HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14
Címlap / Te+Én+Szex / Ma milyen bugyi van rajta? Eláruljuk, mire számíthatsz nála!

Ma milyen bugyi van rajta? Eláruljuk, mire számíthatsz nála!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14

Milyen bugyit is vett ma fel a kedvesed? Pici sportosat? Esetleg szemtelenül szexiset? Egyáltalán van rajta bugyi? Nézd csak meg jól, sokat kifecseg viselőjéről!  

 

Nagymama bugyogója, avagy a Brdiget Jones-fazon
Ne legyenek kétségeid afelől, hogy az ódivatú, öreglányos alsókat viselő csajok többre vágynának a kényelemnél és a praktikumnál. Az ő esetükben hiába lobogtatsz divatmagazinokat, ne adj isten leped meg őket egy extra szexi „aligtakar valamit”- darabkával- nem sok sikerre számíthatsz.

Viszont készülj fel, hogy ezek a csajok 100%-osan perfekcionisták, és mindig a maximumra törekednek. Sőt tőled is ezt várják el!

Azért megsúgjuk, hogy minden nő szekrényének aljában lapul ebből a rettenetből 1-1 darab.

Sportalsó
A nők többsége szívesen visel ilyen alsóneműt, hiszen tökéletesen passzol, kellően takar, ugyanakkor nőies viselet is. Az ördög persze a részletekben rejtőzik: nem árt egy pillantást vetni a bugyogó színére, mintájára vagy anyagára. Sokat elárul viselőjéről.

Fiús alsó avagy a tanga-személyiség
Az ő esetükben olyan emberrel van dolgod, aki szereti a kihívásokat, magabiztos, társaságkedvelő, és szereti az akaratát is érvényre juttatni. Nyitott minden új dolog iránt.

Keresgélsz? Valaki még hiányzik az életedből? Kattints és regisztrálj!>>

Vannak, akik szívesen spájzolnak be fiú nadrágokat vagy alsókat a fehérneműs fiókba- legyenek akár rövid akár hosszabb fazonúak. Olyannyira lazák, hogy még bugyit sem vesznek a szellős alsók alá…viszont a fiú nadrágocskák szexisen állnak rajtuk.
A tangát viselők viszont azt élvezik, hogy rendkívül szexisek lehetnek akár egy farmerban is.

A tökéletes fehérnemű szett-komplexus
Minden alsóneműhöz a tökéletesen illeszkedő melltartó. Nincs pardon, nincs „véletlenül nem találom a párját”-kifogás. Mindennek a helyén kell lennie! Az igazán divat-öntudatos nővel van dolgod, aki minden kényeztetést megad magának. És természetesen el is várja a folyamatos odafigyelést és kedveskedést…

A bugyi nélküli világ
Nem visel alsóneműt? Azt azért súgd meg neki,  hogy nem ártana határt húznia Britney Spears és saját maga közt? Ha nem visel alsót, az csak két dolgot jelenthet: elfelejtett mosni, vagy komplett rebellis. Utálja a szabályokat és azt, ha mások akarják megmondani, mit tegyen. A saját útját járja, semmi más nem érdekli.
Vigyázz vele nagyon!

Ha velünk tartasz, sorozatunk következő részében a pasik alsóit vesszük górcső alá.

Ha kíváncsi vagy, hogy összeilletek-e, látogass el szerelmi jósdánkba!>>

-kv- 
 
[ 4407 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x