Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Szépség-Egészség
Elképesztő tények és tévhitek a kullancsról!

Rengeteg történetet hallottunk a kullancsról már gyerekkorunkban is, rémisztgettek vele és magyaráztak róla. Sokat hallunk és olvasunk róla, mégis, ha kell, egyetlen embert sem ismerünk, aki tudja, hogy miként kell szabályosan eltávolítani, és hogyan kell a kullancscsípés után a tüneteket megfigyelni.


Tipikus tavaszi bőrhibák - hogyan kezeld?

Tavasszal a nap állásszögének következtében a mi éghajlati viszonyaink között éri a legtöbb ultraibolya (UV-B) sugárzás a Föld felszínét. Az a májfoltos, szeplős, vagy más bőrhibákkal küzdő embereknek különösen ngy probléma.


Zöldárpa - a mindentudó csodanövény?

A zöldárpa kivételes vitamin- és ásványianyag-bomba, különösen ajánlott azoknak, akik keveset mozognak és kevés friss ételhez jutnak hozzá. Mi mindenre jó még a sokoldalú növény?
7 természetes módszer, amivel tavaszra visszanyered az energiádat

Lassan itt a tavaszi megújulás ideje - vagy éppen a tavaszi fáradtságé? Csak rajtad és a szokásaidon múlik, hogy melyik lesz nálad a befutó. Ha inkább az újjászületést választod, akkor itt az idő, hogy változtass néhány bevett gyakorlaton. Figyelj oda a testedre, hiszen biztosan lemerült a téli hónapokban! Ugyanez igaz a lelkedre is - készítsd fel az újra!


Minden fejben dől el! Vagy ez csak üres frázis?

Vannak mondatok, amiket az unalomig ismételgetünk. Van értelmük? És hogy jön ide az orvostudomány? Tarts velünk az első Integratív Medicina virtuális tanszéken, ahol számos kérdésre választ kaphatsz, és olyan tudásra tehetsz szert, amely segít egészséged megőrzésében, helyreállításában.


A sporttal fogyók 7 csapdája

Túlsúly kialakulása következtében súlyos egészségi problémák alakulhatnak ki, melyek akár az életet is veszélyeztethetik. De nem mindegy, hogy milyen módon szabadulunk meg a fölösleges kilóktól! Lássunk néhány tévhitet a fogyókúrával kapcsolatban!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x