Cowboy csizma és nyári ruha - hogyan párosítsam?
Címlap / Szépség-Egészség / Cowboy csizma és nyári ruha - hogyan párosítsam?

Cowboy csizma és nyári ruha - hogyan párosítsam?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

Nyár és női western csizma, hogy is van ez? Látszólag ez a két fogalom egymás ellentéte. De nem! Mert a gyakorlatban nem mindennapi párosítás, aminek a vonzereje megkérdőjelezhetetlen!  

 Akkor hogy is van ez?


Eláruljuk a titkot! Nincs titok! A női western csizma kategóriájára sokan úgy gondolnak, mint valamilyen eltúlzott stílusjegyekkel „megáldott” vagy talán inkább elátkozott cipőre. Miközben a CCC széles választéka hű bizonyítékként szolgál ennek az ellenkezőjére. Ugyanis ezek a modellek korántsem ormótlanok vagy férfiasak. És még valami, nem téli alternatívák. Még akkor sem, ha a csizma, mint kategória megtévesztő lehet. Ezek a lábbelik könnyed viseletet biztosítanak és kétségtelenül nem mindennapi megjelenést. Tény, hogy az utcán körbenézve nincs minden második járókelő lábán egy ilyen stílusos cipő.

Ez nem véletlen! Még kevesen vállalják fel ezt a fajta különlegességet! Ugyanakkor a tendencia jól láthatóan változik. Egyre többen éreznek rá ennek az extremitásnak, vagányságnak az ízére. Ráadásul végignézve a lehetőségeket hamar szembetűnő jelenség, hogy a gyártók nem csupán extra modelleket gyártanak, amik tényleg nyomban feltűnőek, hanem akadnak kifejezetten visszafogott verziók is. Ezek a legjobb induló variánsok, hiszen az életérzést hozzák magukkal természetesen, de azért mégsem annyira bevállalós választások, ami már túlmegy a tolerancia határán.
 


Bárkihez passzol?


Jogos, sőt evidens felvetés, hogy ez a stílus bárkihez illeszkedik? Vagy van valamilyen korlát, akár életkorban, akár életstílusban, ami megálljt parancsolhat a western álmok szövögetésének?
 
Az igazság az, hogy akinek ez a lábbeli tetszik, sőt akinek ez a stílus önazonos, annak minden egyéb körülménytől függetlenül ideális választás. Mindegy, hogy amúgy ki-mit mond. Arról nem is szólva, hogy a divatguruk szerint is ez az a divatirányzat, ami felvirágoztatásra vár!
 

Nyáron is jöhet a csizma?


De még mennyire! Ezek után talán nem is vitás, hogy az aktuális évszaknak sincsen túl nagy jelentősége. A CCC online felületén pár kattintással felkutathatóak azok a modellek, amik joggal állhatnak sorban a figyelemért és persze az elismerésért.
 
Aki, viszont még soha nem hordott ilyen jellegű cipőt, annak érdemes próbálásban gondolkodni. Egyrészt azért, mert így az életérzés személyesen megtapasztalható. Ez az az élmény, amit nem adhat át, nem pótolhat egyetlen jól megfogalmazott mondat sem. Másrészt a csizma komfortja is nyomban nyilvánvalóvá válhat, ami szintén fontos szempont, különösen mivel vélhetően mindenkinek a maximális kényelem elérése és átélése az elsődleges cél. Meg persze a vonzó megjelenés! Na, de ez utóbbi élből garantálható, hiszen elegendő csak ránézni arra a fajta sokszínűségre, amit a kollekciók kínálnak!

Szóval, ha a próbálás az, ami első pillantásra szimpatikusabb, akkor a CCC országszerte elérhető üzletei tárt kapukkal állnak rendelkezésre. Ilyen módon azonnali visszacsatolás nyerhető arról, hogy a western stílus nagyon is divatját éli. Nem hogy nem idejét múlt vagy régimódi, hanem nagyon is trendi, vonzó és nem tagadhatjuk le, hogy roppantul szexi!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x