Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Szépség-Egészség
Sarkantyú kezelése házilag, Safe Laser készülékkel

A sarkantyú egy olyan lábfejbetegség, amely során meszes lerakódás, azaz csontkinövés képződik a sarokcsont és a lábboltozat környékén. A fájdalom idővel növekedhet, állandósulhat és jelentősen befolyásolhatja a beteg életminőségét. MegfelelőSafe Laser (lágylézer) kezeléssel enyhíthetők a tünetek és javítható a betegség állapota.


Szex-veszély: újra támad a szifilisz

Bár sokáig visszaszorulóban volt, ismét egyre jobban terjed az egyik legrégebben ismert szexuális úton átvihető megbetegedés. Szűréssel idejében fel lehet ismerni!


Könnyed életmódváltás lemondások nélkül

Az egészséges életmód kialakítása nem megy egyik napról a másikra, időbe telik, míg megtaláljuk azokat a gyógymódokat, táplálkozási rendszereket és mozgásformákat, amelyek számunkra a legjobban működnek. Hogyan tudunk könnyebben változtatni régi szokásainkon?


Segíthet a szülésben a kismama-torna

Évtizedekkel ezelőtt még kevesebb figyelmet kapott a várandósok fizikai felkészítése a szülésre, ma már szerencsére sok mozgásforma közül választhatnak a kismamák. De miért fontos, hogy rendszeresen mozogjunk áldott állapotban is?


Ahol egészség van, minden van!

Ha az egészségünk kerül fókuszba, nagyon sokan a halogatás nagymesterei vagyunk. A kifogások és a magyarázatok sora soha nem ér véget, ha arról van szó, hogy kicsit jobban oda kellene figyelnünk magunkra, amire meg is mutatkoztak szervezetünk részéről az első intő jelek. Pedig a legjobban ilyenkor kellene résen lenni, cselekedni, mert ha már kialakulásuk kezdetén kezeljük a problémákat, azzal nagyon sokat tehetünk életminőségünk fenntartásáért, javításáért.


Sáfrány, mint afrodiziákum és a legdrágább fűszer

Vágykeltő hatását az ókor óta számon tartják, de mitől olyan drága ez a fűszer?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x