Ősszel együtt turnézik Európában Bob Dylan és Mark Knopfler...
Címlap / Színes hírock / Ősszel együtt turnézik Európában Bob Dylan és Mark Knopfler

Ősszel együtt turnézik Európában Bob Dylan és Mark Knopfler

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Harminc koncertet ad a rockzene két óriása az öreg kontinensen október 6. és november 16. között, hozzánk legközelebb Innsbruckban lépnek színpadra nov. 8-án. 

Együttműködésük nem új keletű, hiszen Knopfler már 1979-ben besegített Dylan: Slow Train Coming című albumán és producere volt Bob: Infidels című 1983-as nagylemezének is.
Mark örömmel tett eleget ennek a felkérésnek, annak ellenére, hogy jelenleg éppen új albumának a felvételeivel van elfoglalva, de azt - mint nyilatkozta - örömmel szakítja félbe a Dylan-nel közös koncertkörútja kedvéért.


Ez az év amúgy is speciális lesz számára, hiszen az Amnesty International 50. születésnapjának megünneplésére, valamint Dylan 70. szülinapjára ő is játszik egy dalt a mester repertoárjából egy készülő korongra.

Ami Knopfler turnébandáját illeti, ebben helyet kapott Richard Bennett gitáros, Guy Fletcher billentyűs, Jim Cox zongora, John McCusker hegedű és lant, Mike McGoldrick fuvola és más fúvós hangszerek, Glenn Worf basszusgitár és Ian Thomas dob.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1992 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x