Skybaby: megérkezett az energiaitalok legújabb generációja...
Címlap / Szépség-Egészség / Skybaby: megérkezett az energiaitalok legújabb generációja

Skybaby: megérkezett az energiaitalok legújabb generációja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Új energiaital-család "kilövés", mindazon mesterséges összetevők nélkül, ami miatt nem szeretünk energia-italt fogyasztani! Hatásával azonban a tea- és kávéfogyasztóknak is új alternatíva lehet!  

 A „spirituális beállítottságú” emberek ritkán isznak energiaitalokat, mondván azok egészségtelenek, csupa mesterséges anyagból állnak, akkor már inkább a kávé! A most megjelenő energiaital-család viszont nem tartalmaz taurint, mérsékelt cukortartalmú, helyette természetes édesítőszerekkel, például sztíviával édesített, emellett tartósítószer-mentes és vitaminokkal gazdagított. A recept különleges és teljesen új. A Skybaby szénsavas energiaitalok így a kávé- és tea kedvelőinek is alternatívát jelenthetnek.De kik is voltak az eredeti „szkájbébik”? A második világháborús győzelem utáni, felszabadultan bulizó Amerika légikisasszonyait nevezték így, ahogy ezt a sajtóbemutatón megtudhattuk Balogh Leventétől, a Szentkirályi ásványvíz alapítójától. Ezt az életérzést jelenítették meg a nyilvános bemutató – vagy ahogy itt nevezték: kilövés - korhűen öltözött kisasszonyai, akik a budaörsi repülőtér füves rétjén a hangártól a fémesen csillogó repülőgépig kísérték a vendégeket. Ezen a bemutatón mindenki átélhette a repülés élményét egy közel hetven éves, gyönyörűen karbantartott oldtimer repülőgéppel, a világ egyetlen működő Li-2-esével. Ez a masszív építésű gép könnyedén felszáll egy kaszálóról is, a műszerfalának pedig már a látványa is igazi retró élmény!

A Skybaby energiaitalok tehát egyszerre jelenítik meg a modern ember igényeit, mivel növelik a koncentráló- és teljesítőképességet, és a nosztalgikus pin-up stílust. Az egyenlőre háromféle ízben készülő italok receptúráját két év alatt kísérletezték ki. Ráadásul ezek az italok nem csak önmagukban finomak. A tuttifrutti, kékszőlő- és mate-kivonatok ízvilága, a fahéj, citrus és vanília ízek miatt a Skybaby italok izgalmas koktélok alapanyagai is lehetnek. Az is fontos szempont lehet a mai ember szemében, hogy maguk a dobozok is újrahasznosíthatóak.

Júniustól lehet találkozni a negyvenes-ötvenes évek Amerikájának stílusát idéző, fényesen csillogó dobozokkal a hipermarketekben és a MOL benzinkutakon. Hazánk mellett további ötven országban kezdik el a forgalmazást, és a cég több kampánnyal is készül: határ a csillagos ég!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3493 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x