Valaki mentsen meg a ráncoktól, avagy hogyan legyél elégedett...
Címlap / Szépség-Egészség / Valaki mentsen meg a ráncoktól, avagy hogyan legyél elégedett a tükörképeddel negyven évesen

Valaki mentsen meg a ráncoktól, avagy hogyan legyél elégedett a tükörképeddel negyven évesen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Ki ne szeretne bársonyosan puha, ráncoktól és mindenféle foltoktól, mindenféle pöttyöktől mentes, örökké fiatal arcot? Nézegetem a régi képeket, de a tükröm minden reggel kíméletlenül tájékoztat, hogy múlik az idő. Igazából nem vészes, sőt sokszor megkapom, hogy nem változtam semmit.  

És persze tudom, hogy nem gáz az öregedés, fogadjuk méltósággal, meg békéljünk meg a testünkkel típusú cikkek tömkelege születik mostanában, de mégis napról napra nő bennem az együttérzés Nicole Kidman, vagy Meg Ryan kétségbeesett próbálkozásait látván. Sokféle krémet kipróbáltam már, főleg, mert édesanyámnak van egy kozmetikum fétise, így minden ünnepre azt kapok ajándékba. Ráadásul nekem van egy lehetőleg bio, de mindenképpen természetes összetevők iránti vágyam. Az volt az elméletem, hogy a fene fog vagyonokat költeni ilyesmire, ha már a drogériákban lehet saját márkás cuccokat kapni egészen jó áron. Különösebb változást úgysem lehet elérni. Maximum nem lesz sokkal rosszabb, nem feszül a bőröm annyira reggelente, meg fürdés után, és elmondhatom, hogy természetes. De azért gyűltek a szemem körül a mosolygós ráncok, amik már nem csak mosolygásnál látszanak. És azok a szörnyű csíkok a szám mellett. Na, azokra külön dühös voltam. Eddig.

Tettem egy próbát a Bergland anti aging termékeivel, gondoltam, nincs mit vesztenem. De pár nap után azt vettem észre, hogy egyszínűbb az arcom, hogy az orromtól a szám széléig vezető Mariana árkok nem múltak el, de sokat szelídültek. A szemem pedig valahogy újra életre kelt. Szeretném leszögezni, hogy nem kaptam vissza a tizennyolcéves képemet a tükörben továbbra sem, de így kicsit több, mint negyven évesen határozottan jobban érzem magam a bőrömben, mint máskor.


 

Mi bennük a legjobb?

Spórolok egy csomót. Nem kell szemránckrém, testápoló, nappali és éjszakai arckrém. És valljuk be, mindenki megveszi azokat a kis kapszulákat, arcpakolásokat, és egyéb varázslatot ígérő szereket is, ha épp akciós, vagy megdumáljuk magunkkal, hogy nem is olyan drága. Egyszerűen csak egy Bergland Gránátalma bőrápoló olaj és a maximalistáknak egy szemkörnyékápoló. Ezzel ráadásul hónapokig elvagy. Innen nézve nem tudok a piacon ennél jobb ár-érték arányú termékeket.

Oké, az igazán maximalistáknak pedig ajánlom még a Bergland bőrfeszesítő olajat, aminek bársonyosan mély illata jól áll férfiaknak és nőknek egyaránt. (Igen, miért ne akarnának a pasik is feszesebb bőrt?)

Csak tiszta, természetes anyagok kerülnek a bőrödre. Nincs kőolaj származék, tartósítószer, meg alumínium.

Nem tesztelik ezeket a termékeket állatokon.

Tettél valamit a környezetedért: nincs több műanyag, csak szép üveg és fa.Ha tudtam volna ezekről a termékekről a várandósságom alatt, tuti ezeket használom. Mert a sok értékes olaj még a terhességi csíkoktól is megóvja a mamákat, vagy segít a már meglévőknek gyorsabban regenerálódni.

A vásárlásod szavazat. Ha ezeket a kozmetikumokat használod, egy olyan cégre szavazol, akik abban hisznek, hogy csak a tiszta, természetes illóolajok rendelkeznek pozitív hatással a szervezetre, így azon dolgoznak, hogy ezeket a lehető legjobb minőségben tegyék elérhetővé.
Imádom, hogy bódítóan, de mégsem tolakodóan narancs és gránátalma illatú.

Szóval miért ne tennél te is egy próbát? És nézz vissza mosolyogva egy hét múlva és meséld el a te arcod történetét!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5698 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x