Sarkantyú kezelése házilag, Safe Laser készülékkel
Címlap / Szépség-Egészség / Sarkantyú kezelése házilag, Safe Laser készülékkel

Sarkantyú kezelése házilag, Safe Laser készülékkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-29

A sarkantyú egy olyan lábfejbetegség, amely során meszes lerakódás, azaz csontkinövés képződik a sarokcsont és a lábboltozat környékén. A fájdalom idővel növekedhet, állandósulhat és jelentősen befolyásolhatja a beteg életminőségét. Safe Laser (lágylézer) kezeléssel enyhíthetők a tünetek és javítható a betegség állapota.  

A sarkantyút lehet hagyományos módszerekkel is kezelni, mint a speciális cipők vagy talpbetétek használata, fizioterápia vagy gyulladáscsökkentő gyógyszerek alkalmazása. Súlyosabb esetekben sebészeti beavatkozás is szükséges lehet a sarkantyú eltávolítására, ezért érdemesebb minél hamarabb elkezdeni a lágylézer kezelést, amit akár az slaserberles.hu oldalon is elérhető, kaució nélküli Safe Laser bérlés szolgáltatás igénybevételével is megtehet.

Melyik készüléket érdemes választania? Safe Laser 500 vagy Safe Laser 1800?

Bármelyik készüléket is választja, a következő hatásokat fogja érezni a kezeléseket követően:
1. Csonthártyagyulladás csökkentése: A lágylézer fénye képes csökkenteni a csonthártyagyulladást, enyhítve ezzel a gyulladásos folyamatokat és segítve a gyógyulást.
2. Fájdalomcsillapítás: Hatékonyan csillapítja a fájdalmat, a csonthártyagyulladás vagy más lábfájdalmak esetén.
3. Ödémák csökkentése: A lágylézer, Safe Laser kezelés hatékonyan csökkenti az esetleges ödémákat a kezelt területen, javítva ezzel a betegség tüneteit és kényelmetlenségét.
4. Csonthártya regeneráció támogatása: Stimulálja a csonthártya regenerációját, segítve a sejtek gyorsabb helyreállítását és a sérült terület gyógyulását.
5. Nyirokkeringés és vérellátás javítása: A terápia elősegíti a jobb nyirokkeringést és vérellátást a kezelt területen, ami hozzájárul a gyulladások és fájdalmak csökkenéséhez.
6. Izomlazítás és feszültségcsökkentés: Képes lazítani a feszült izmokat, szalagokat és fasciát, segítve ezzel a mozgékonyságot.Ha gyorsabb és intenzívebb hatást szeretne, akkor a Safe Laser 1800 Infra készülék a legjobb választás, viszont a Safe Laser 500 sem fogja cserbenhagyni. A Safe Laser 1800-as készülék kezelőfelülete ötször nagyobb, mint a Safe Laser 500 készülék kezelőfelülete, így kevesebb ponton kell a kezeléseket elvégezni. Amennyiben elegendő idővel rendelkezik a kezelések elvégzésére, úgy megfelelő lehet a Safe Laser 500 készülék is.

Sarkantyú kezelése házilag Safe Laser készülékkel

Közvetlenül a fájdalmas területre helyezze a Safe Laser 500 vagy az erősebb, Safe Laser 1800 készüléket, úgy, hogy az érintkezzen a bőrével. Kezelje pontonként 3-5 percig. Ahol fájdalmat, nyomásérzékenységet érez, azt a területet világítsa körbe pontonként.

Miért használja a Safe Laser-t sarkantyú esetében?
  • Megszünteti vagy csökkenti a sarokcsontgyulladásból származó fájdalmat.
  • Késlelteti vagy akár el is kerülheti a műtéti beavatkozást.
  • Amennyiben más betegség miatt nem javasolt a műtét.

Összességében elmondható, hogy a sarkantyú kezelése házilag Safe Laser 500 vagy Safe Laser 1800 készülékkel nagyon hatásos, számos pozitív tapasztalat van ezzel kapcsolatban. Ha ilyen betegséggel küzd, ne halogassa, a probléma nem fog magától megoldódni, minél előbb kezdje el a probléma kezelését. 
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 1333 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x