Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Sztárock
Anathema - szépséges progresszív rock az A38 Hajón

Ez a liverpooli zenekar több mint 20 évvel ezelőtt doom vagy death metalnak nevezett stílussal kezdett, de már évek óta álomszerű tempójú, gyönyörű art rockot játszik, ezt hallhatjuk majd tőlük október 9-én Budapesten is.


Visszatér a világsikerhez a Matchbox Twenty?

Rob Thomas bandája egykor a legügyesebben lavírozott a pop-rock határmezsgyéjén, oly annyira, hogy 1996-2002 között ebben a zenei világban kevés népszerűbb csapat volt náluk.


A jövő gitáros istenei (34. rész) - Simon McBride

Ezzel a címmel jelent meg júliusban a könyvem, amelyben 33 nálunk szinte ismeretlennek számító káprázatos tehetségű ifjú gitáros titánt mutattam be, de máris itt van a következő, az ír Simon McBride, akit sokan Rory Gallagher és Gary Moore méltó örökösének tartanak.


A Brit Blues idei díjazottjaira várva

Hihetetlen, hogy már 50 éve annak, amikor Alexis Kornerék Angliában "megágyaztak" ennek a csodálatos muzsikának és mégis mindössze két éve díjazzák a műfaj szigetországi legjobbjait.


Újabb két dal az Aerosmith novemberben megjelenő albumáról

Korábban már beszámoltam róla, hogy november elejére csúszik Steven Tylerék: Music From Another Dimension című korongjának a kiadása, de újabb két dalt már a Rockhálóban is hallhatunk róla.


A jövő gitáros istenei

A Rockháló magazin olvasói számára nem újdonság, hogy évek óta kiemelten foglalkozom a műfaj zseniális fiatal gitárosaival, róluk szól ez a munkám, amely e-könyvben és hagyományos papír alapú formában is megrendelhető a Publio Könyváruház honlapján.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x