Már nyíltan beszélünk a plasztikai beavatkozásokról
Címlap / Szépség-Egészség / Már nyíltan beszélünk a plasztikai beavatkozásokról

Már nyíltan beszélünk a plasztikai beavatkozásokról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A plasztikai sebészet témája ma már nem tabu, egyre többen beszélnek nyíltan arról, hogy jobban érzik magukat a beavatkozás után. Sőt már a női intimplasztikáról is egyre többen mernek kérdezni.  

 Amiben az intimplasztika talán különbözik a klasszikus szépészeti beavatkozásoktól, az az, hogy a korrekció nemcsak – és nem is elsősorban – esztétikai kérdés, hanem a testi és lelki egészség záloga is egyben. Az intim területtel kapcsolatos beavatkozásoknál nem minden esetben lehet élesen elkülöníteni a csupán esztétikai, illetve egészségügyi okokat.
 

Az intimplasztika típusai

 
 
  • Kisajak plasztika

 

A kisajak plasztika a leggyakoribb intimplasztikai beavatkozás, ami a megnagyobbodott, túlérő, kilógó, aszimmetrikus kisajak és a hüvely közvetlen bemeneti területének korrekcióját jelenti. Célja a női intim kisajkak méretének korrigálása.
 
A kisajak plasztikát helyi érzéstelenítéssel végzik, így az kevés kellemetlenséggel jár és a gyógyulási idő is rövid. A kisajak plasztikája más intimplasztikai beavatkozásokkal együtt is elvégezhető, mint például a nagyajkak vagy a csuklya plasztikájával.
 
 
  • Nagyajak plasztika

 

Gyakori a látványos nagyajak aszimmetria is, amikor nagyajak jóval nagyobb a másiknál. A petyhüdté vált nagyajkakat a lógó rész íves kimetszésével lehet korrigálni vagy éppen hialuron savval ill. saját zsír feltöltésével feszesebbé tenni.
 
 
  • A csiklót fedő csuklya plasztikája

 

A kis és nagyajkak korrekciója összekapcsolódhat a csuklya, vagyis a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekciójával, hiszen gyakran nemcsak a szeméremajkak nagyobbodnak meg "szárnyszerűen", hanem ezzel egybefüggően a csuklya is. Hasonló eset az is, ha a csikló túl kicsi, akkor ezen esetekben is kívánság szerint szabadítható ki a csikló a csuklyából, hogy az ingerek akadály nélkül érhessék a gyönyör központját. 

 
A kisajkak túllógása, illetve a nagyajkak aszimmetriája különböző funkcionális és esztétikai panaszokat jelenthet a páciens számára. Az elváltozás elhelyezkedésénél fogva gyakran súlyos lelki problémákat is okoz.

Éppen ezért fontos, hogy bátran kérjük ki szakorvos véleményét!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 705 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x