Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1...
Szépség-Egészség
5 lépés az otthoni wellness-élmény megteremtéséhez

A pihenés rendkívüli módon háttérbe szorul az életünkben: reggel elmegyünk dolgozni, utazunk, edzünk, hazaérünk, főzünk, tanulunk a gyerekekkel, ágyba tesszük őket, és mindeközben nincs időnk saját magunkra.


Önellenőrzés diszkréten - Női fertőzések azonosítása otthon

A női fertőzések tüneteinek jelentkezésekor sok nőnek gondot okoz orvoshoz fordulni, egyrészt van egy természetes félelem, másrészt laikusként időnként nehéz eldönteni, hogy mi okozza a tüneteket, melyik orvost kell felkeresni miatta. Ezért sokszor több nap is eltelik, mire elkészül a diagnózis és elkezdődhet a kezelés.


Ismerjük fel időben a magas vérnyomás tüneteit!

A magas vérnyomás fogyasztói társadalmunk egyik legjelentősebb civilizációs betegsége, amely elsősorban életmódunkra vezethető vissza. Az Eurostat adatai szerint ma Magyarországon a 15 év felettiek 32%-a szenved magas vérnyomástól. Megközelítőleg ennyien lehetnek, akiknél már diagnosztizálták a tünetet és körülbelül ennyien lehetnek azok is, akiknek magas a vérnyomásuk, de nem tudnak róla, illetve hajlamuk van rá.
A nő, akinek széttört a haja

Azért, hogy mindig fényes és csillogó legyen, a hajad megosztok egy történetet, amit hasznosíthatsz a nyáron. Tavaly ősszel egy hölgy aggódva rohant be az üzletembe. Mutatta a haját, ami úgy nézett ki, mint egy kiszáradt szénakazal.


A 3 legfontosabb ok, amiért NEM fogyunk. Fogyókúrás hibáink és a megoldásuk

Örülünk és rettegünk! Annak és amiatt, hogy süt a Nap! Hisz mindjárt bikini szezon és nem megy a fogyás! Alapvető hibák, amelyek teljesen lehetetlenné teszik a súlyvesztést. Hogy melyek ezek? Nem iszol elég vizet? Keveset mozogsz, egész nap ülsz a gép előtt? Na nézzük csak!


Gyógyulás egyszerűen -  a talpmasszázs

A teljes test masszázsához szükségünk lehet egy segítőre. Kellemes lazító érzés, azonban, ha gyógyulni szeretnénk, az idegvégződéseket kell megtalálni. A talp a test egyik irányítóközpontja. Ha jó helyen avatkozunk be egy kis masszázzsal, garantált a gyógyulás. Miért jó még? Magunknak is végezhetjük!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x