Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
Szépség-Egészség
Gyógyító illatok: 7 aromaterápiás ötlet

A szelíd gyógymódok között az egyik legcsodálatosabb az aromaterápia, amely számos betegség kiegészítő terápiájaként, de sokszor önmagában is igen hatékony. Sőt, még betegnek sem kell lennünk ahhoz, hogy áldásos hatásait élvezhessük: megelőzés, hangulatjavítás céljából is használhatjuk az illóolajokat.


10 tipp, hogy fittek legyünk ősszel is

Szakértők szerint az ősz a legalkalmasabb évszak arra, hogy formába lendüljünk. Ha ilyenkor elkezdjük a testmozgás bármelyik formáját, a téli ünnepek alatt már gyakorlottak leszünk.


5 zsírégető fűszer és gyógynövény - Ezeket használd főzéshez, teának!

Fogyni, fogyni, fogyni szeretnénk. De nem mindegy hogyan. A koplalás idejétmúlt, badarság, talán csak színésznőknek való, akiknek két szerep között több tíz kilónyi ingadozásokhoz kell alkalmazkodni. Ezúttal öt kevésbé ismert, de gyógynövénykönyvek által erősen javallott gyógy- és fűszernövényt mutatunk be, melyeket ételekbe, salátákba keverve vagy teaként fogyaszthatsz, ill. nyugodtan használhatod gyermek elhízása ellen is.


Hogyan befolyásolhatja a mosolygás a mentális egészséget?

Nem titok, hogy a mosolygás hatással lehet a mentális egészségre. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek, akik gyakrabban mosolyognak, általában boldogabbak és jobban érzik magukat, mint azok, akik nem. A mosolygás a boldogság fizikai jele, és amikor mások vagy mi magunk mosolygunk, agyunk pozitívan reagál.


Mikrodermabráziós technikák a ragyogó bőrért

Szeretnéd úgy érezni magad a bőrödben, mintha friss, tavaszi szellő simítana végig az arcodon? Bársonyos, üde bőrre vágysz, amely sugárzik az egészségtől? Most bemutatjuk a mikrodermabrázió különböző formáit, hogy te is megtaláld a számodra tökéletes kezelést!


Vegyszermentes tisztítószerek házilag

Mennyire lehetséges, hogy vegyszermentesen tartsuk tisztán a lakást? Sokkal jobban, mint gondolnánk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x