Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17...
Szépség-Egészség
Iszol te eleget?

A vízhiány sejtszintű megbetegedést okoz a testben, és komolyabb problémákig is fajulhat. Nemcsak a bevitt folyadék mennyisége és minősége számít, de a megfelelő időzítés is. Ötletek a természetgyógyásztól.


ÉLETMÓDVÁLTÁS ÉJSZAKÁJA 2022. - MOST tarts velünk!

Második alkalommal szervezik meg az Életmódváltás Éjszakája programsorozatot, ezúttal 20 kiváló dietetikus és táplálkozástudományi szakember részvételével. A tavalyi nagy sikerű eseményt idén is online közvetítjük a Facebook felületén egy félnapos program keretében.


Mire van szüksége a szervezetünknek a vitaminokon túl?

Megfelelő vitaminbevitel nélkül körmünk töredezett, szánk száraz, látásunk pedig kifejezetten rossz lehet. A zsírban és vízben oldódó vitaminok tehát egyaránt nélkülözhetetlenek szervezetünk számára az egészésges működéshez. De milyen tápanyagokra van szükségünk a vitaminok mellett? Mutatjuk!


Ne várd meg, míg szomjas leszel - vízivás 1x1

A szomjúságérzettel a szervezet már kétségbeesetten jelzi, hogy folyadékpótlásra van szüksége. Ha nem iszunk eleget, annak koncentrációzavar, ingerlékenység, fejfájás, fáradtság lehet a következménye.


10 tipp szájszag ellen

A rossz leheletet sokan a dohányzás, az alkoholos italok és erős ételek fogyasztásának rovására írják, holott a tartósan fennálló kellemetlen szájszagot a legtöbb esetben a hiányos szájhigiénia, esetleg különféle betegségek okozzák.


Négy hét alatt feszes has

Ha szeretné, hogy csinos, feszes hasizmai legyenek, kövesse hasizomgyakorlatainkat és már egy hónap alatt nagyszerű eredményeket érhet el.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x