Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Szépség-Egészség
Rosszkedvűek vagyunk és fáradékonyak? Nem kell azonnal ördögűzőt hívni

Ha folyamatosan fáradtnak érezzük magunkat, esetleg rosszkedvűek vagyunk, és még a munka sem megy úgy, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. Sőt mielőtt bármiféle átokra, szellemjárásra, rossz erőkre, vagy épp komoly betegségekre asszociálnánk, mindenképp vizsgáljunk meg pár tényezőt. Íme, pár lehetséges és viccesen egyszerű ok, ami a háttérben állhat.


Fogyókúra okosan - mire kell odafigyelni?

Az önkontroll és az elszántság elengedhetetlenek, ha le akarunk fogyni, és még inkább, ha azt szeretnénk, hogy az tartós is legyen. Sajnos azonban rendkívül gyakran előfordul, hogy idő előtt feladjuk, aztán azzal nyugtatgatjuk magunkat, hogy "Ó, hát nekem ilyen a testalkatom.".


Alkalmi ruhák esküvőre - 2022-es nyári tippek és trendek

A korlátozások megszüntetésének köszönhetően ismét szabadon mehetünk közösségbe és viselhetünk elegáns vagy éppen divatos alkalmi ruhákat. A tavasz közeledtével pedig beindult az esküvői szezon, ami azt jelenti, hogy a népszerű ceremóniákra fel kell frissítenünk a ruhatárunkat is.
Ne mellre szívd! 7 tipp, hogy hatékonyabb légy

Az élet alapvető feltétele a lélegzés. Vajon te helyesen veszed a levegőt? Ugyan automatikusan, és a legtöbb esetben odafigyelés nélkül szívjuk be és fújjuk ki a levegőt, egy kis koncentráció csodákat művelhet.


Iszol te eleget?

A vízhiány sejtszintű megbetegedést okoz a testben, és komolyabb problémákig is fajulhat. Nemcsak a bevitt folyadék mennyisége és minősége számít, de a megfelelő időzítés is. Ötletek a természetgyógyásztól.


ÉLETMÓDVÁLTÁS ÉJSZAKÁJA 2022. - MOST tarts velünk!

Második alkalommal szervezik meg az Életmódváltás Éjszakája programsorozatot, ezúttal 20 kiváló dietetikus és táplálkozástudományi szakember részvételével. A tavalyi nagy sikerű eseményt idén is online közvetítjük a Facebook felületén egy félnapos program keretében.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x