Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
Szépség-Egészség
8 egyszerű tipp, hogyan alakítsd át az étkezési szokásaidat, hogy ne ragadjanak rád a plusz kilók

A fogyókúrák és diéták mit sem érnek, ha néhány hét múlva visszahízod a nehezen leadott kilókat. Nyolc megfogadásra érdemes tanács, amivel megkönnyítheted az életmódváltást.


A betegségek lelki okai - parapszichológiai megközelítésben

Milyen lelki problémák vezetnek a betegségekhez? Mi okozza a pánikbetegséget, és mi a lábproblémákat? Pszichés okok a testi tünetek mögött, a parapszichológus nézőpontjából.


Könnyed és egészséges étkezés a munkahelyen is - csak kialakítás kérdése

Nincs időd otthon főzni és előre elkészíteni a másnapi ételt? Nincs a környéken egy valamirevaló egészséges étterem vagy házias kifőzde sem? Unod már a házhozszállító cégek ismétlődő kínálatát? Esetleg frissen készült, nem agyonmikrózott ételre vágysz? Tippek a munkahelyi egészséges étrend kialakításához.


Véradónak lenni menő!

Magyarország biztonságos vérellátásához naponta 1600-1800 véradó önzetlen adományára van szükség. Egy véradó három, számára ismeretlen ember életét menti meg, a véradás ezzel méltán tekinthető a felebaráti szeretet csodálatos formájának.


Fogyókúra, kizárólag lustáknak!

Utánajártunk, milyen módszerekkel lehet lefogyni anélkül, hogy naponta órákat güriznél az edzőteremben.


Fázol? Színterápia meghűlés ellen!

Ezer és egy élelmiszert fogyaszthatunk. Gyógyszerek és gyógyító növények, valamint vitaminok sokaságát vihetjük be szervezetünkbe, ha meghűltünk. De milyen olyan rezgésterápiás megoldások léteznek, amellyel nem csak kiküszöbölhető, de meg is előzhető egy durva meghűlés? Színterápiás tippek a hidegebb napokra!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x