Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Szépség-Egészség
Ájurvédikus fogyókúra - próbáld ki!

Gyűlölt súlyfelesleged nagy része valójában méreganyag. Tüntesd el!


A csókos ajkak 3 trükkje - Készíts házi ajakápolót!

A téli hideg és vitaminhiány után a tavaszi változékony, szeles időjárás sem kedvez az ajkak bőrének. Natúr tippek a puha, bársonyos, csókolnivaló ajkakért.


A sárgarépa titkai

A sárgarépa az egyik legközkedveltebb zöldségfélénk. Világszerte több változata létezik, a legjobb az, amelyiknek szép narancs színe van, az tartalmazza ugyanis a legtöbb karotint, az A-vitamin, elővitaminját.
Vegyük fel a harcot a tavaszi fáradtsággal szemben!

Nem kell álmosságtól leragadó szemekkel, mázsás súlyként ránk nehezedő kimerültséggel elszenvedni a várva várt tavaszt! Polgári Erika életmód-tanácsadó elárulja, mit kell tennünk ahhoz, hogy tettre készen, kellemes közérzettel teljenek a napjaink.


Így sportoljunk a lelki egyensúly érdekében

A stresszlevezetés, a lelki egyensúlyunk kialakítása kiemelten fontos a mindennapjainkban. A sport egy remek eszköze annak, hogy stresszmentesek és kiegyensúlyozottak legyünk. Lássuk is, hogy miért!


Jön a kullancsszezon! Mire figyeljünk, hogyan védekezzünk?

A kullancsok a természetes környezet részeként, mindig is itt voltak körülöttünk, így mára tévhitek egész sora kapcsolódik hozzájuk. Nem árt, ha tudjuk, mivel állunk szemben, mik ezek az élősködők, melyek az általuk terjesztett leggyakoribb betegségek, és mit tehetünk ellenük.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x