HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21
Címlap / Te+Én+Szex / A magömlés szabályozása – megvalósítás a gyakorlatban

A magömlés szabályozása – megvalósítás a gyakorlatban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21

A szex taójáról szóló sorozatunkban a férfiakat avatjuk be egy olyan technika használatába, amelytől alapvető szinten javul meg a szexualitás minősége. A jin és jang erők harmóniájáról nem csupán elvont formában, hanem a tényleges hétköznapi gyakorlatban is meggyőződhetünk, ha a kipróbáljuk a leírt technikákat!  

 

Rendezvénynaptár

A sorozat elejét itt olvashatjuk >>>

Jin és jang - az egység részei
A taoista szemlélet szerint a férfi a jang erő jegyeivel rendelkezik: állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin tulajdonságok jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, de végül is ő az erősebb. A régi írások a tűz-víz analógiára vezetik vissza a jin-jang kapcsolatot. A tűz a jang megfelelője, könnyen fellobbantható de a víz, a jin legyőzi, eloltja. A taoista elgondolás szerint minden erő egymást kiegészítő párokban jelentkezik. A jin és jang – bár különálló erők – ugyanannak az egységnek a részei, ezért nélkülözhetetlenek egymás számára. A szeretkezés tao-jának mesterei ezeket a hasonlatokat használták a testi érintkezés esetében is.

A nyugati szexuális kultúrákban is megjelenik a magömlés bizonyos fokú szabályozása. A harmóniában élő párok szeretkezéskor törekednek arra, hogy a férfi és a nő egyszerre érje el az orgazmust. Mivel a férfi „reakcióidő” rövidebb, az összhanghoz szükséges némi késleltetés a férfi részéről. A magömlés szabályozásának tanulásakor türelemre van szükség elsősorban. Az elme bevonásával elsajátítható, számos férfi (és partnereik) tapasztalják a mag megőrzésének ill. megfelelő időközönként való kibocsátásának áldásos hatását.

A magömlés szabályozása – kezdők figyelem!

  1. Ne jöjjön túlságosan izgalomba, tartsa takarékon a szenvedélyt.
  2. Olyan nővel kell kezdeni, aki nem igazán vonzó, továbbá hüvelye nem túl szűk. Ebben az esetben könnyebb lesz megtanulni az önuralmat. 
  3. Meg kell tanulni szelíden, merevedés nélkül behatolni, majd erősen kijönni. 
  4. Az izgalom fokozódásának érzetekor a behatolást oly módon kell változtatni, hogy csak 2-3 cm mélyen hatoljon a hüvelybe. Várni kell egy kicsit, majd folytatni a lökéseket három sekély – egy mély módszer szerint, azaz háromszor nem túl mélyre hatol, egyszer pedig igen. Ezt kell ismételni.
  5. Legközelebb próbálkozhat az öt sekély – egy mély módszerrel. 
  6. Siker esetén jöhet a kilenc sekély – egy mély ismétlése. 
  7. A tanuláskor a legfontosabb alapszabály, hogy az ember nem lehet türelmetlen.

Az elzáró módszer
A módszer elsajátítása türelmetlenség esetén körülbelül húsz napot vesz igénybe, egy kifinomultabb férfi viszont fele annyi idő alatt megtanulhatja. Előnye, hogy könnyen, egyszerűen kivitelezhető. A döfések csukott szemmel és szájjal végzendők, a levegőt kizárólag orron keresztül kell venni. Ha az önuralom elvesztésének kis jele is mutatkozik, meg kell emelni a csípőt, jade rúdját (falloszát) két-három centivel vagy többel visszahúzni, és ebben a helyzetben maradni mozdulatlanul. Mély lélegzetet kell venni a rekeszizmok segítségével, továbbá az altestet úgy összeszorítani, mint mikor sürgősen az illemhelyre kellene menni. Közben arra kell gondolni, hogy magjának megtartásával nem vesztegeti azt feleslegesen. Így hamarosan megnyugszik, majd tovább folytathatja a döféseket. Nagyon fontos, hogy ez a visszatartás ne túl későn következzen be, mert ilyenkor az ondó a hólyagba illetve a vesébe juthat, ami különféle betegségekhez vezethet. A módszer lényege tehát az, hogy az időben 10-30 másodpercre visszahúzott pénisz erekciójának csak 10-30%-át veszíti el, így újra mélyre hatolhat és folytathatja a lökéseket. Egy idő után egyre kevesebbszer kell visszahúzni, megállni, végül pedig csak ritkán lesz rá szüksége.


Az elszorító módszer
Szinte minden helyzetben használható. A férfi bal keze mutató- és középső ujjával megnyomja a herezacskója és végbélnyílása közti pontot 3-4 másodpercig, közben mély lélegzetet vesz. E módszernek három előnye is van. Először: nem kell visszahúzni a péniszt a hüvelyből. Másodszor: nem kell megszakítani a lökéseket. Harmadszor: nem kell közölnie semmit partnerével. Sok férfi csak azért szereti jobban ezt a technikát, mert partnere észrevétele nélkül alkalmazhatja.

Az ejakuláció gyakorisága
A férfi korának előrehaladtával javasolt a magömlések számának csökkentése, azaz ugyanannyi szeretkezés mellett kevesebb ejakulációt engedhet meg magának. Ötven felett annyit szerelmeskedhet, amennyit csak kíván, viszont nem szabad hetente egy-két alkalomnál többször kiengedni magját. Nem számít, milyen gyakran űz szerelmi játékot, vagy hogy fizikailag milyen erőben van. A jang kivonat megőrzése megerősíti a férfiban a jang erőt. Fontos az is, hogy a férfi folyamatosan táplálja magát jin esszenciával a szeretkezések során. Minél többet egyesül az ember, annál többet kap a jin és jang harmóniájából, és minél kevesebben ejakulál, annál többet tud megőrizni az összhang áldásos hatásából.

Nem szabad átesni a ló másik oldalára. Ha a férfi elsajátította a technikát, hajlamos hosszú ideig megtartani magját. Ha naponta egyszer-kétszer szerelmeskedik, hetente tanácsos kiengedni ondóját.  Az ejakuláció irányítása készség - mint a többi -, elsajátítható. Ha sikerül megtanulni, a test alkalmazkodik hozzá teljesen, a világ legtermészetesebb dolgává fog válni.

Révész Márta

A sorozat következő része >>> 
 
[25874]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x