Homeopátiás sikerturbó! - Lehetséges? Derítsd ki!
Címlap / Szépség-Egészség / Homeopátiás sikerturbó! - Lehetséges? Derítsd ki!

Homeopátiás sikerturbó! - Lehetséges? Derítsd ki!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Szoktál egyhelyben toporogni, ahelyett, hogy haladnál a kitűzött célod felé? A sikered gátjairól ír Bodrogi Viki homeopata. Amikor elakad az életünk, sokszor az okok helyett a tüneteket akarjuk orvosolni. A homeopátia a leki folyamatokat is segítheti - mutatjuk, hogyan!  

Mi  a sikeres szó jelentése ? (személy, folyamat, változás, időszak, dolog), amely a célként megjelölt állapotot, helyzetet vagy hatást elérte.
Siker + es  = Kedvező végeredmény; olyan helyzet, állapot vagy következmény, ami korábbi elvárásainknak tervünk elért céljaként megfelel, és arra tudatosan törekedtünk, szándékunk irányult rá.
 


Magabiztosabbá válni homeopátival


Ha a céljainkat így végig tudjuk vinni és elérjük a sikert, akkor igazán boldogok, magabiztosak, kiegyensúlyozottak és egészségesek lehetünk. De mi van akkor,ha ezt a sikert rögös úton értük el és már nem is annyira sikernek éljük meg? Vagy esetleg megbotlottunk, talán elestünk és letértünk a sikerre vezető útról.  Előfordulhat, hogy haladunk az úton, de beütött a nem várt esemény.
Voltál már így? Ott álltál már majdnem a siker kapujában, de valami mégsem engedett tovább lépni. Van egy akadály, egy gát, amit nem tudunk lebontani.
 
Ezek a hátráltató tényezők lehetnek lelki vagy fizikai okok.
 

Mi áll a sikered útjában? Törd át a gátat erővel, vagy bontsd le gyengéd módszerrel


Sokszor nem is tudjuk, hogy miért van migrénes fejfájásunk vagy miért jön mindig elő a bőrproblémánk, az allergiánk, esetleg miért pont a legrosszabbkor leszünk már megint betegek vagy kapunk egy sokkoló hírt.
 
De általában ezekre a vissza-vissza térő tünetekre nem is nagyon fektetünk sok figyelmet, sokkal inkább elnyomjuk egy fájdalomcsillapítóval, krémmel vagy egyéb gyógyszerrel. Pedig ezek mind figyelmeztetések. A szervezetünk figyelmeztet minket, hogy valamit még nem rendeztünk le.
 

Áss le a  gyökerekig


Amíg az alapprobléma nincs meggyógyítva, addig mindig szembesülni fogunk ezekkel a hátráltató tényezőkkel. Ha pedig folyamatosan elnyomjuk ezeket a segély kiáltásokat, akkor még markánsabb tünetekben fog jelezni a testünk, hogy valami nincs rendben a mélyben.
 
De ilyen esetekben is gondoljunk a homeopátiára. Hiszen a homeopátia nem csak az akut betegségekben lehet a segítségünkre, hanem a krónikus folyamatoknál az alap probléma megértésében és egyensúlyba hozatalában is. Ezért fordul sok terapeuta a homeopátiás gyógytás felé és ezért lesznek a homeopaták lelki rezdülésekre érzékeny segítők, szakemberek. A test és a lélek folyamatai nem válnak el egymástól. 

Amikor az alapokat vissza állította szervezetünk a homeopátia segítségével, a kiváltó problémát sokkal gyorsabban felszínre lehet hozni és a benne rejlő tanítás is gyengédebb lesz. Ha a probléma feltárult akkor léphetünk tovább a sikerre vezető útra. S ahogy haladunk az utunkon, azt fogjuk észre venni, hogy már nem akadályoz semmi, mert kiegyensúlyozottak, energikusak vagyunk mivel az alapprobléma megoldásával ezek a tünet figyelmeztetések is eltűntek.
 
A homeopátia nem csak a fizikai egészséges állapotot tudja helyre állítani és annak hosszan tartó megtartását hanem a szellemi és mentális jólétet is, ezzel együtt a kiegyensúlyozott energetikus vitalitást.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2745 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x