Hialuronsav-kezelés: a fiatalos, üde és természetes arcbőr...
Címlap / Szépség-Egészség / Hialuronsav-kezelés: a fiatalos, üde és természetes arcbőr titka

Hialuronsav-kezelés: a fiatalos, üde és természetes arcbőr titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A 30-as, 40-es évei táján mindenki szembesül vele, hogy a tükörbe nézve már nem pontosan ugyanazt az arcot látja, mint azelőtt. Az arcbőrünk elveszíti rugalmasságát, petyhüdtebbé válik, megszaporodnak a ráncok a homlokon, a szemek és a száj környékén.  

 
Szerencsére létezik olyan megoldás erre a problémára, amely természetes, 100%-osan biokompatibilis, és hatására az arcbőr visszanyeri feszes tónusát, rugalmasságát és üdeségét. Mindezt úgy, hogy a végeredmény teljesen természetes látványt nyújt. 
Mielőtt azonban rátérünk a hialuronsavas arcfeltöltés kezelés részleteire, nézzük meg, hogyan függ össze a hialuronsav mennyisége az arcbőr öregedésével. 
Kollagén és hialuronsav: nem mindegy, mennyi van belőlük
Fotó: Pixabay
Számos dologtól függ, hogy ez a folyamat, vagyis az arcbőr öregedése kinél mikor kezdődik és mennyire válik előrehaladottá. Az örökletes tényezők mellett meghatározó az is, mennyi napsugárzás éri az arcbőrünket, de számos egyéb tényező is befolyásolja a bőr öregedését. Ilyen például a dohányzás és az alkoholfogyasztás, a stressz, a szmogos levegő, de még a rendszeres rágózás is elősegíti a szájkörnyéki ráncok kialakulását. 
A fő ok azonban az, hogy az életkor növekedésével a bőrszövetben található zsír, valamint kollagén mennyisége csökken. A kollagén legfőbb összetevője pedig a hialuronsav, amelynek rendkívüli vízmegkötő képessége van. Egyetlen gramm ugyanis képes akár 1 liter vizet is megkötni. Idősebb korban a hialuronsav termelése fokozatosan csökken, miközben lebomlása felgyorsul. Így a bőr lényegesen rugalmatlanabb, petyhüdtebb lesz, a ráncok kialakulása pedig felgyorsul.
Adjuk vissza a bőrnek, ami egyébként is az övé
Fotó: Freepik
Az arcbőr eredeti állapotának visszaállítására többféle lehetőség is rendelkezésre áll. Ezek közül az egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb a hialuronsavas arcfeltöltés. A hialuronsav nagy előnye, ahogyan már említettük, hogy a bőrben eleve jelenlévő kollagén egyébként is tartalmazza. Így egy ilyen kezelés során semmilyen mesterséges anyag nem kerül a bőrszövetbe. 
Csupán azt adjuk vissza a bőrnek, ami egyébként is az egyik fontos alkotóeleme: visszapótoljuk a kialakult hialuronsav-hiányt. Ennek köszönhetően a hialuronsav-kezelés teljesen biztonságos, semmilyen káros mellékhatással nem jár. Ráadásul egy idő után - általában 9-12 hónap - a bőrbe juttatott hialuronsav felszívódik. Emiatt a kezelés nem jár visszafordíthatatlan következményekkel. Ugyanakkor, ha a kezelés bevált, és a páciens elégedett az eredménnyel, a hialuronsavas arcfeltöltés bármikor újra megismételhető. 
Hialuronsavas arcfeltöltés a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban
Egy ilyen típusú kezelésnél nagyon fontos, milyen környezetben történik, és hogy az azt elvégző szakorvos mennyire képesített és tapasztalt. A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont Budapest diplomatanegyedében, harmonikus környezetben várja ügyfeleit. A magas színvonalú orvosi és szépészeti szolgáltatások eredményes elvégzését pedig a 21. századi eszközpark garantálja. Emellett a Dr. Goodwin munkatársai mindannyian több évtizedes tapasztalattal bíró, kiváló szakorvosok. 
A Dr. Goodwinnál az első lépés egy kezelési terv elkészítése, amely a pácienssel történő első konzultáció alkalmával születik meg. Ez a konzultáció a Központban mindig ingyenes. Ezután kerülhet sor magára az arcfeltöltésre, ami egy körülbelül 20-30 perces beavatkozást jelent. Ennek során az arcbőrt fertőtlenítik, majd egy erre kifejlesztett krémmel érzéstelenítik. Ezt követően kerül sor a kezelőorvos által javasolt, az adott páciens arcának és bőrének leginkább megfelelő, prémium minőségű töltőanyag befecskendezésére. Ezt egy speciális hialuronsav-injekció segítségével végzi el a plasztikai sebész szakorvos.  
A hialuronsavas arckezelés a mai napig az egyik legnépszerűbb szolgáltatás a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban. Számos elégedett páciens bizonyítja, hogy ez a megoldás egy rendkívül komfortos és természetes végeredményt kínáló alternatíva az arcbőr revitalizálására, a ráncok megszüntetésére. Amennyiben te is igazán felszabadultan, önbizalomtól sugárzóan szeretnéd az életedet élni, itt megkaphatod azt a támogatást, mellyel tested minden porcikája még egy kicsit szebb lehet.

(X)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1676 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x