Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
Szépség-Egészség
Fáradt, fakó arcbőr, kék, karikás szemek? Bőrfiatalítás tavasszal

Az arcbőr télen kiszárad, majd tavasszal a pörgős ritmustól meg is ereszkedhet, fakóvá és rugalmatlanná válhat a kötőszövet. A szemek alatt látható vízhiányos karikákat a tavaszi fáradtság testi-lelki jelensége tovább súlyosbítja. Egy gyors és könnyű technika, ha szeretnél fitten megjelenni!


Böjt: testi és lelki megújulás

A böjt és a tisztítókúra nemcsak egy fokozott fizikai tisztulás és méregtelenítés, hanem spirituális tett is, a lemondás, az elengedés aktusa.


Böjti tippek a szervezet nagytakarításához

Böjti időszak van, neki is lehet állni a szervezet kipucolásának. Távozzék, ami télen bespájzolódott és felesleges!
Női élet, női lélek: a ciklus viszontagságai és csodái

Minden hónapban megjelenik, és hol nagyon örülünk neki, hol fájdalommal tölt el, hol pedig csak a világ legtermészeteseb módján megtörténik. Jön és megy, mégis rendkívül fontos szerepe van. Amolyan központi téma a nő életében. De tudjuk-e pontosan, hogyan zajlik egy ciklusunk? Mi történik ilyenkor a szervezetünkben?


9 hasznos tipp a görcsölő hasra

Feszültségből mindannyiunknak kijut, nem lehet elmenekülni előle. De nem is kell. A stresszt és annak egyik következményét, a gyomorgörcsöt azonban kezelni kell. Erre adunk most pár tippet.


9 kínai egészségvédő tipp januárra

A kínai öt elem tana szerint a tél a Víz elem uralma alatt áll. Nézzünk, mik a teendőink egészségünkért januárban a hagyományos kínai orvoslási rendszer szerint!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x