Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4...
Színes hírock
Ezeket a dalokat játszotta Neil Young Crazy Horse zenekara az első bulin

Óriási várakozás előzte meg az örökifjú rocker Neil Young Crazy Horse nevű bandájának amerikai turnéját, amely az Új-Mexikóban lévő Albuquerque-ben indult a Hard Rock Casinóban.


A Nasum svéd rockbanda turnéjának egyik állomása a Dürer Kert

Az idén 20 éve alapított Nasum búcsúnak szánt Mieszko-emlékturnéja szeptember 30-án a Dürer Kertet is eléri. A svéd grindcore-alapzenekar frontembere a 2004-es cunami áldozata lett, ahogy erről a Burst is megemlékezett a Where The Wave Broke című dalában.


A Főnök túlórázott

Bruce Springsteen mindig híres volt arról, hogy nem fogja rövidre a koncertjeit, de a napokban Helsinkiben még a korábbi bulijainak hosszára is ráhúzott, ugyanis 4 óra 6 percet töltött a színpadon.


Jon Anderson is dalra fakadt az olimpiától

Minden idők egyik legszebb dallamát, - amit az olimpia ihletett - Vangelis írta a Tűzszekerek című filmhez, most Jon Anderson is elénekli a saját verzióját.


A James Gang még mindig él és virul

Legalábbis ezt állítja Joe Walsh az egykori trió gitárosa, aki később az Eagles-ben lett világsztár. Az 1966-ban alakult James Gang bár többször nagyon hosszú időre leállt, ám most azt tervezik, hogy kisebb helyeken újra fellépnek.


Metalcore zajok a szomszédból

Ausztria talán legnépszerűbb bandája a The Sorrow szeptember 21-én Budapestre látogat és az A38 Hajón boldogítja koncertjével a műfaj rajongóit.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x