Otthoni vs. ambuláns fogfehérítés: melyik lesz Önnek megfelelő?...
Címlap / Szépség-Egészség / Otthoni vs. ambuláns fogfehérítés: melyik lesz Önnek megfelelő?

Otthoni vs. ambuláns fogfehérítés: melyik lesz Önnek megfelelő?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-13

Zavarja a fogai sárga vagy szürke árnyalata? Nos, érdemes már az elején megemlíteni, hogy a filmekhez hasonló, természetesen fehér és ragyogó mosoly egyáltalán nem gyakori, és minden igyekezeted ellenére sem könnyű elérni. A fogak színét nagymértékben befolyásolják a genetikai adottságok és részben az étkezés.  

Abban az esetben, ha legalább fehérebb fogakra vágyik, az otthoni vagy ambuláns fogfehérítés lehet a megoldás, mi a különbség a kettő között?

Fogfehérítés otthonában, kényelmesen, otthonában

A fehérebb fogakhoz vezető út nem biztos, hogy olyan egyszerű, mint ahogyan azt a különböző "öregasszonyok meséje" receptek vagy a csodafehérítő fogkrémek reklámjai alapján gondolná. A legegyszerűbb fogfehérítési módszerek közül sok nem csak megkérdőjelezhető hatékonyságú, de legrosszabb esetben a fogzománc károsodását vagy fogszuvasodást is okozhat. Nemcsak, hogy nem fog fehérebb árnyalatot adni a fogaknak, hanem szó szerint megnyitja az ajtót a fogszuvasodás vagy az egész fogazat fokozott érzékenysége előtt.Az otthoni fogfehérítés sokak számára megfizethetőbb és kényelmesebb megoldás. Azonban képesnek kell lennie a megfelelő termék kiválasztására, miközben következetesen követi a használati utasításokat. Az előnyök tehát általában az alacsonyabb költségek, a jó elérhetőség és a kényelem, mivel nem kell sehová sem mennie. Kiváló megoldás például a Crest fogfehérítő csíkok, amelyek hatása egy ambuláns tisztításéhoz hasonlítható.

Mikor részesítsük előnyben a járóbeteg fogfehérítést?

Az otthoni fogfehérítés alternatívája az úgynevezett ambuláns fogfehérítés. Ahogy a neve is mutatja, Ön felkeres egy szakembert, aki az Ön igényeinek megfelelően alakítja ki a kezelést. A kívánt eredmény eléréséhez az egész kezelést többször is meg lehet ismételni, ami azt jelenti, hogy többet kell fizetnie az ilyen fogfehérítésért. Másrészt viszont garanciát kap az eredményre és az egész eljárás biztonságára. További előnye, hogy fogai állapotát szakértő fogja felmérni, aki a legjobb megoldást fogja javasolni. Ugyanakkor az ambuláns fogfehérítés során a fogak alapos tisztítására is számíthat, amit otthon, professzionális felszerelés nélkül nehéz elvégezni.

Bármelyik lehetőséget is választja, mindig tájékozódjon előre, hogy vannak-e olyan ellenjavallatok, amelyek esetén a fogfehérítés erősen ellenjavallt.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x