Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Szépség-Egészség
Hogyan válasszunk szoptatós melltartót?

A kényelem, a funkcionalitás és a stílusosság három egymástól különálló tényezőnek tűnik. Ám a tökéletes fehérnemű egyik eltéveszthetetlen ismérve, hogy mindhárommal rendelkezik. Ez fokozottabban érvényes azokra a modellekre, amik a kismamák életét hivatottak megkönnyíteni.


A megereszkedett bőr dilemmája: az Endolift kombinálásának ereje

Bőre Önről mesél - hiszen alkalmazkodik azokhoz a változásokhoz, amelyeken a teste az évek során keresztülmegy. Ahogyan öregszünk vagy jelentős súlycsökkenést tapasztalunk észrevehetjük, hogy a testünket borító szövet veszít a rugalmasságából. Mitől válik lazává a bőre és miért nem nézi ezt jó szemmel?


Őszi depresszió? Megoldás melankóliára

Ősszel, az időjárás hatásainak és az évkör metódusának megfelelően, egy kicsit leülünk, leállunk, elfáradunk. A modern társadalmakban a nyaralás után azonban ez egy aktív időszak, amikor komoly eredményeket akarunk elérni, és komoly terveket szövögetünk. A forróság és kitikkadás után azonban nem biztos, hogy ez a legjobb időszak a sikerek elérésére.


Mi mindenre jók az illóolajok?

Illatosak, elbódítanak vagy éppen felélénkítenek - valószínűleg mindenkinek ezernyi élmény, tapasztalat lapul a tarsolyában a témában. Akad, akinek minden napját áthatják az aromák, megint más kicsit tartózkodik tőlük. De mondunk cifrát is: egyre többen az ételeikből sem spórolják ki az illatos hatóanyagokat. Akkor most hogy is van ez?


Ha levert a nátha - 4 bevált gyógytipp

A néhány naptól akár egy hétig is tartó nátha kellemetlen tüneteit könnyedén mérsékelhetjük, és csökkenthetjük a gyógyulási időt egyszerű házi praktikákkal.


Nassolj egészségesen!

Egészséges nassolnivalók, desszertek és finomságok, amelyekkel megfelelően táplálhatod a tested a hideg évszakban, mégsem gurulsz tavaszra!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x