Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
Szépség-Egészség
Egyél a selymes bőrért! Mesésen puha tapintás szeles időben is

Mit tehetünk bőrünkért belülről, természetes úton, ha még száraz, szeles időben is selymes és lágy tapintású bőrfelszínt szeretnénk?


Ismét várják a jelöléseket és a szavazatokat az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám díjakra

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság közreműködésével, 2011. óta minden évben meghirdeti e gyógyszerészeknek és patikáknak szóló díjakat. Mindenki jelölhet és szavazhat a szerinte legjobbnak tartottakra!


Kérsz egy csésze finom teát?

Nincs is jobb, mint egy csésze finom, gőzölgő, illatos tea - reggel, délután vagy este. A tea a világ egyik legkedveltebb itala, számos országban fogyasztják különféle hagyományok szerint, rengeteg ízben és elkészítési móddal. Teafajták és hatásaik.


Fáradt, fakó arcbőr, kék, karikás szemek? Bőrfiatalítás tavasszal

Az arcbőr télen kiszárad, majd tavasszal a pörgős ritmustól meg is ereszkedhet, fakóvá és rugalmatlanná válhat a kötőszövet. A szemek alatt látható vízhiányos karikákat a tavaszi fáradtság testi-lelki jelensége tovább súlyosbítja. Egy gyors és könnyű technika, ha szeretnél fitten megjelenni!


Böjt: testi és lelki megújulás

A böjt és a tisztítókúra nemcsak egy fokozott fizikai tisztulás és méregtelenítés, hanem spirituális tett is, a lemondás, az elengedés aktusa.


Böjti tippek a szervezet nagytakarításához

Böjti időszak van, neki is lehet állni a szervezet kipucolásának. Távozzék, ami télen bespájzolódott és felesleges!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x