A harmónia minden ruhadarabban megélhető!
Címlap / Szépség-Egészség / A harmónia minden ruhadarabban megélhető!

A harmónia minden ruhadarabban megélhető!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Az összhang az a valami, az a fűszer, vagy talán inkább úgy pontos a megfogalmazás, hogy az az állapot, amire jóformán kivétel nélkül mindenki vágyik. Sokan azt gondolják, hogy ez a típusú harmónia kizárólag a kapcsolódásokban élhető meg, de ez nem egészen igaz.  

 Még a legalapvetőbb szintekre is behozható ez az elvárás, például a ruházkodás területére. Miért ne sugározhatna kellemet és egységet az öltözet?!


Minden alkalom tökéletes alkalom!

A stílusos női nadrágok azok a ruhaneműk, amik egyszerűen elmaradhatatlanok a mindennapokból, az alkalmakból, vagyis az élet mozzanataiból. Nem hiányozhatnak egyetlen felvonásból sem, miközben ezernyi arcukat mutathatják meg. Akad, akit a sportosság vonz, mint a megfelelő modell segítségével megélhető karakter. Van, aki az eleganciát keresi ilyen módon és találja is meg, nap, mint nap viselve az elegáns stílusjegyeket. A két végpont között pedig ezernyi árnyalat húzódik, melyekben szintén megélhető az egyensúly.

Hiszen tulajdonképpen mit is jelent az összhang, milyen módon fogható meg ennek a jelentősége a gyakorlatban? Egyetlen szóval élve az egyensúly tényleg kifejező ebben az esetben. Egyensúly, ami azonban egészen sokféle lehet és itt kezdődnek az izgalmak. Hogy mire gondolunk? Arra, hogy a harmónia nem olyasvalami, ami egyetemes jellemzőkkel körbeírható, hanem sokkalta inkább egy olyan állapot, ami egyénileg, mindenkinél más formát ölt. Vagyis ezen a területen is teljesen hiábavaló keresni az univerzális jótanácsokat, mert az, ami az egyik embernek egyet jelent az egyensúlyban, a másiknak könnyen lehet, hogy maga a megtestesülő egyensúlytalanság, azaz az összhang totális hiánya.

A jó hír az, hogy mindez azt sugallja, hogy elérkezett a felfedezés, a kalandozás ideje és elérkezett az idő hallgatni a szív szavára, ami csalhatatlan, és ami teljesen mindegy, hogy mennyire harmonizál az aktuális divattal, akkor is megbízható alap, amire minden egyes vásárlás támaszkodhat.
 

Mi a helyzet a férfiakkal?

Az erősebbik nem tagjai esetében mindaz pontosan ugyanúgy érvényes, amit fentebb leírtunk. Lévén az összhang kérdése náluk is ugyancsak fontos tényező. A vonzó férfi pólók kiváló példák erre, hiszen általuk egy az egyben megfigyelhető, hogy a harmónia tényleg bármilyen ruhadarabban tetten érhető.

Még egy kis kiegészítés a végére: túl az adott modell megjelenésén a személyes kisugárzás az, ami szó szerint felteheti a harmónia i-jére a pontot!

A fotó forrása: Gorodenkoff / Shutterstock.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 784 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x