Ne félj a férfi intim gyantától! Inkább olvasd el cikkünket!...
Címlap / Szépség-Egészség / Ne félj a férfi intim gyantától! Inkább olvasd el cikkünket!

Ne félj a férfi intim gyantától! Inkább olvasd el cikkünket!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Férfi intim gyanta: ciki, női hóbort, férfiatlan, fájdalmas, selyemfiúknak való… És még sorolhatnánk a férfi intim gyantához fűződő asszociációkat. Mi viszont a következőket látjuk benne: igényesség, higiénia, komfortérzet, férfiasság, emelkedettebb párkapcsolati minőség.  

 Sok minden nézőpont kérdése. A férfi intim gyanta biztosan az. Nem mindenkinek jön be. Vannak viszont, akik teljesen rákattannak azért az elményért, amit a férfi intim gyantázás által kapnak. Ha érdekel a férfi intim gyantázás, de még sok a kérdőjel, az alábbiakban megtalálhatod a válaszokat. Csak pár perc, de mérföldekkel előbbre leszel férfi intim gyanta téren!


 
Ha ezt a srácok megtudják?

Lehet, hogy a haverjaid nagy része már rég intim gyantáztat, csak nem osztotta meg veled. A férfi intim gyanta valóban intim dolog, minden tekintetben. Rád tartozik; legfeljebb a párodra. Magad miatt, illetve, kettőtökért intim gyantáztass, ne mások miatt. Nem éri meg a haverok véleménye miatt sem lemondani róla! Nem kell se nagy dobra verni, se eltitkolni! A férfi intim gyanta az igényesség, az intim bőrápolás része. Ha szeretnéd megélni minden nap az intim testrészek üdeségét, frissességét, valamint szeretnéd még inkább megédesíteni a szerelmi légyottokat pároddal, akkor kérj férfi intim gyanta időpontot!

Ha azonban nem vonzanak ezek az érzések, nem kell erőltetni a férfi intim gyantát! Lehet, majd később jön el az ideje számodra!

Hol végeznek férfi intim gyantázást?

Több helyen, mint lehetne. Rögtön kifejtem! Szakszerű férfi intim gyantázást intimkozmetikus tud végezni.Ő egy alapképzettséggel bíró kozmetikus, aki elvégzett egy fél éves intimkozmetikai továbbképzést, ahol megismerhette az intim bőrápolást, az intim bőrdiagnosztikát, a női és férfi intim gyantázás alapanyagait, eszközeit, technikáit. Erről oklevél tanúskodik, ami bizonyára kint fog lógni a kozmetika falán.

Férfi intim gyantát tehát több helyen végezhetnek. Szakszerű férfi intim gyantát viszont csak olyan helyen, ahol intimkozmetikus dolgozik.

Hol találhatok férfi intim kozmetikust?

Nem szeretnélek elkeseríteni, de ilyen személy, egyelőre nincs a piacon. De hidd el, jobb így; neked is! Természetesen érthető, főleg, ha párkapcsolatban élsz, hogy nem szívesen veszed le az alsót más csinos hölgy előtt még férfi intim gyantázás idejére sem, de ez tényleg nem az a szituáció, amiben rosszul kellene érezned magad.

Az intimkozmetikus az személy,
  • aki tapasztalt intim gyantázó,
  • akiben anélkül is megbízhatsz, hogy örök hűséget fogadnál neki,
  • aki előtt sose kell szégyenkezned, cikin érezned magad
  • akinek empátiájával, türelmével lehetetlen felvenni a versenyt.

Ilyen intimkozmetikusokat legkönnyebben intimkozmetikákban találsz, de kisebb szalonokban is fellelhetőek elvétve. Itt biztosan megtalálod a legjobbakat!

A csupaszság mértéke

Ezt a kérdést, férfi intim gyanta szempontjából, két irányból is érdemes megközelíteni.

Az egyik szempont: a férfi intim gyantázás közben le kell-e venni az alsót?

Nem kötelező megválni az alsótól férfi intim gyantázás idején sem. Kényelmesebb lenne neked nélküle, de, ha jobb érzés, könnyebben el tudod engedni magad, ha rajtad van, semmi gond! Az intimkozmetikus adni fog egy egyszerhasználatos, papír alsót, és úgy fogja elvégezni az intim gyantázást.

A másik szempont: Minden szőrszáltól meg kell szabadulni vagy lehet részleges szőrtelenítést kérni?

Természetesen van mód férfi intim gyanta fazonokat kérni, ahol adott formára igazítják a szeméremszőrzetet. Sokat ne hezitálj a választáskor hiszen a következő alkalommal kipróbálhatod a másikat.

A legkedveltebb férfi intim gyanta fazonok:
  • részleges férfi intim gyantázás
  • teljes férfi intim gyantázás
  • fecske férfi intim gyantázás
  • boxer férfi intim gyantázás
Fájdalmas hobbi

Ha valaha ültél fogorvosi székben, akkor a férfi intim gyantázás alatt érezhető kellemetlenség fel sem fog tűnni. Ha szakszerű intimkozmetikus végzi a férfi intim gyantázást, akkor a furcsa érzésen kívül semmi rosszat nem fogsz tapasztalni.

Akik fájdalomcsillapítókkal riogatnak, valószínű, nem intimkozmetikust, hanem általános kozmetikust választottak férfi intim gyantázáshoz.

Csak azért, mert még nem tapasztaltad, ne akadályozzon meg abban, hogy bejelentkezz férfi intim gyantára! Próbáld ki, aztán mondj véleményt!

Egyszer nem elég?

A férfi intim gyantázás a hosszútávú szőrtelenítési módok egyike, hatása azonban nem tart ki örökké. Ha folyamatosan szeretnéd fenntartani az üdeség érzését az intim területeken is, akkor 5-6 hetente (a szőrnövekedés mértékétől függően) érdemes újra bejelentkezni férfi intim gyantáztatásra. Így te is jobban hozzászoksz és a szőrszálak is egyre gyérebbül nőnek vissza. Az a kellemetlennek tűnő, furcsa érzés pedig a harmadik alkalommal már fel se fog tűnni.

Mit szól majd  a párom?

Erre mi nem fogjuk tudni megadni a választ, de, ha körbekérdezünk a hölgyek körében, kinek mi a véleménye a férfi intim gyantázásról, a legtöbben támogatóan vélekednek róla; minekután, többségük is intim gyantáztat.

 

Férfi intim gyanta, semmi ördöngősség! Reméljük, sikerült kicsit felbátorítanunk, és ha eddig voltak is kérdéseid, most megválaszolást nyertek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1200 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x