Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Sztárock
A brit blues díjak idei nyertesei

Az elmúlt hétvégén a Newark Blues fesztiválon jelentették be a British Blues Awards 2011-es győzteseit, akiknek nem a szakma, hanem a közönség a szavazataival adta a trófeákat.


Jeff Beck a Classic Rock magazin élő legendája

November 9-én a londoni Roundhouse-ban adják majd át Jeff Becknek - a gitáros magyar rajongóinak is nagy örömére - azt a díjat, amelyre megalkuvásmentes zenei pályafutásával igazán rászolgált.


Három év után jön az új Nickelback-lemez

A kanadai Nickelback az elmúlt évtized egyik legsikeresebb rockbandája a közönség körében, annak ellenére, hogy a zenekritikusok egy része minden lemezüknél kicsit fanyalgott. Pedig több mint 50 millió albumot adott el a nagyvilágban a Chad Kroeger vezette csapat.
Legalább DVD-n, ha már élőben nem láthattuk a Black Country Communiont

A világ jelenlegi első számú hard rock szupergroupja idén itt járt az öreg kontinensen - bennünket szervezőink "jóvoltából" ezúttal is kihagytak - a Live Over Europe DVD-n láthatjuk majd mit mulasztottunk.


Paul Rodgers hazai pályán szeretne turnézni

A szakmában és a közönségnél egyaránt etalonnak számító rockénekes nem szülőföldjén, az észak-angliai Middlesbrough környékén, hanem Kanadában kíván koncertezni, ahol már 14 éve él.


A Boston készülő albumán néhai énekesüket is hallhatjuk

A népszerű amerikai rockcsapat tagjai bizonyára ezzel is szeretnének emlékezni négy évvel ezelőtt elhunyt frontemberükre, Brad Delp-re, akivel valószínűleg több olyan stúdiófelvétel is készült, amelyet nem használtak fel korábban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x