Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8...
Szépség-Egészség
Almakúra: köszvény, reuma és szívbaj ellen!

A gyümölcsök nagy része gyógyító hatású, megszabadítja szervezetünket az eddig okozott károktól, mérgektől. Az alma az egyetlen gyümölcs, amit más ételekkel is együtt ehetünk, anélkül, hogy erjedés lépne fel. Ezt már az ókorban is tudták róla, ezért is nevezték a gyümölcsök királynőjének.


Akkor Te megvilágosodtál?

Az egyik leggyakoribb, legártatlanabb és legkedvesebb kérdés, amit a kezdő jógázók feltesznek az oktatónak: mit jelent a megvilágosodás a jógában? Mi a különbség jógaoktató, mester, guru és szellemi vezető között? Mikor melyiket válasszuk, ha szeretnénk megvilágosodni?


Hogyan legyek én a főnök a patikában? - Öngyógyítás a test-lélek-szellem tükrében

A harmónia az ember alaptermészete. Ha felborul a természetes egyensúly, fokozatosan megmutatkozik a hatás fizikai változás formájában.


Lestyán, a vegetanövény, vízhajtó és gyomorerősítő

Az univerzális vegetanövény, minden gyári ételízesítő alapja a lestyán. Most kicsit másként is megismerkedhetünk vele.


Fintorogj a ráncok ellen! Napi 3 perc a tartós fiatalságért

Ne fintorogj! - tanultuk régen anyukánktól. Vagy mégis? Bizony vannak esetek, amikor szabad, sőt kell fintorokat, grimaszokat vágni. Például azért, mert megfelelő grimaszterápiával kevesebb ránc képződik az arcunkon. Az arcizmokat ugyanis csak a mozgás ösztönzi megújulásra. Arcunk minden ráncocskája a jellem kifejezője.


Miben más a mammográfia és az emlő MR?

Az emlőrák a 40 év feletti nők körében egyike a leggyakoribb daganatos megbetegedéseknek. Az időben történő diagnózis kiemelten fontos a sikeres gyógykezelés szempontjából, ezért rendszeres szűrővizsgálatokra van szükség. A mammográfia és az emlő MR kulcsszerepet játszanak az emlőrák megelőzésében és időben történő felismerésében.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x