Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap14...
Szépség-Egészség
A böjt 4 minősége spirituális haladóknak

Nemcsak kenyérrel él az ember - és nemcsak a kajával tarthatod a böjtöt! A spirituális haladókra több önismereti feladat is várhat, ha vállalják!


Laboreredmények értelmezése: mi utalhat gyulladásra?

Amikor a szervezetünkben gyulladást érzékelünk az nem csak kellemetlen, de tudatja is velünk: Baj van! Ilyenkor az immunrendszerünk küzd a kórokozók, idegen vagy idegennek vélt anyagok ellen. A gyulladásnak több típusa is létezik.


Hogyan használd a lélegzet erejét?

A légzés segítségével elérhetünk egy olyan állapotba, amelyben az elménk csendes és nyugodt, az érzelmeink kellemesen áramlanak, de mentesek vagyunk minden feszültségtől, s amelyben a fizikai testünk pihen, erőt gyűjt és töltekezik.


Mi micsoda? A búzacsíra

A csírák jótékony hatását már régen felismerték, vegyük most a búzacsírát és tudjuk meg mire jó és mit tartalmaz!


Mit egyél, hogy ne görcsölj a menstruációs napokon? - PMS diéta!

A nők mintegy kétharmada szenved a premenstruális szindróma (PMS) klasszikus tüneteitől: alhasi görcsöktől, fej- vagy derékfájástól, hangulatzavaroktól, fáradtságtól és alvászavaroktól, mellfeszüléstől, vizesedéstől, puffadástól, vérnyomás-ingadozástól, fokozott éhségérzettől vagy éppen étvágytalanságtól, a koncentrációs zavaroktól. A legújabb kutatások szerint azonban a kellemetlen tüneteket jelentősen mérsékelhetjük, ha a menstruáció előtt és alatt speciális diétát folytatunk.


Az ételallergiák lelki háttere - Melyik élelmiszer mit szimbolizál?

Ahogy egy-két évtizede még a hiperaktivitás és az autizmus vezette a slágerlistát a gyermekbetegségek és problémák terén, úgy ma az ételallergiák és táplálkozási kórok, lebontási nehézségek szaporodtak el. Mi lehet a háttérben, miért küzd ezzel minden harmadik gyermek?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x