HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-19
Szépség-Egészség

Mi minden okozhat puffadást?

Igen gyakori panasz a pácienseinknél a puffadás, sokszor szerencsére csak átmeneti, többnyire diéta hiba okozza. Sűrűn előfordul, hogy a szemünk többet kíván, mint amennyit meg tudunk emészteni.


A téli kéz- és lábápolás 7 aranyszabálya

A hideg, szeles idő és a zárt cipők nem igazán kedveznek a kéz és a láb érzékeny bőrének és körmeinknek. 7 tanács, hogyan védjük bőrünk és körmeink egészségét télen.


A kezeletlen lisztérzékenység meddőséget is okozhat - Ne játssz vele!

Világszerte emberek milliói szenvednek a lisztérzékenység miatt jelentkező panaszoktól.


7 ok, amiért kezeltetnie kell a horkolását

A párkapcsolatot is próbára tévő kellemetlen hanghatáson túl, a horkolás az egészségét is veszélyezteti. Dr. Vida Zsuzsanna neurológus, szomnológus segítségével összegyűjtöttük, hogy miért.


Téli vitaminpótlás az ápolt kezekért

A kéznek alapvetően durva bánásmódban van része. Hiába a vastag kesztyű és a sok kence-fice, a kéz bőrétől a detergensek elvonják a vizet és a természetes zsírtartalmat, száraz, vörös, repedezett kézfej az eredmény. Oda neked selymes puhaság.


VEGAN VILÁGNAP: NOVEMBER 1.

1994 óta november elsején ünneplik a vegán világnapot - a mindenszentek ünnepe mellett. A vegán életmód követői nem esznek állati eredetű ételeket és amennyire tehetik kerülik ezek használatát az élet más területein is. Nincs szándékukban az állatoknak szenvedést, halált okozni és még az állatkísérleteket folytató kozmetikai cégek készítményeit is elkerülik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x