Dr. Geréb Ágnes exkluzív - Homeopátiás siker veszélyeztetett...
Címlap / Szépség-Egészség / Dr. Geréb Ágnes exkluzív - Homeopátiás siker veszélyeztetett terhességnél

Dr. Geréb Ágnes exkluzív - Homeopátiás siker veszélyeztetett terhességnél

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Sokan hiszik, hogy a homeopátia nem működik. Azok számára, akiknek a praxisában napi rutin a homeopátiás kezelés, annak eszébe sem jut hinni, egyszerűen csak alkalmazza. Dr. Geréb Ágnes esete Áron születése előtt, a baba édesanyjától. 

 A napokban találkoztam egy interjúval amelyet dr Novák Hunor készített Szabó István professzor úrral.

Egy barátnőm küldte át nekem, ismervén az én történetemet. Miközben a beszélgetést olvastam, nagyon megérintődtem. Megelevenedtek a 13 évvel ezelőtti küzdelmes hetek és hónapok, a félelem, az aggodalom és reménység pillanatai. Benkő Ágnes Mária – Sajnovits Áron édesanyja - története, ami elgondolkodtathat mindenkit ... 
 
Melőtt elolvasnád, szeretném figyelmedbe ajánlani a HarmoNet ingyenes és élő közvetítését az OTTHONSZÜLÉS témájáról - ide kattintva tudod követni, - valamint ingyenes élő előadásunkat a Homeopátiáról, amit ide kattintva tudsz követni >> 
 
Áron születésének története: 
2003. augusztus végén várandós lettem a negyedik gyermekemmel, aki második házasságomban érkezett közös gyermekként. Boldog voltam, harmonikus, biztonságban éreztem magam. A már előzőleg jól ismert "hányingeres, émelygős" kellemetlenségen kívül semmi másra nem emlékszem.
 
Miután a harmadik gyermekemet Geréb Ágnes segítette világra, aki akkoriban magánál a várandósságnál is komoly támaszt nyújtott mind lelki, mind testi problémáimban, nem volt kérdés, hogy újra őt fogom megkeresni. Természetesen volt kórházi orvosom is, aki a szükséges hivatalos vizsgálatokat időről-időre elvégezte. A kisbabám növekedett, az ultrahang, a vérvizsgálati eredmények mind azt mutatták, hogy minden a legnagyobb rendben van.

 
Áron 6 hetesen 

A 16. héten hirtelen és váratlan dolog történt: 2003. december 11-én délelőtt azt éreztem, hogy valami meleg folyik végig a combjaimon. (Előzőleg mindhárom gyereknél csak a szülés közben repedt meg a burok, így ezt az érzést nem ismertem.) Először arra gondoltam, hogy talán bepisiltem? De nem lehet, hisz ingert nem éreztem előtte és velem ilyen nem szokott előfordulni. A folyadék színe is teljesen átlátszó volt. Egyedül voltam otthon, nagyon megijedtem. Különösen akkor, amikor rövid idő múlva alhasi görcsök is jelentkeztek.

Ekkor gyorsan felhívtam Geréb Ágit. Ő nagyon szomorúan azt mondta, hogy nem igazán lát esélyt, nagyon pici még a baba és valószínűleg beindult a vetélés. Kérte, hogy hívjam fel a kórházi orvost, be kell mennem, hogy lássanak. Ekkor remegő kézzel kerestem ki az orvos számát, hogy beszélni tudjak vele. De nem volt elérhető. A telefonja ki volt kapcsolva. Újra Ágit hívtam. Ő akkor átlátva és átérezve, milyen kiszolgáltatott helyzetben vagyok ott egymagam, nyugtatni kezdett.

"Tudta, hogy sok év óta használunk homeopátiás készítményeket és komoly készlettel rendelkezem, rögtön javasolt egy szert, amit akkor bevettem. Kérte, hogy feküdjek le, a csípőmet megemelve."


Közben megérkezett a férjem, s röviddel utána a húgomék is. Ágival folyamatosan kapcsolatban voltak. Kaptam a homeopátiás szert félóránként. 2-3 óra múlva megszűntek a szülési fájdalmaim. Szinte ájultan az izgalmaktól, elaludtam. Amikor felébredtem, Ági ott állt az ágyam mellett. Óvatosan megtapogatta a hasamat, érezte az erősen kalimpáló kisbabát. Tényleg nagyon izgett-mozgott, soha előtte nem éreztem ennyire, pedig nála igen hamar érzékeltem a mozgást. Ági arra gondolt, hogy ha most nyugalomban és biztonságban vagyok, talán van egy pici esély.
 
A rokonaimnak meghagyta, milyen homeopátiás szerekre lesz szükség, hogyan emeljék meg az ágylábat. Hozott egy kicsi üvegben toko-olajat, pár napra elegendőt, amit akkor barátokon keresztül rögtön meg is rendeltünk Németországból. Ez az olaj ma már szerencsére nálunk is kapható, a méhösszehúzódások megelőzésére, ill. leállítására alkalmas. Tanácsára beszereztünk egy ágytálat is, hogy egyáltalán ne kelljen felkelnem. Kérte, hogy rendszeresen mérjem a hőmérsékletemet, s hogy pár nap múlva legyen vérkép ellenőrzés. (Magán laborból jöttek ki vért venni.) A fertőzés megelőzésére sokféle tanáccsal látott el minket, amit szigorúan be is tartottunk.
 
