Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
Szépség-Egészség
Mire van szüksége a szervezetünknek a vitaminokon túl?

Megfelelő vitaminbevitel nélkül körmünk töredezett, szánk száraz, látásunk pedig kifejezetten rossz lehet. A zsírban és vízben oldódó vitaminok tehát egyaránt nélkülözhetetlenek szervezetünk számára az egészésges működéshez. De milyen tápanyagokra van szükségünk a vitaminok mellett? Mutatjuk!


Ne várd meg, míg szomjas leszel - vízivás 1x1

A szomjúságérzettel a szervezet már kétségbeesetten jelzi, hogy folyadékpótlásra van szüksége. Ha nem iszunk eleget, annak koncentrációzavar, ingerlékenység, fejfájás, fáradtság lehet a következménye.


10 tipp szájszag ellen

A rossz leheletet sokan a dohányzás, az alkoholos italok és erős ételek fogyasztásának rovására írják, holott a tartósan fennálló kellemetlen szájszagot a legtöbb esetben a hiányos szájhigiénia, esetleg különféle betegségek okozzák.
Négy hét alatt feszes has

Ha szeretné, hogy csinos, feszes hasizmai legyenek, kövesse hasizomgyakorlatainkat és már egy hónap alatt nagyszerű eredményeket érhet el.


A körömgomba valóban betegség és veszélyes is lehet!

A körömgomba fertőző, magától nem gyógyul meg. Kezelés nélkül átterjed a többi körömre, megfertőzi a vele kapcsolatba került személyek körmeit is.


Hogyan hatnak a vitaminok az immunrendszerre?

A C-, a D-, és a B6-vitamin megfelelő szintje a szervezetünkben elengedhetetlen a testi-lelki jóllétünkhöz, a mindennapi tevékenységeinkhez.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x