A várandóság alatt is kezelhetjük gyengéden a felfázásunkat...
Címlap / Szépség-Egészség / A várandóság alatt is kezelhetjük gyengéden a felfázásunkat

A várandóság alatt is kezelhetjük gyengéden a felfázásunkat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Kismamaként fontos az egészségünk, de babánk egészsége még fontosabbá válik számunkra. Még azok is egészségesebben kezdenek étkezni, fordulnak a természetes kozmetikumok, gyógykészítmények irányában, akik korábban nem voltak igazán elkötelezettek.  

 És természetesen a boldogságpocakunk növekedésével együtt olyan problémák is megjelennek, amelyek időről- időre terhessé változtatják az örömteli várakozást. Egyik ilyen probléma a felfázás, amelynek oka, hogy a növekvő magzat a belső szerveink mellett a húgyhólyagra és a húgyvezetékre is egyre növekvő nyomást gyakorol. Ez egyértelműen megjelenik a gyakoribb vizelésben, de okozhat pangó vizeletet is, amely melegágya a felfázást leggyakrabban okozó E. coli baktériumok elszaporodásának. Ez a baktérium a bélflóra egészséges működésében vesz részt, így természetes úton jelenik meg a gát környékén is. Az E. coli bizonyos körülmények között bekerülhet a húgyúti rendszerbe, amelynek felületére tapadva gyulladást okoz. A felfázás, azaz a húgyhólyaghurut, húgyhólyaggyulladás tipikus tünetei az alhasi fádalom, a kevés égő, csípő, akár véres vizelet, gyakori szúrós érzetű ingerrel.

A nők többségénél a felfázás leggyakrabban várandósság idején jelentkezik. Azonban azoknál, akik korábban többször is átestek ezen, nagyobb a valószínűsége, hogy ezen időszak alatt is megfertőződnek. A felfázás elhanyagolása hosszú távon sok kellemetlenséget és súlyosbodó betegséget okozhat, azonban a magzatra nézve különösen veszélyes lehet.

A gyógynövény alapú Cys-Control termékcsaládot a Arkopharma francia gyógyszergyár fejlesztette. Az Arkopharma megalapítása óta természetes alapú gyógyszereket, egészségfenntartó és gyógyító készítményeket fejleszt és gyárt. Kutatásai eredményeként fejlesztette ki a felfázás tüneteit csökkentő gyógynövényes Cys-Control Forte termékét, amely már 2 nap alatt csökkenti a kényelmetlen, fájdalmas tüneteket, amelyet várandós és szoptatós kismamák is biztonsággal alkalmazhatnak.

A Cys-Control Forte hatásmechanizmusa egyszerű, de hatékony: a gyümölcsökben található d-mannóz és a tőzegáfonya un. PAC összetevője nem engedi meg, hogy a fertőzést okozó E. coli baktériumok megtapadjanak a húgyúti rendszer falán, a csarab nevű gyógynövény pedig vizelethajtó és egyben antibakteriális hatású, amely sok folyadék fogyasztásával együtt mintegy átmossa a húgyutakat. A Cys-Control Forte emellett lactobacilus törzseket is tartalmaz, amelyek az intim területeim flóráját építik, védik.

A gyógynövényes Cys-Control gyengéden ápolja a húgyutakat anélkül, hogy beleavatkozna az egészséges életfolyamatokba és nem csak a probléma megjelenése esetén, hanem működési mechanizmusa révén képes megelőzni a kényelmetlen, fájdalmas tünetek kialakulását is. Gyengédsége révén várandósság alatt is óvva a baba és a mama egészségét!

Várandósság alatt különösen odafigyelünk, hogy ne fázzunk meg, amely egyben a felfázás esélyeit csökkentheti. Az alábbi megelőzési praktikák mindkettő elkerülésében segíthetnek:

  • vizes sportokat, szabadidős tevékenységeket, wellnesst követően a vizes fürdőruha mielőbbi lecserélése, a végtagok, a deréktájék átmelegítése;
  • megfelelő ruházat, lábbeli viselése a kihűlő, hideg végtagok elkerülése miatt;
  • a deréktájék megfelelő védelme, szükség esetén át melegítése;
  • gyengéd intimhigiénia, főként intim együttlét előtt és után;
  • megfelelő (nem szűk és szintetikus) fehérnemű, ruházat viselése;
  • bő folyadékfogyasztás (víz vagy gyógytea) és rendszeres mellékhelység használat;
  • a felfázást okozó tevékenységek előtt és alatt Cys-Control Forte kúra tartása.

A klinikai kutatások alapján a Cys-Control 2 nap alatt csökkenti a tüneteket. A tünetek súlyosbodása vagy változatlansága esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, mert akkor annak hátterében más baktérium okozta vagy egy súlyosabb fertőzés állhat fent. Az orvos a vizsgálat eredményei alapján javasol gyógymódot, amelyet a Cys-Control Forte szintén támogat.

A Cys-Control Forte étrendkiegészítő termék, amelynek alkalmazását a használati utasításban leírtak szerint kell alkalmazni. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1066 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x