Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Sztárock
A jelen gitáros istenei közül hárman jönnek hozzánk

A rockrajongók 1996 óta jól tudják, hogy a G3 nem valami politikai szerveződés a nagyhatalmak között, hanem zseniális gitárosok alkalmi szövetsége egy turnéra. Augusztus elsején az alapító atyák: Joe Satriani és Steve Vai mellett ezúttal Steve Morse ejti ámulatba a Budapest Aréna közönségét.


A Nyitott Blues rejtelmei

Május végén jelent meg a Publio kiadásában e-könyv és hagyományos papír alapú formában is a Nyitott Blues című munkám, amely az 1994-ben piacra került Fekete rhythm and blues fehérben című művem bővített, átdolgozott változata, amit ezúton ajánlok a figyelmetekbe.


A Deep Purple billentyűse az A38 Hajón muzsikál

Don Airey szeptember 23-án Budapesten játszik! A lassan négy évtizede a pályán lévő Don jelenleg a Deep Purple tagjaként dolgozik, de számolatlanul sok együttesben és több mint 250 lemezen zenélt hosszú pályafutása alatt.


A progresszív rockereket is díjazzák

A több mint 40 éves múlttal rendelkező progresszív rockzene legjobbjait, az angol Classic Rock "leánykájának" a ProgMagazine-nak a jóvoltából, szeptemberben 10 kategóriában díjazzák.


A Főnök lesz az év embere a MusiCares-nél

Amerika egyik legnagyobb presztízsű jótékonysági díját Bruce Springsteen kapja február 8-án, amelyet egy vacsorával, adakozással és koncerttel egybekötött gálán vehet majd át az 55. Grammy-díjkiosztó előtt két nappal.


Zenével segítő rockerek

Tavaly Ian Gillan és Tony Iommi kiadott egy jótékonysági célú kislemezt Out Of My Mind címmel, amelynek bevételét egy örményországi zeneiskola újjáépítésére szánták. A WHOCARES project júliusban egy új albummal folytatódik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x