Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap19...
Szépség-Egészség
7 jellemvonás, ami durván káros az egészségre

A személyiségünk nem pusztán a társadalmi helyünket határozza meg, hanem akár a testi egészségünket is befolyásolhatja. Ez a 7 jellemvonás egy kis odafigyeléssel kezelhető, módosítható, és az ellenkezőjük is szokássá tehető, ami viszont egészséges.


Mi-micsoda? A szejtán?

Búzahús vagy szejtán? Mi az? Az egészség alapjai, a vegán étekezés apró titkai. A szejtán receptje, szejtános ételek és a szejtán hagyománya.


Flört farsang - buli ötletek, illemszabályok és játékok

Farsang idején - hogy ne sirassák a lányok itthon maradásuk, - hódító holmikba öltözünk, hogy a másik nem képviselőit elbűvöljük. Az estélyi ruhák között nem túlzottan könnyű eligazodni. Mit mond az etikett? Milyen eseményre milyen ruhát válasszunk? Mi áll jól az alkatunkhoz? Farsangi körképünkben ezekre a kérdésekre kapunk választ.


Macskánk és a nagy hideg

A Gazdiszemmel TikTok csatorna gazdája igazi macskásként, őszinte szavakkal szól a cica gazdikhoz, és lehet, hogy nem minden szava fog tetszeni!


Tényleg lehetünk allergiásak a hidegre?

A tavaszi és nyári hónapokat általában jobban kedveljük a kellemes hőmérsékletnek köszönhetően, a pollenszezon miatt azonban ez az időszak kész rémálom az allergiások számára, akik a magyar lakosság 30 százalékát teszik ki. Azt gondolnánk, hogy a hideg időjárás beköszönte véget vet a legtöbb allergiás szenvedéseinek, a túlérzékenységnek azonban számos fajtája létezik.


10 lépéses stratégiai tervezés életmódváltáshoz

Azt sokan tudjuk, hogy a hirtelen jött lendület, mely szerint le akarsz fogyni, vagy épp hízni szeretnél, nem fog menni, ha nincs stratégiád. De hogy is állítsunk fel egy életmódváltó stratégiát? Szakértőnk - az egyik nagy ételkiszállító konyha ügyvezetője - elárulja.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x