Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29...
Szépség-Egészség
A mediterrán étrend fő pillérei

A mediterrán étrendben legfőképpen olívaolaj, rizs-és tésztafélék, halak, különféle zöldségek szerepelnek. A szív-érrendszeri betegségek, a koleszterinszint az európai halálokok legfőbb tényezői. Mindezek megelőzhetőek, ha ezeknek az ételeknek a megfelelő kombinációját fogyasztjuk, szépen kényelmesen, egy kis vörösborral ...


Téli csodafegyver: a fokhagyma

A fokhagyma nemcsak a magyar népi gyógyászatban közkedvelt gyógynövény, mintegy ötezer éve ismerjük és használjuk gyógyító céllal különféle betegségekre. Használjuk ki immunerősítő és a légzőrendszert erősítő hatását az őszi-téli időszakban, és különösen a szmogriadó ideje alatt!


Téli vitaminpótlás az ápolt kezekért

A kéznek alapvetően durva bánásmódban van része. Hiába a vastag kesztyű és a sok kence-fice, a kéz bőrétől a detergensek elvonják a vizet és a természetes zsírtartalmat, száraz, vörös, repedezett kézfej az eredmény. Oda neked selymes puhaság.


Mi fán terem a naspolya?

Sokan nem is ismerik fel a piacon járva-kelve ezt a különös formájú, ízletes gyümölcsöt. Pedig érdemes megkóstolni, hiszen ilyenkor van szezonja, és rendkívül tápláló finomság lehet a vitaminhiányos téli időszakban.


Fontos a fertőtlenítés!

Itt az ősz, hagyományosan a megfázások és az influenza kezdetének időszaka, amire most soha nem látott mértékben ráerősít a Covid-járvány. Kell-e, és főleg hogyan, milyen mértékben súlyt helyezni a folyamatos fertőtlenítésre annak érdekében, hogy megvédjük magunkat és szeretteinket, de közben ne essünk át a ló túloldalára?


Mit kell tudni a fogínygyulladásról?

A fogínygyulladás az ínybetegség egy korai stádiuma, amelyet a bakteriális lepedéknek a fogat körülvevő szöveten való lerakódása okozhat. Ha a lepedéket nem távolítjuk el a napi fogmosással, akár fogínygyulladáshoz is vezethet. A fogínygyulladás viszonylag gyakori betegség - szerencsére elkerülhető!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x