Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Színes hírock
Kis fekete tengeralattjárók a Black Keys-től

Az új albumukra ugyan még jó ideig várni kell, de addig is láthatjuk a duó legújabb klipjét, a Little Black Submarines-t, az elmúlt évek egyik legsikeresebb blues-rock alapú muzsikát játszó formációjától.


Ők a világ leggazdagabb énekesei

Általában a zenekaraik élén, hangszerrel a kezükben aratják a sikereiket, de vannak jó néhányan a média által elérhető jövedelmeiket tartalmazó 58-as listán olyanok is, akik "csak" a mikrofonjukba kapaszkodva énekelnek, és egész jól megélnek így is.


Egy pokoli sötét lemez a Stone Sour bandától

A Grammy-díjas Stone Sour negyedik, dupla albumának első része, a House of Gold & Bones Part 1 a Magneoton/Roadrunner gondozásában 2012. október 23-án lát napvilágot. A második rész 2013-ra várható.


Billy Talent - az óceán mélyén is van remény

Talán sokak számára meglepő, de a kanadai Billy Talent már közel 20 éve létezik, és ezalatt napjaink egyik legsikeresebb rockzenekarává nőtte ki magát. Többek között MuchMusic, Juno és MTV-díjasok, a világ legnagyobb fesztiváljain léptek fel - két éve nálunk a Szigeten is.


A harmadik Black Country Communion album lesz az igazi?

Nekem már az első kettő is nagyon bejött - ugyan voltak, akik fanyalogtak - de az október 30-án megjelenő Afterglow, valószínűleg őket is meggyőzi majd, hiszen a BCC egyértelműen az elmúlt évek legjobb hard rock bandája!


Angol bandák garázdálkodnak a Dürer Kertben

Architecs, While She Sleeps, Heights jól csengő zenekarok nevei a szigetországi kínálatból. Október 27-én este a budapesti közönséget taglózzák majd le a koncertjeikkel.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x