HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-19
Szépség-Egészség

Ezt edd, hogy tele legyél energiával!

Ha sokszor érezzük magunkat legyengülve, erőtlennek, feszültnek, akkor elsőként az étrendünket érdemes átnézni. Belső feszültségünkhöz ugyanis nagyban hozzájárul, hogy nem eszünk rendszeresen, és hogy nem az energiaszükségletünknek, szervezetünknek megfelelő ételt visszük be. Honnan nyerhetünk energiát?


Odafigyelni ÉR!

Március 21. az Érbetegségek Napja, az idei kampány az alsóvégtagi érszűkület és a visszérbetegség vizsgálatára fókuszál. A szervezők aznap 11 és 17 óra között 4 helyszínen egész napos orvosi tanácsadással, kiadványokkal, tesztekkel, a betegség megállapítására szolgáló boka/karindex méréssel, valamint pulzus-önvizsgálat oktatással várják az érdeklődőket.


Nem csak a padló állítja meg a hajhullást

Hajmosás vagy fésülködés során mindenki talál több-kevesebb hajszálat a hajkefében, a földön vagy a lefolyóban. Napi 60-80 hajszálig ez természetes, a kihullott haj helyén új szál indul növekedésnek. Mikor kell aggódni, és mit tehetünk?


Kapj új erőre - energia és mozgás

Az erőnlét kulcsa az energiák újra-felszabadításában rejlik. A mozgás és az energiagyakorlatok méregtelenítik a szervezetet, edzik az izmokat és a keringési rendszert, levezetik a feszültséget.


A 10 legfontosabb táplálkozási hiba

Betegségekhez vezethet, ha rendszeresen elkövetjük a táplálkozási hibákat és nem törekszünk a korrekcióra. 10 fontos szempont az egészséges táplálkozáshoz, ami a jó közérzet egyik alappillére.


A tavaszi zsongásban ne feledkezzünk meg az egészségünkről sem!

Végre megérkezett a várva várt tavasz, a nappalok egyre hosszabbak, a madarak csicseregnek és a hangulatunk is egyre jobb. A melengető napsugaraknak köszönhetően egyre több energiánk van és kezdünk felébredni a téli álomból. Ez az időszak tökéletes lehet arra, hogy - ahogyan a természet is megújul - úgy mi is kicsit jobban odafigyeljünk magunkra és az egészségünkre.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x