Strandolós menü - muffin, ahogy még nem gondoltál rá
Címlap / Szépség-Egészség / Strandolós menü - muffin, ahogy még nem gondoltál rá

Strandolós menü - muffin, ahogy még nem gondoltál rá

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Néhány olyan recept következik, amelyet nyugodtan el tudunk a strandra is vinni, a gyerekek is biztosan megeszik, nem igényel melegítést! Egy hűtőtáskával egyszerűen megoldható!  

Cukkínis-sonkás muffin

Finom és tápláló, a gyerekek is szívesen fogyasztják! A muffinokra egyébként érdemes úgy gondolni, mint komplex ételekre, hiszen megmarkolva bárhová magunkkal vihetjük őket, nem igényelnek túl nagy csomagolást sem, és ehetünk a sós muffinokhoz zöldségeket, paradicsomot, vagy ha nem a strandon esszük, akkor mártogatni is lehet őket.



Ime a recept!>>


Fokhagymás rántott pulykamell

A hűtőtáskában lapulva várhat a sorára. Friss zsemlével, zöldséggel készülhet belőle szendvics ami energiát a gyerkőcöknek a további pancsoláshoz!
Itt találod a receptet!>>

Nassolnivalónak ajánlom ezt az egyszerű és finom sütit, amit bármivel turbózhatunk, ami éppen van otthon. Műanyag dobozban könnyen tudjuk a strandra szállítani!

Isteni naracsos-csokis muffin:

Hozzávalók: 2 tojás, 15 dkg cukor, 1 narancs leve, 1 natúr joghurt, fél dl olaj, 20 dkg liszt, 2 tk. szódabikarbóna, 3 kanál sötét kakaópor, 10 dkg kandírozott narancshéj

Tetejére: 1 tábla étcsoki, 1 marék kandírozott narancshéj

A tojást kikeverem a cukorral, a narancs levével, az olajjal és a joghurttal. Egy másik tálban összevegyítem a narancshéjat a liszttel, kakaóporral és kandírozott narancshéjjal. A kettőt összevegyítem és a formában elosztom 12 részre. Amikor kihűlt a csokit megolvasztom és belemártogatom a muffinok tetejét. Ezután megszórom kandírozott narancshéjjal!

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x