Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Szépség-Egészség
Készülj a nyárra - okosan hozd magad formába

Ahhoz, hogy a nyári szezonra csúcsformába hozd magadat, idén ne divatdiétát válassz, változtass inkább az életmódodon. Tippek és szempontok a tudatos és egészséges fogyókúrához.


Melltartóval a szívcsakrára! - Szexis gyógymódok színes alsóneműkkel

A színterápia egyik legérdekesebb felhasználási módját - noha a módszert tudományosan még nem igazolták - a színes fehérneműk hordása kínálja. Nem csupán a színek hatása gyógyít, hanem az az energetikai folyamat is, ahogy, amilyen módon ezeket a holmikat viselni kezdjük.


Az emberi energiák és az aura

Az emberi energiamező ismerete ma már több mint ezoterikus titok, beavatottak ritka tudása. Egyre általánosabbá válik az ezzel kapcsolatos hatalmas mennyiségű tradicionális ismeret és tudásanyag. Mi a bioenergia? Nem más, mint az élőlényeket körülvevő energiamező, amelynek különféle tulajdonságai ma már finom műszerekkel mérhetővé is váltak. Mégis, akadnak, akik a képzelet művének tartják.
Jaj, a szívem! Erre nagyon figyelj, ha cukorbeteg vagy

A szív- és érrendszeri betegségek az egyik leggyakoribb halálos szövődményei a cukorbetegségnek: a diabéteszesek 50-70%-ánál alakul ki végzetes szív- és érrendszeri probléma a cukorbetegség következtében. A cukorbeteg férfiaknál kétszeres, a nőknél 3-4-szeres az esélye annak, hogy szív- és érrendszeri betegség alakul ki náluk a későbbiekben.


Természetes szépítő szerek a kertből, hűtőből

A drága bolti krémek, laboratóriumokban előállított mesterséges szerek helyett választhatunk természetes megoldásokat is a bőr és a haj ápolására.


Amikor a pokol tüze éget: a reflux

Akinek volt már életében legalább egyszer refluxos tünete, annak ez az érzés kínosan imerős lehet. De miért is éget a pokol tüze?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x