Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Szépség-Egészség
6 tipp, hogy a legstresszesebb munkahely se okozzon károkat az egészségünkben

A stressz az életünk szinte minden területén jelen van: felütheti a fejét a magánéletünkben, a mindennapi rutinunk kapcsán és természetesen a munkahelyünkön is. Amíg általában a jó stresszt, azaz az eustresszt tapasztaljuk, addig nincs semmi gond, hiszen ez motiválja az embert, miközben energiával és izgalommal tölti el. A gond csak az, hogy általában inkább a másik típusáról, a negatív stresszről beszélhetünk - és ez különösen igaz a szakmai életben.


Terített asztal: az ehető virágok

Vannak olyan virágok, amelyek szirma ehető, illetve a virágzat ételeink díszítésére is alkalmas. Lényeges ismerni, mi az, amit elfogyasztunk, hiszen nem minden virág ehető, és egyes növények mérgezőek.


Egyél kókuszt, hogy eredményesebb legyél!

A sütiken, csokikon naponta találkozunk a kókusszal, de kevesen tudjuk milyen jótékony hatásai vannak szervezetünkre, teljesítőképességünkre. Pedig az ayurvéda szerint 99 baj gyógyítására alkalmas növény, és minden része sokoldalúan hasznosítható.


Egyre fiatalabbakat is érint a melanóma

Míg korábban a bőrrák és a melanóma az idősek betegségének számított, ma már egyre gyakoribb a huszonéves és harmincas korosztály körében is. A bőrrák időben szűrve és felismerve jó eséllyel kezelhető.


Finn szauna: egészség, szépség, relaxació - 7+1 szabály a méregtelenítésért

A méregtelenítés legősibb módja a szaunázás. A finnek, felismerve, hogy a bőr nem csak megvéd, hanem lélegezni is képes és a méreganyagok távozásában fontos szerephez jut, kifejlesztették, majd tökéletesítették az eljárást. Hogyan végezzük ma, és mik azok a szabályok, amelyeket saját érdekünkben be kell tartani? Mi a szaunázás rítusa?


Amivel kicsinálnak! A gyors méregtelenítés ígérete

Fogyókúrás gyorstalpaló: igen, ez létezik. Méregtelenítő gyorstalpaló. Pár nap alatt sok-sok kilót. Nem. Ez az, amivel átvernek, megmérgeznek és tönkretesznek... Méregtelenítés csak lassan történhet! Tiszta vizet a pohárba!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x