Alkalmi ruhák esküvőre - 2022-es nyári tippek és trendek...
Címlap / Szépség-Egészség / Alkalmi ruhák esküvőre - 2022-es nyári tippek és trendek

Alkalmi ruhák esküvőre - 2022-es nyári tippek és trendek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A korlátozások megszüntetésének köszönhetően ismét szabadon mehetünk közösségbe és viselhetünk elegáns vagy éppen divatos alkalmi ruhákat. A tavasz közeledtével pedig beindult az esküvői szezon, ami azt jelenti, hogy a népszerű ceremóniákra fel kell frissítenünk a ruhatárunkat is.  

 Szerencsére az esküvői vendégként viselhető nyári öltözékek választéka a végtelenül stílusos ruháktól a könnyű vászonruhákon át a trópusi ihletettségű öltözetekig terjedhet.
 

Mennyire érdemes követni a divatot?

 

A többnyire napsütéses évszakban az élénk színű és mintás rövid ruhák mindig izgalmas és praktikus választást jelentenek. Függetlenül attól, hogy az esküvő egy lenyűgöző tengerparti helyszínen vagy egy romantikus kerti környezetben zajlik, a legjobb nyári esküvői vendégruhákat hozzáigazíthatjuk a különböző divatos öltözködési stílusokhoz, emellett pedig legfőképpen a költségvetésünkhöz. 
 

Tippek a tökéletes alkalmi ruhák kiválasztásához

 

1. Kövessük a trendeket, viszont törekedjünk az egyediségre.
 
Amikor a 2022 tavaszán felkapott ruhákat nézzük, nem meglepő módon rengeteg élénk színt és számos kivágott részletet látunk. Mindazonáltal, bár szórakoztató lépést tartani a trendekkel, soha nem árthat egy időtlen, klasszikus ruhadarabot választani. Az irányvonalak kipróbálásának remek és kevés elkötelezettséggel járó módja az, ha a ruhák mellé egyben kényelmes cipőt, táskát, nyakláncot vagy más kiegészítőket is beszerez.
 
2. Kerüljük a nem megfelelő szabásmintájú anyagokat!
 
Bár ez magától értetődő lehet, mégis fontos kiemelni, hogy amennyiben irtózunk a magasnyakú ruháktól, akkor felejtsük el a magasnyakú ruhadarabokat. Csak azért, mert kedvenc influenszerünk tökéletesen nézett ki benne a húga esküvőjén, nekünk szükségtelen ebbe az irányba haladni.
 
3. Néha a gyakorlatias választás a legjobb. 
 
Mivel valószínűleg többször is hordja majd ezt a ruhát, érdemes valami viszonylag kényelmeset megragadni (gondoljon a becsomagolt ruhákra, illetve a lágyabb anyagokra). Ajánlatos az olyan cipők beszerzésére törekednie, amelyek vonzóak a számára, emellett azonban nem törik fel a lábát már a szertartás előtti fogadásnál. Ilyen lehet például egy fekete és/vagy pántos szandál.
Az egyszerű virágmintás ruhák valamelyikével sosem tévedhetünk. 
A hazai webes áruházakban már 20 ezer forintért kiválaszthatjuk a nekünk leginkább tetsző és az alkalomhoz illő viseletet. 
 
Vállkötések, mellszoborszerű míder, fodros szegélyű nyakkivágás és testhezálló trombitaszoknya különböztetik meg ezt a reformkori stílust a korábbiaktól.
 

Hogyan válasszunk az alkalmi ruhák közül?

 

Ha nyári esküvőn vesz részt, bölcs dolog, ha lélegző és kényelmes anyagokból, például vászonból és pamutból készült ruhákat vásárol. Ezek a könnyű szövetek kellemesen hűvösek lesznek – különösen, ha az esküvő a szabadban van –, és minden öltözködési módhoz megfelelnek. Ami a sziluetteket illeti, a mini, midi és tea hosszúságú elegáns alkalmi ruhák ideálisak a meleg időben tartott esküvőhöz, és különösen jól illenek a tengerparti és kerti helyszínekhez.
 
A tavaszi vagy nyári esküvőn való megjelenés tökéletes alkalom arra is, hogy a vidám nyomatokkal és az élénk színekkel kísérletezzen. Az esküvői vendégruhák klasszikusabb megjelenéséhez célszerű alaposan körülnézni a lágy pasztellárnyalatú és a finom virágmintás darabok között.
 

Éljük át újra a legszebb pillanatokat

 

Szeretne a legjobban kinézni, hogy éveken át kincsként őrizze a fényképeket, és magabiztosan érezze magát, amikor újra találkozik régi barátaival, ezért célszerű úgy öltözni, hogy azt a későbbiekben ne bánjuk meg. A kiegészítőkre szintén figyeljünk oda, nyilván nem minket fognak csodálni, sokkal inkább a menyasszonyt és a rokonságot, azonban emellett fontos, hogy magunkra is adjunk, pláne, ha pozitív örök emlékként szeretnénk majd megőrizni ezt a pillanatot.
 
A ruhákkal kapcsolatos öltözködési szabályokat, az évszakot és a helyszínt ugyancsak érdemes megfontolni, valamint hogy mennyire kívánjuk követni a trendeket.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1398 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x