Vigyáznék én jobban rájuk, de nem tudok. Tartanám őket lakásban, de ők ezt nagyon nem szeretnék. Mondanám nekik, hogy maradjanak a kertben, de ők szabad lelkek.

Tudom azt, hogy sokakat zavar, ha a szomszédból átjár a macska, és meg is értem. De ha EMBERnek tartod magad, akkor nem lehet megoldás a méreg! Annyi más lehetőség létezik, a legegyszerűbb egy 100 Ft-os vízipisztoly.

Mivel a macskáim nem mennek messzire, a mérget valaki a szomszédságomból teszi ki. Remélem eljut hozzá ez a "levél". Igyekszem megérteni, és nem kívánni neki rosszat. Nehezen megy.


De azért megkérdezném tőle, látott-e már haldokló macskát? Tudja-e, hogy úgy sír a fájdalomtól, mint egy kisgyerek? Hogy miközben összehány mindent, emberi nyelven kiabálja, hogy jaj anyám, anyám, meg hogy fáj, fáj. Tudja-e, hogy milyen, szemcseppentővel próbálni itatni, hogy ne száradjon ki, legalább addig, amíg megérkezik a vérvétel eredménye, mert hátha van remény? Hogy milyen érzés várni és aggódni, aztán már csak a rendelési idő kezdetére várni, hogy legalább ne szenvedjen tovább, mert ez napokig eltarthat?

Tudja-e vajon, hogy egy macskásnak az a cica olyan majdnem, mint a gyereke?! Istenem, ugye egy gyerekkel nem tenné ezt, csak mert zavarja?!

Kérlek, maradjatok EMBEREK!

... és nincs ez másképp a kutyákkal sem. 

Osszátok meg ezt azokkal, akik szeretik az állatokat. És azokkal, akik nem.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 91468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x