Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4...
Szépség-Egészség
Az auralátó hat titka

Az auralátó képességgel megáldott embertől egészen különleges dolgokat kérdeznek azok, akik csak most ismerkednek ezzel a tudománnyal. A leggyakoribb kérdésekre válaszol Halász Alexandra.


Méregtelenítés egy nap alatt

A gyümölcs- és zöldségnap kevés előkészületet igényel, bárki bármikor nekifoghat. Mivel sokkal kevésbé terheli meg a szervezetet, mint az elhúzódó böjt, a megvonási tünetek gyakorlatilag észrevétlenek maradnak, vagy teljesen elmaradnak.


Okosmérleg: új társ a fogyókúrában

Az okosmérlegek képesek a testösszetétel és a testtömeg mérésére, valamint az adatok elemzésére és követésére. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan segíthetnek az okosmérlegek a fogyásban, milyen műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, és mire érdemes odafigyelnünk a választás során. Mi az okosmérleg és hogyan működik?
Mit rejt a WC-kagyló? Ciki a téma, de életmentő lehet!

Sokat megtudhatsz egészségi állapotodról, ha miután elvégezted a dolgodat, beletekintesz a WC-kagylóba. Kényes a téma, sokak szerint kifejezetten ciki is, de semmiképpen nem elhanyagolható!


Masszíroztass talpat, gyógyulj reflexológiával!

Mindenki tud valamennyit a talpmasszázsról, de nagyon kevesen értenek hozzá. A reflexológia jóval több, mint a talp nyomkodása. Állapotfelérő, keringésjavító, energetizáló, gyógyító módszer, melyet nagyszerűen beépíthetünk az akadémikus kezelés mellé is.


Tavaszi fáradtságnak hisszük, de komoly problémát jelezhet

Nem tudja, milyen vitaminokkal javíthat a hangulatán? Most eláruljuk!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x