HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Szépség-Egészség

Rendezvénynaptár
Hogyan szabadulhatunk meg a menses okozta fájdalomtól?

Fájdalmas menstruáció tünetével fordult hozzám a héten egy édesanya. Gyakori jelenség ez, minden második-harmadik nő panaszkodik alhasi fájdalmai, görcsös menstruációja miatt. Vendégem deréktáji, kismedencei fájdalmakról számolt be. A fájdalomhoz enyhe hasmenés is társult. Gyakori kísérő jelenség a migrén, ez az ő esetében is megjelent.


Változó kor, változó haj

A hajhullás a menopauza időszakához közeledve tapasztalhatóan felerősödik. Egyre több hajszál jelenik meg hajmosás után a lefolyóban, illetve a lakás különböző pontjain. Ezzel egy időben a hajszál elvékonyodása és fénytelenné válása is érzékelhető lesz. A hajszál belsejében található velőállomány (medulla) -jellemzően- víztartalma jelentősen lecsökken, a hajszálak vége eltöredezik, így még a hajhossz is rövidül.


Te használsz hajzselét?

Kedves ZSELÉ! Nem bírom tovább, úgyhogy nagyon sok átsírt éjszaka után rávettem magam és kipakolok, ha úgy tetszik, tiszta vizet öntök a pohárba. Elegem van! Elegem van belőled! Nincs mit szépíteni ezen, ennyi a mondanivalóm! Ez a levél, -igen-, panaszkodós hangvételű. Nem érdekel, az sem ha zavar, mert hónapok, sőt évek óta tűröm amit csinálsz. Igyekszem helyrehozni nap, mint nap, amit elrontasz! Van fogalmad róla hányszor néztem csendben, egy szót sem szólva, ahogy felkenődsz a hajra és a fejbőrre, reggelente?


Egy visszér története

Már mint utolsó remény jött el hozzám egy hölgy. "Hallott ezt s azt a homeopátiáról de még sosem használtam". Elmondása alapján nem igazán bízott ebben a gyógymódban, vagy talán inkább nem is ismerte, eddig senki sem ajánlotta. De ami késik nem múlik.


A néma gyilkos: az elhízás

Ma, Magyarországon a felnőtt lakosság több, mint 60%-a elhízott. Ezzel a magas elhízási aránnyal az Európai Unió élmezőnyében vagyunk: még leírni is szörnyű, de gyakorlatilag mi vagyunk az Unió legelhízottabb nemzete. Ez gond, főleg azért, mert az elhízás nem csak esztétikai problémákat okoz.


Teremts bőséget a jóga segítségével!

A jóga gyakorlásáról szinte csak és kizárólag annak fizikai hatásai jutnak eszünkbe. Még haladó gyakorlók számára is elsődleges cél egy-egy ászana minél tökéletesebb kivitelezése, hosszabb ideig történő kitartása vagy újabb pózok megtanulása. Már-már érzik, miért fontos az óra eleji ráhangolódás és az óra végi mély relaxáció, ám sokkal kisebb mértékben használják ki ennek erejét, mint amennyire lehetőségük nyílna. A jóga nidra többnyire ma is "csak" mély, levezető relaxációt jelent, pedig óriási áldás válik elérhetővé, ha megfelelően alkalmazzuk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x