HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Szépség-Egészség

Rendezvénynaptár
Karácsonyi fűszerek

Ilyenkor karácsonykor sokszor eszünkbe jutnak a régi idők illatai. Amikor nagymami sütött nekünk finom mézest, zserbót, mákos kalácsot. Az illatok nagyon hatnak ránk. Ennek egyik oka, hogy az egyes agyideg - a nervus olfactorius - van legközelebb a külvilághoz, a szaglóhámunknál.


Segítség, hogy jól menjen az olvasás

Minden tanulás alapja az információ megszerzése, mely manapság olvasás útján a leggyakoribb. A tudásanyagok már nem szájról szájra terjednek, mint régen, hanem könyvekből, legújabban pedig internetről szerezzük meg őket. Alapvető fontosságú azoknak a részterületeknek a jó fejlődése, melyek azért felelősek, hogy megértsük amit olvasunk. Ahhoz, hogy a szöveget magáévá tegye egy gyermek, nagyon fontos folyamaton megy keresztül. Először is kell egy jó olvasási készség. Majd a szöveget értelmeznie kell, végül megjegyezni.


Önbizalom hiány és figyelemzavar homeopátiával

Miki 9 éves és utálja az iskolát. Nehezen tud koncentrálni az órákon és nehézkes neki az írás is. Miki nagyon gyakran felcseréli a betűket és több betűt is hibásan ír. Leggyakrabban a “b" betű helyett “d" betűt ír. Ugyancsak nehezére esik a betűk helyes kimondása és azok artikulálása. A sok nehézséghez még az is hozzájárul, hogy Miki nagyon hamar elfárad, és amikor már a szeme nem tudja követni az olvasott szöveget,a saját kis világába vonul vissza. Egy külső személy számára ez olyan, mintha nem adna tiszteletet a tanárnak és mintha direkt kivonná magát az órai munkából. Mikinek nehezére esik lépést tartani az osztálytársaival, ezért ezt egy küzdésnek éli meg.


El tudod hinni, hogy boldog vagy?

Lassan egy évtizede már, hogy robbanásszerűen megindult a "tudatosodás" folyamata. Agykontroll, Vonzás Törvénye, tudatos életmód tanfolyamok, pozitív gondolkodás tanfolyamok, meditáció, elvonulások… Mi az oka annak, hogy bár becsülettel munkát fektetünk (akár éveken át) egy-egy módszerbe, mégis az egyszeri sikerélményeken túl időnként kártyavárként képes összeomlani az életünk?


4+1 kevéssé ismert tanács: hogyan szabadulj meg a stressztől

Hivatásom célja egyre időszerűbbé válik. Tudom, hogy az általam használt módszerek csupán eszközök arra, hogy kibontsák a gyermekekből és felnőttekből egyaránt azt az erőt, melytől ellenállóbbá, és egészségesebbé válnak, és egyre többre lesznek képesek. A hozzám érkezőknek olyan megoldásokat szeretnék adni, melyekkel életük újra kiegyensúlyozottabb lesz.


Szex a hajért!

Ritka azon esetek száma ahol valóban csak és kizárólag a nemi élet hiánya okozná a hajhullást, de előfordul.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x