Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20...
Szépség-Egészség
Flört farsang - buli ötletek, illemszabályok és játékok

Farsang idején - hogy ne sirassák a lányok itthon maradásuk, - hódító holmikba öltözünk, hogy a másik nem képviselőit elbűvöljük. Az estélyi ruhák között nem túlzottan könnyű eligazodni. Mit mond az etikett? Milyen eseményre milyen ruhát válasszunk? Mi áll jól az alkatunkhoz? Farsangi körképünkben ezekre a kérdésekre kapunk választ.


Macskánk és a nagy hideg

A Gazdiszemmel TikTok csatorna gazdája igazi macskásként, őszinte szavakkal szól a cica gazdikhoz, és lehet, hogy nem minden szava fog tetszeni!


Tényleg lehetünk allergiásak a hidegre?

A tavaszi és nyári hónapokat általában jobban kedveljük a kellemes hőmérsékletnek köszönhetően, a pollenszezon miatt azonban ez az időszak kész rémálom az allergiások számára, akik a magyar lakosság 30 százalékát teszik ki. Azt gondolnánk, hogy a hideg időjárás beköszönte véget vet a legtöbb allergiás szenvedéseinek, a túlérzékenységnek azonban számos fajtája létezik.


10 lépéses stratégiai tervezés életmódváltáshoz

Azt sokan tudjuk, hogy a hirtelen jött lendület, mely szerint le akarsz fogyni, vagy épp hízni szeretnél, nem fog menni, ha nincs stratégiád. De hogy is állítsunk fel egy életmódváltó stratégiát? Szakértőnk - az egyik nagy ételkiszállító konyha ügyvezetője - elárulja.


Belső szentélyed azokra a piros betűs napokra

Ha nincs lehetőségünk a menzesz ideje alatt napokra elvonulni, megteremthetjük magunknak a saját belső szentélyünket - hogy könnyebbek legyenek azok a napok is.


Miért  vagyok éppen Nő?

Sokszor felmerül a kérdés bennünk: "Miért vagyok éppen Nő? Mit jelent Nőnek lenni?" A mai társadalomban rengeteg téves értelmezése van a női szerepköröknek, a női minőségeknek. Jóllehet a nők egyre nagyobb része jó érzéssel éli meg a függetlenséget, az újabb lehetőségeket, és szereti a választott hivatását, az utóbbi pár évtized civilizációs változásai hatalmas eltolódást okoztak a hagyományos női szerepekben.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x