Pár perces csikung gyakorlat a tüdő erősítésére
Címlap / Szépség-Egészség / Pár perces csikung gyakorlat a tüdő erősítésére

Pár perces csikung gyakorlat a tüdő erősítésére

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Ez a csikung gyakorlat nagyon sokat tud segíteni abban, hogy a szervezeted ellenállóképessége jól működjön (a tüdő a vastagbéllel van párban a kínai gyógyászat szerint), és erős tüdőd legyen!  

A gyakorlat:

Állj vállszélességű terpeszbe. A hüvelykujjaidat a hátad mögött összekulcsolod és a mutatóujjaidat kinyújtod - lásd a kis kép a nagy képben.

Mély belégzés. A lapockáinkat hátul összehúzzuk a gerinc irányába, előrehajolsz és a mutatóujjal az ég felé mutatsz (a mozgás hozza magával, hogy a karjaid felemelkednek hátul). A levegőt az előrehajlás közben kifújjuk. Térdünk kissé be van hajlítva.

Néhány lélegzetvételnyi ideig megtartod az előrehajlást, majd csigolyánként felemelkedsz, az ujjaidat szétbontod lassan és hagyod, hogy a karjaid lógjanak a tested mellett.

Ezt ismételd meg nyolcszor.

"Egészség túrára" indulok március 14 -vel kezdődően - jössz velem? Megnézed, milyen?

21 napos ingyenes ONLINE közös gyakorlást indítok március 14 -vel. Minden nap egy gyakorlatot "kell" elvégezni, és a csoportban az aznapi poszt alatt leírni a megtapasztalásaidat.

Napi 15 percet kell rászánj a gyakorlatokra - természetesen csinálhatod többször is az adott nap feladatát.
Kíváncsi vagy?
Van rá kis időd?
Nyitott vagy új dolgokra?

Miért épp most? Mert mindenkinek jól jön az hogy erős a szervezete védekezőképessége főleg a mostani helyzetben - sőt, hogy javuljanak az értékei.

Mint tudjuk, a közösségnek húzóereje van, egyrészt biztos teszel az egészségedért minden nap, másrészt a pozitív visszajelzések, amiket majd olvashatsz, neked is szárnyakat adnak. 21 nap alatt íródik be az új szokás a sejtjeidbe, így utána is már sokkal könnyedebben fogsz tenni önmagadért.

21 csikung gyakorlat 21 nap alatt, egy privát csoportban - persze időt kell rá szánni. Gyere, és legyél te is benne az egészségtudatos csoportban. Termèszetesen a kurzus INGYENES! Várlak a csoportban!

Ha szeretnél részt venni, kérlek csatlakozz ehhez a csoporthoz: http://bit.ly/21NapCsikungGyakorlás
Minthogy ez ingyenes nyugodtan, meghívhatod az ismerőseidet is a csoportba. Gyakorlásra fel!

http://csikung.weebly.com 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 17056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x