Elkezdődtek az izgalmas éjszakák, nappalok. Én csak feküdtem, feküdtem megemelt csípővel, a kisbabám intenzíven fickándozott bennem, a magzatvíz szivárgott. Közben persze elértük a kórházi orvosunkat is, aki nagyon szeretett volna látni, de ő is félt, hogy a mozgatás veszélyes lehet. Vártunk január elejéig, s akkor nagy óvintézkedések közepette eljutottam a rendelőjébe. Ő is megerősítette, hogy folyamatosan szivárog a magzatvíz, de a kisbaba teljesen jól van, és úgy tűnik, termelődik vissza a víz, mert nem kevesebb, mint ami szükséges. Ekkor már kb. a 20. hétnél jártunk.

Ágival természetesen napi kapcsolatban voltam. Ő abban bízott, hogy ha csoda folytán kihúzom a 30. hétig, akkorra már eléri a baba a kritikus súlyhatárt és életben maradhat. 
Fontos megemlítenem, hogy Ági hihetetlen sok bíztatása, gondoskodása mellett a nagy családom minden tagja óriási segítséget nyújtott. A házunkban teljes átépítés, bővítés zajlott, ki kellett költöznünk, a húgomék fogadtak be minket a 3 gyermekkel 2 hónapra úgy, hogy közben engem teljesen ki kellett szolgálni. Barátok, ismerősök segítettek, amiben tudtak, a 3 gyermekem körül is rengeteg teendő adódott. És én csak feküdtem, teltek a hetek, nőtt a pocakom. Nagyon figyeltünk mindenre, hogy nehogy bármiféle fertőzés lépjen fel. 
Februárban visszaköltözhettünk a házunkba. Édesanyám, s egy barátnőm folyamatosan velünk voltak. 
 
Március közepén lehettem a 30. hétben. Semmi jele nem mutatkozott annak, hogy a kisfiam születni készül. Nagyon nagy békében voltunk mi ketten, bár a magzatvíz szivárgott szüntelenül.
 
Valamikor a 36. hét környékén erős jóslófájásaim indultak, hívtam Ágit, persze rögtön autóba ült, s egy egész éjszakát itt töltött nálunk. De a folyamat reggelre leállt. Akkor ő hazament, s folytatódott a várakozás. Közben a hivatalos orvosom is látott, óvatosan ugyan, de kb. havi 1 alkalommal elszállítottak hozzá. A magzatvíz mennyiségét mindig elegendőnek ítélte. Minden alkalommal elmondta, hogy ez egy csoda, s hogy a szakirodalomban erre sehol nincsen példa. 

Eljött a 37., 38. hét. Ekkor Ági azt mondta, keljek fel, s kezdjek el kicsit sétálgatni. (Bizony nagyon le voltam gyengülve, izmaim "eltűntek" a 22 hét fekvés alatt.) A szép májusi tavaszban nagyon jól esett kisétálni a kertbe, süttetni magam a nappal. Így telt el az utolsó 2 hét.
 
A 40. héten, május 18-án kora délután elindult a vajúdás. Akkor már lehetett tudni és érezni, hogy nem fog leállni. Ági megérkezett Király Ágival, a bábatársával. Következtek a már ismerős előkészületek: muskotályzsályás forró borogatás a hasamra, a gát olajozása, a "szülőágy" előkészítése, rövid ideig fürdőkádban ülés. Az Ágik jelenléte hangtalan és észrevétlen volt, mégis biztonságot nyújtott. Ilyen emlékképeim vannak ezekről a nehéz órákról. Erőm nem volt állva, guggolva szülni, ehhez túl gyenge voltam. Az utolsó szakasznál emlékszem, hogy lefeküdtem, oldalra fordulva. Nem igazán szokványos póz egy kisbaba kitolásához, de akkor semmi más nem esett jól. Tudható volt, hogy nem lesz kicsi a babám, az ultrahang 4 kg körülinek látta.

Bizony nagyon megküzdöttem a kitolási szakaszban, míg végre 22:35-kor világra jött a gyönyörű, óriási kisfiam, Áron! Akik jelen voltak, alig hittek a szemüknek, akkora baba bújt ki belőlem! Kb. 1 óra múlva került mérlegre, ami 4700 g-ot mutatott! Tökéletes gyönyörűségű kisfiú volt, magzatmáznak már nyomát sem lehetett látni rajta! 
 
Áron most már 12,5 éves egészséges, szép kamaszfiú.
Kiskorában erős félelmekkel küzdött: víz, kutyák, pókok. Szeretett homeopata gyerekorvosnőnk, s egy  kedves pszichológus barátunk segítségével mára ezek teljesen megszűntek. Kungfuzik, vív, jógázik, tanulmányi eredménye általában 4,5. Óriási szenvedély, kitartás, küzdeni tudás/akarás van benne. Az anyaméhben eltöltött idő erre tanította meg. A végsőkig való harcra, a semmit nem feladásra.  Élete során egész biztos, hogy ezt jóra fogja használni! 
 
Nem tudok elég hálás lenni Áginak ezért a gyermekért! Olyan végtelen stabilitást, biztonságot tudott nyújtani ezekben a néha kilátástalan hetekben, olyan finom lélekenergiákkal támasztott, bíztatott, annyira érzékenyen rám hangolódva tudta mindig a legmegfelelőbb segítséget adni! Bíztam széleskörű szakmai tudásában, tapasztalatában. Határozottsága és egyszerű, de erős mondatai mindig kapaszkodót jelentettek.
 
Ő számomra egy igen fontos női minta megtestesülése, női példakép. Nem az az ember, akit el kell zárni a világtól. Rá szüksége van a világnak!
„Gyertyát sem azért gyújtanak, hogy véka alá, hanem hogy a gyertyatartóba tegyék és világítson mindazoknak, akik a házban vannak.” (Mt, 5,15)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 28709 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x