Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Színes hírock
Rod Stewart újra a Faces élén

Április 14-én a Rock and Roll Hall of Fame beiktatási gáláján 19 év után ismét a derék ráspolyos hangú Rod kapja kézbe a mikrofont és énekli a Faces néhány nagy slágerét a clevelandi nagyérdemű előtt.


Blaze Bayley: a rajongók a metal igazi királyai

A brit heavy metal színtér egyik legjelentősebb énekese, aki a Wolfsbane és az Iron Maiden élén is minőségi albumokat szállított, akárcsak szólókarrierje során. Március 25-én a budapesti Club 202-ben lép színpadra saját zenekarával


Neil Young és a Crazy Horse amerikai folk klasszikusokat dolgozott fel

Americana címmel június 5-én jelenik meg a kanadai rock óriás új albuma. A Crazy Horse zenészeivel (Billy Talbot, Ralph Molina és Frank "Poncho" Sampedro) 1996-ban adott ki Neil lemezt Broken Arrow címmel, de játszottak a 2003-as Greendale albumán is.


Extrém metal a Napalm Death bandától

30 éve zúznak már pokolian ezek a birminghami fickók, március 26-án legfrissebb albumukat, az Utilitariant mutatják majd be a budapesti Club 202 közönségének.


A Főnök lenyomta Adele-t

Igaz, mindössze ezer darabbal adtak el többet Amerikában Bruce Springsteen: Wrecking Ball című albumából (196 ezer), Adele: 21 című lemezénél (195 ezer), de ezzel Boss vezeti a Billboard 200-as listáját.


A roppant szerény Steve Lukather a G3-ban

A nálunk is hihetetlen népszerűségnek örvendő gitárost Joe Satriani felkérte, hogy ő is játsszon az öt év szünet után újrainduló G3-turnén Steve Vai társaságában.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x