Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
Szépség-Egészség
Mi mindenre jók az illóolajok?

Illatosak, elbódítanak vagy éppen felélénkítenek - valószínűleg mindenkinek ezernyi élmény, tapasztalat lapul a tarsolyában a témában. Akad, akinek minden napját áthatják az aromák, megint más kicsit tartózkodik tőlük. De mondunk cifrát is: egyre többen az ételeikből sem spórolják ki az illatos hatóanyagokat. Akkor most hogy is van ez?


Ha levert a nátha - 4 bevált gyógytipp

A néhány naptól akár egy hétig is tartó nátha kellemetlen tüneteit könnyedén mérsékelhetjük, és csökkenthetjük a gyógyulási időt egyszerű házi praktikákkal.


Nassolj egészségesen!

Egészséges nassolnivalók, desszertek és finomságok, amelyekkel megfelelően táplálhatod a tested a hideg évszakban, mégsem gurulsz tavaszra!
Gyógyító illatok: 7 aromaterápiás ötlet

A szelíd gyógymódok között az egyik legcsodálatosabb az aromaterápia, amely számos betegség kiegészítő terápiájaként, de sokszor önmagában is igen hatékony. Sőt, még betegnek sem kell lennünk ahhoz, hogy áldásos hatásait élvezhessük: megelőzés, hangulatjavítás céljából is használhatjuk az illóolajokat.


10 tipp, hogy fittek legyünk ősszel is

Szakértők szerint az ősz a legalkalmasabb évszak arra, hogy formába lendüljünk. Ha ilyenkor elkezdjük a testmozgás bármelyik formáját, a téli ünnepek alatt már gyakorlottak leszünk.


5 zsírégető fűszer és gyógynövény - Ezeket használd főzéshez, teának!

Fogyni, fogyni, fogyni szeretnénk. De nem mindegy hogyan. A koplalás idejétmúlt, badarság, talán csak színésznőknek való, akiknek két szerep között több tíz kilónyi ingadozásokhoz kell alkalmazkodni. Ezúttal öt kevésbé ismert, de gyógynövénykönyvek által erősen javallott gyógy- és fűszernövényt mutatunk be, melyeket ételekbe, salátákba keverve vagy teaként fogyaszthatsz, ill. nyugodtan használhatod gyermek elhízása ellen is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x