Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Szépség-Egészség
Fintorogj a ráncok ellen! Napi 3 perc a tartós fiatalságért

Ne fintorogj! - tanultuk régen anyukánktól. Vagy mégis? Bizony vannak esetek, amikor szabad, sőt kell fintorokat, grimaszokat vágni. Például azért, mert megfelelő grimaszterápiával kevesebb ránc képződik az arcunkon. Az arcizmokat ugyanis csak a mozgás ösztönzi megújulásra. Arcunk minden ráncocskája a jellem kifejezője.


Miben más a mammográfia és az emlő MR?

Az emlőrák a 40 év feletti nők körében egyike a leggyakoribb daganatos megbetegedéseknek. Az időben történő diagnózis kiemelten fontos a sikeres gyógykezelés szempontjából, ezért rendszeres szűrővizsgálatokra van szükség. A mammográfia és az emlő MR kulcsszerepet játszanak az emlőrák megelőzésében és időben történő felismerésében.


Kényeztetés mesterfokon - Növeld a szexuális kisugárzásodat paradicsommal!

Nagyanyáink ősi receptjei és egy tökéletes növény a csodás bőrért, az egészségért és az izgalmas éjjelekért. Kényeztet, ápol, és szexuális kisugárzásodat a maximumra emeli!
Készülj a nyárra - okosan hozd magad formába

Ahhoz, hogy a nyári szezonra csúcsformába hozd magadat, idén ne divatdiétát válassz, változtass inkább az életmódodon. Tippek és szempontok a tudatos és egészséges fogyókúrához.


Melltartóval a szívcsakrára! - Szexis gyógymódok színes alsóneműkkel

A színterápia egyik legérdekesebb felhasználási módját - noha a módszert tudományosan még nem igazolták - a színes fehérneműk hordása kínálja. Nem csupán a színek hatása gyógyít, hanem az az energetikai folyamat is, ahogy, amilyen módon ezeket a holmikat viselni kezdjük.


Az emberi energiák és az aura

Az emberi energiamező ismerete ma már több mint ezoterikus titok, beavatottak ritka tudása. Egyre általánosabbá válik az ezzel kapcsolatos hatalmas mennyiségű tradicionális ismeret és tudásanyag. Mi a bioenergia? Nem más, mint az élőlényeket körülvevő energiamező, amelynek különféle tulajdonságai ma már finom műszerekkel mérhetővé is váltak. Mégis, akadnak, akik a képzelet művének tartják.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x