Ajakfeltöltés: minden, amit tudni érdemes a nők körében...
Címlap / Szépség-Egészség / Ajakfeltöltés: minden, amit tudni érdemes a nők körében egyre népszerűbb beavatkozásról

Ajakfeltöltés: minden, amit tudni érdemes a nők körében egyre népszerűbb beavatkozásról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A szájfeltöltés manapság egyre divatosabb és népszerűbb a nők körében. A vastag ajkakkal pózoló hírességek nagy befolyással bírnak és sok nő kedvét hozzák meg az ajakfeltöltéshez. Ha bennünk is érik már a gondolat, jó, ha tisztában vagyunk néhány dologgal, mielőtt végleg rászánjuk magunkat. Cikkünkben dr. Lóderer Zoltán, a Lóderer Plasztikai Sebészet sebész- és plasztikai sebész főorvosa segítségével járjuk körül a témát.  

Milyen okokból szeretnének a nők szájfeltöltést?

„Az öregedéssel a száj ugyanúgy el tudja veszíteni teltségét és rugalmasságát, mint bármely más testrész” – kezdi a sebész főorvos. – „A kor előrehaladtával az ajkak elvékonyodhatnak, körülötte ráncok jelenhetnek meg. Azonban egyre nagyobb divat az ajakfeltöltés ma már a fiatalok körében is. Ma a közösségi média sokkal nagyobb teret nyit az önbizalomvesztésnek, amit már nem csak a tökéletesnek tűnő testalkat hiánya vagy kis méretű mellek okoznak, hanem például a vékonyabb ajkak is.”

Ha valaki a szájfeltöltés mellett dönt, örökre együtt kell élnie új külsejével?

„Az ajakfeltöltés hyaluronsavval történik, ami a szervezetben természetes úton is megtalálható”
– mondja dr. Lóderer. – „A hyaluronsav olyan molekula, ami egy idő után felszívódik a szervezetben, így habár az ajakfeltöltés eredménye tartós, nem tart örökké úgy, mint egy sebészeti beavatkozással végzett műtét. A tartós eredményért bizonyos időközönként érdemes megismételni a beavatkozást.”Mennyi időt vesz igénybe egy szájfeltöltés?

„A beavatkozás nagyon gyorsan, körülbelül 10-20 perc alatt megvan” – folytatja a plasztikai sebész. 

Az eredmény azonnali?

„Az ajkak azonnal teltebbek lesznek, azonban eleinte sokszor jobban is, mint a páciens elképzelése” – magyarázza dr. Lóderer. – „Ezt viszont csak a kezelés miatti duzzanat okozza, ami idővel enyhül, míg az ajkak el nem érik a páciens által áhított formát, méretet. A duzzanat mellett számítani kell bőrpírre is, de ez pár napon belül mindenféle kezelés nélkül, magától elmúlik.”
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 1706 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x