Gyógynövényes Házipatika Workshop - tanulj online!
Címlap / Szépség-Egészség / Gyógynövényes Házipatika Workshop - tanulj online!

Gyógynövényes Házipatika Workshop - tanulj online!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-01

A gyógynövények hatóanyagait és gyógyhatását ismerni olyan tudás, ami bármilyen vészhelyzet esetén a segítségünkre siet, de a legegyszerűbb náthát is könnyebben vészeljük át vele. A gyógynövény tanfolyam végre online is elérhető.  

 A Naturportal Online Magazin (link: https://naturportal.hu) és a Gyógyfüveskertem Magazin (https://gyogyfuveskertem.hu/) közös szervezésében 2021. őszétől van lehetőség személyesen, illetve Zoom-on keresztül Gyógynövényes Házipatika Workshop keretében megtanulni a gyógynövényekkel gyógyítás alapjait.
 

Az egész napos tanúsítványt adó program első felében közösen másokkal megismerkedhetsz a gyógynövények gyógyhatásaival, mellékhatásaival, adagolásával, a házipatikai szerekkel és a házipatika összeállításával.

 

A workshop olyan tudáshalmazt ölelt fel, mint a gyógynövények adagolása gyermek- és felnőttkorban, a gyógynövények mellékhatásai, a házipatika összeállításának szempontjai, a különféle házipatikai szerek előnyei, hátrányai, elkészítési módjai, a házipatika korlátai és a házipatikával kezelhető panaszokra leghatásosabb gyógynövények és háziszerek bemutatása.

 

A megszerezhető hasznos gyakorlati tudás mellett egy jó hangulatú és interaktív workshop élménnyel is gazdagabbak lettek a résztvevők. A tudásanyag feldolgozása során a felmerülő kérdések és észrevételek azonnal megvitatásra kerültek, az elhangzó információk személyes élményekkel kerültek kiegészítésre és színesítésre.

 

A workshop keretében három egyszerű, de hatékony gyógynövényes háziszert is elkészíthetnek és hazavihetnek a résztvevők, valamint további három szintén nagyon egyszerű és hatékony háziszer elkészítési módját is megtekinthetik.

 

Ezzel az alaptudással felvértezve az összes résztvevő ki tudja választani a házipatikája számára legfontosabb gyógynövényeket, azok legcélszerűbb felhasználási módját, és szükség esetén el tudja készíteni a megfelelő házipatikai szert. Mindeközben azzal is tisztába került, hogy mikor kell mindenképpen orvoshoz fordulnia, és milyen típusú gyógynövényektől várhat javulást.

 

A tudás elmélyítését segíti, hogy a workshopon levetített tudásanyagot a résztvevők egy zárt tanfolyami felületen örökös hozzáféréssel elérik, illetve további információk is segítik az önálló tanulást. Így a későbbiekben is bármikor visszakereshetővé válik mindaz, amiről a workshopon szó esett.

 

Az egész napos workshop tanúsítványt adó, felnőttképzésbe kötött tanfolyam.

 

A következő tanfolyam 2022. február 26.-án (szombaton) kerül megtartásra 9-17 óráig Zoom-on keresztül. Zoom-on, videóval becsatlakozva a lehető legteljesebb és interaktív maradhat a workshop élmény. Így viszont – ellentétben a személyes találkozóval - akár az ország távolabbi részein, vagy akár a külföldön élők is részt tudnak venni a tanfolyamon.

A tanfolyamra a jelentkezési határidó: 2022. február 11.
 

A további workshopok időpontjairól a www.gyogynovenytanfolyam.com  és a www.naturportal.hu  weboldalakon tájékozódhatnak majd az érdeklődők.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1591 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x