Nyár: vakáció, új kalandok, bujaság, sex
Címlap / Szépség-Egészség / Nyár: vakáció, új kalandok, bujaság, sex

Bodrogi Viktória

Nyár: vakáció, új kalandok, bujaság, sex

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-31

Nyár az az időszak, amikor felébred mindenkiben a kalandvágy. Könnyebben ismerkedünk, flörtölünk, hamarabb bújunk ágyba olyanokkal, akikkel nem is tervezünk hosszabb kapcsolatot. Elég egy meleg nyári este, finom borocska, romantikus fények, jó hangulat, kellemes zene és egy szimpatikus férfi.  Ezzel semmi gond nincs is, sőt !!!! De előfordul, amikor a nagy vágy hevében megfeledkezünk arról a “bizonyos” védekezésről, és pár nap múlva jelentkeznek a nem kívánt problémák.

Egy ilyen vadul átmulatott éjszaka / éjszakák után jelentkezett nálam egy hölgy beteg.

A panasz maga nem volt túl nagy probléma, de a kellemetlennél azért rosszabb. A hölgy elmondása alapján az aktus nagyon is az ínyére volt, kívánta a férfit, remekül érezte magát és egyetlen percét sem bánta meg. De másnap amikor felébredt azt érezte, mintha fel lenne fázva. Csípett a vizelete és enyhe alhasi fájdalmai voltak. Kezelte saját magát, azzal amit ajánlottak neki, és pár nap múlva el is múltak a tünetek. De újabb kaland és újabb “felfázás”. Így ment ez elég hosszú ideig, amikor úgy döntött, hogy felkeres engem.


Nagyon hosszasan elbeszélgettünk, és elmesélte, hogy tulajdonképpen ez nem újkeletű dolog nála. Előfordult már régebben is, de nem sok figyelmet fordított rá. Rákérdeztem, hogy mégis mikor volt az első ilyen “felfázása”, emlékszik-e? Ekkor sóhajtott, és egy hosszú mesébe kezdett. 16 éves volt, amikor találkozott élete első szerelmével. Azt hitte. Fél év együtt járás után a fiú kérésére, lefeküdtek egymással. Ekkor vesztette el a szűzességét. Nem volt egy jó élmény neki. Ahogy belekezdtek egymás szeretgetésébe, úgy döntött, hogy mégsem jött el az idő. Kérte a fiút, hogy hagyják abba, de Ő nagyon győzködte, hogy jó lesz. A fiúnak jó is lett. A betegem elmesélte, hogy nagyon haragudott a fiúra és saját testétől is undorodott egy jó hosszú ideig. Barátnői segítették át a nehéz időszakon. Sokat beszélgettek és ez nagyban elősegítette a “megerőszakolt” lelke gyógyulását. Ekkor volt az első felfázás szerű tünet. Megkérdeztem, hogy mi volt a többi nemi aktus után? Elmondása alapján nem mindig jelentkezett, de nagyon gyakori volt.

Természetesen beszélgettünk még más témákról is, kikérdeztem az esetleges többi problémáiról is. Sok mindenre rávilágítottunk és megértésre került, hogy milyen lelki folyamatok okozhatják a jelenlegi problémát.

Felírtam egy homeopátiás szert, mellé adtam egy terápiás javaslatot és kértem, hogy a megbeszélt időpontban jelezzen vissza.
Egy év múlva találkoztunk megint. Voltak kapcsolatai, szedte rendesen a homeopátiás gyógyszert, és azóta nem jött elő a probléma. Köszöni jól van.

Ezzel a kis történettel szeretnék rávilágítani arra, hogy homeopátiás kezelés során nem csak a fizikai tüneteket gyógyítjuk, hanem a probléma eredetét is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3715 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x