Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17...
Szépség-Egészség
5 újévi fog-adalom, ami mindenkinek a javára válhat

Az újév első napjai rég mögöttünk vannak - ez azonban nem jelenti azt, hogy ne vezethetnénk be jó szokásokat az egészségünk érdekében! A helyzet az, hogy erre az évkezdésen és a hétfőkön túl bármelyik nap tökéletes: csak egy kis akaraterő kell hozzá! Kezdhetjük is rögtön egy olyan lényeges területtel, mint a fogaink egészsége.


Kamut - Az antik világ gabonája a korszerű táplálkozásban

A kamut, más néven khorasan búza egy olyan ősi búzafajta, amely leginkább talán a durumbúzához hasonlítható. Napjainkban ismét kezd előtérbe kerülni termesztése, de egyenlőre leginkább Amerika területén. A búzához képest alacsonyabb a szénhidrát és élelmirost-tartalma, magasabb a fehérje -, zsír-, valamint az ásványianyag-tartalma. Elsősorban manapság a tésztaipar használja alapanyagként. Mivel glikémiás indexe alacsony, a kamutból készített termékek jól beilleszthetők a cukorbetegek étrendjébe.


Túlsúly - amiről eddig senki nem beszélt

Azt mondják a statisztikák, hogy Magyarországon a lakosság nagy része túlsúlyos. Valóban rengetegen "fogyóznak", ám a legtöbb ilyen fogyókúra vagy hatástalan, vagy a leadott kilók szépen lassan visszacsordogálnak. Ennek oka, hogy van egy oldala a túlsúlynak, amiről nagyon kevesen tudnak, és amíg itt nincs rend, addig állandó lesz a kalóriákkal folytatott küzdelem. Ez az oldal tudatalattinknak az a része, amely hitrendszereinket tárolja, gyakran generációkra visszamenőleg. Van azonban megoldás.
A benőtt köröm kezelése

A benőtt köröm nemcsak esztétikai probléma, sok ember számára okoz fájdalmat és további betegségek melegágya is lehet a gyulladás miatt. Mikor forduljunk szakemberhez, hogyan tudja kezelni a pedikűrösünk a benőtt körmöket?


Miért kulcsfontosságú félévente ellátogatni a fogorvoshoz?

A legtöbben egyetértünk abban, hogy nem szeretünk fogorvoshoz járni. Azonban évente legalább egyszer érdemes rászánni magunkat a saját érdekünkben.


Ne vegyszereket lélegezzünk be, ha illatosítót használunk!

Már Magyarországon is kapható az első fagyantából készült, fenntartható illatosító. Annak ellenére, hogy számos tanulmány és felmérés született már róla, még mindig sokkal kisebb jelentőséget tulajdonítunk az illatoknak, mint amennyit megérdemelnének. Egy kellemes illat pozitív hatással lehet a hangulatunkra, a teljesítményünkre.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x