Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Sztárock
Paul Rodgers hazai pályán szeretne turnézni

A szakmában és a közönségnél egyaránt etalonnak számító rockénekes nem szülőföldjén, az észak-angliai Middlesbrough környékén, hanem Kanadában kíván koncertezni, ahol már 14 éve él.


A Boston készülő albumán néhai énekesüket is hallhatjuk

A népszerű amerikai rockcsapat tagjai bizonyára ezzel is szeretnének emlékezni négy évvel ezelőtt elhunyt frontemberükre, Brad Delp-re, akivel valószínűleg több olyan stúdiófelvétel is készült, amelyet nem használtak fel korábban.


Peter Gabriel nagyzenekarral adja elő a saját klasszikusait

A New Blood című koncert DVD felvételei márciusban készültek két este a londoni Hammersmith Apolloban a 46 tagú New Blood Orchestra közreműködésével.
A Biffy Clyro rockbanda fantasztikus koncertje a Wembley-ből

Hihetetlen erő árad ennek a három skót fickónak a muzsikájából, azt hiszem ezzel mindenki egyetért, ha megnézi a már nálunk is kapható Revolutions/Live At Wembley című DVD-jüket.


Hercegi vendég a Szigeten

Ezúttal nem panaszkodhatnak a Sziget Fesztiválra járók, de általában a pop-rock hazai hívei sem. Nem akármilyen durranásként sikerült meghívni aug. 9-ére az amerikai Prince-t, aki 53 évesen is a világ egyik legkeresettebb előadója.


Shepherd most sem hibázott

Kenny Wayne Shepherd, a modern blues-rock zseniális gitárosa a tavalyi Live! in Chicago című koncertalbumával bebizonyította, hogy óriási formában van, a most megjelent How I Go című lemeze pedig ezt csak megerősítette.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x