Mitől vonzó a nő? - A Káma-szútra tanításai
Címlap / Te+Én+Szex / Mitől vonzó a nő? - A Káma-szútra tanításai

Mitől vonzó a nő? - A Káma-szútra tanításai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A vonzalom személyes tulajdonság, mégis ezernyi szabály segít bennünket megértésében és elérésében. A Káma-sútra megmutatja Neked az Utat! Legyél vonzó nő!  

Kinek a pap, kinek a papné?

Ezt a kérdést már annyiszor feltettük magunknak, és tették fel férfiak is partnerükre nézve, amikor csak tátott szájjal álltak mosolygó arca előtt. A vonzás teljesen egyedi. Az asztrológusok a személyiség belső részeit, és így bolygóit sejtik mögötte, a Nap és Hold égi játékát, amikor erősen testi a vonzalom, akkor a Marsot és Vénuszt, amint forró csatáikat vívják. A mélylélektanban kutatók a Lilithet okolják, a belső női, démoni oldalt, árnyékunk olykor alantas csábítását, míg a pszichológusok olykor az anyaképet keresik benne. Az édes öl iránti visszavágyódásnak szól azaz áhítat, mellyel férfi lesi a nőt.

Mindenkinek más és más jelenti a vonzót. Bár általában emberinek véljük az arc apró asszimetriáit, és szépnek a szimmetriába hajlót. Sokszor azonban érthetetlen a külső alapján, mi ébreszt szerelmet és vágyódást egymás iránt, mi az a belső ragyogás ami felülírja az idomokat? Mi az az erő, amivel törékeny asszonyok kilengések nélküli útra terelik súlyos elvű, kicsapongó férjeiket.

Kutakodhatunk a praktikákban, okolhatjuk a mamája hajszínét, vagy tehetjük mindezt bölcsen, elfogadva, hogy van már erről képünk, tudásunk, írott információnk, csak bizony ezt a részét kevesen ismerik.

Nem csupán a nemi gyönyör könyve!

A Káma-sútráról már mindenki halott. Mégis rengetegen a szexualitás könyveként ismerjük, noha ez az eredeti műnek csupán kis hányada. Ugyan az ösztönök csodás pillanataival foglalkozik e mű, mégis nem csupán a nemi élvezetre korlátozódik. A káma szó kéjt jelent szanszkrit nyelven, míg a sútra, egy frappáns forma, egy apró írói stílus, kép szerű írások füzére, ezáltal sok kis egységből álló, egyszerű, követhető, értékes mű. Bár az eredeti sokak szerint elveszett, s ez csak egy bölcsek által újra felfedezett mű, azt azért állíthatjuk, az alaposságot a hagyományokon alapuló lejegyzés során sem kerülték.

Vátsyáyána Káma-sútrája szerint az asszony, a feleség, és a kéjnő két külön kategória. Ahogy talán tapasztaljuk is az életben. Szinte nincs olyan házasság, ahol a férj ki ne tekintett volna legalább lélekben, legalább egy-egy pillanatra kapcsolatukból, miközben a feleség mindvégig mellette állt. Olykor fordítva is igaz, és a párok évtizedeket lebegnek el egymás mellett pikáns mellékvágányokat bejárva. A feleség, a Hold, az anya és a szerető Vénusz mindig más-más aspektus. Az ösztönösség és természetesség elvét hirdetők szerint nem is elég egyetlen társ, egyetlen szerelem egy életre, hiszen az ősmagvunk nem ezt diktálja. A Káma-sútra - a hiedelmekkel ellentétben nem veti meg a kéjnőket, viszont elvárja tőlük magasan képzettségüket, akár a japán gésáknál, maikoknál és geikoknál.

Korunk asszonya egy személyben szeretne lenni a férfi mind a négy felesége, szeretője, a gyermekei anyja, és persze befutni saját karrierjét, hogy független oldalát is kibontakoztathassa. Megsúgjuk neked, ez nem fog menni. A tökéletesség a felsőbb világok kiváltsága és erényes élettel, tiszta tudattal, nemes elszántsággal a fejlődésben, ki kell érdemelni. De törekedhetsz rá, amíg az egészséges törekvési szintet megtartod. Korunk leányai szeretnének asszonyok lenni, de közben képzett kéjnők.

Nos, itt újra a kérdés: Mitől vonzó a nő?

A vonzóvá válás lépcsői


Természetesen attól, hogy ezeket a hagyományos értékeket behozza életébe, ha úgy tetszik importálja és a lehető legtökéletesebb arányban házasítja magában ezen archetípusokat.

A kéjnők természetesen nem egyszerű prostituáltak, nem is pusztán szexuális kisugárzásuk ragadta meg a férfi figyelmét. A nő azzal csavarhatta ujja köré az urakat, hogy külső megjelenése kellemes volt, csupán enyhén kihívó, de sokat ígérő, esze a borotvánál is élesebb, műveltsége pedig környezetében páratlan. A kéjnő, s így mondhatjuk már, a vonzó nő - a jelenben - az a személy, aki rendelkezik az alábbiak közül a legtöbb tulajdonsággal. Ezeket a képességeket nem csak nők és kéjnők, hanem nőket elcsábítani vágyó férfiak is elsajátíthatják. Összességében elmondható, hogy a lenti művészetek tanulmányozása teljessé tesz egy személyt, s ezáltal vonzóvá.

A Káma-sútra összesen 64 pontot sorol fel, a 64 szent szám, felsorolásoknál gyakran éppen ennyi menüpont szerepel. Az egyszerűség kedvéért témakörök szerint foglaljuk össze a bölcs és vonzó asszony-istennő tulajdonságait.

A nővé válás lépcsőfokai
  20 fokos lépcső


1. Értsen az énekléshez, a hangszereken való játékhoz és tánchoz. Ezeket egyszerre és külön-külön is tudja alkalmazni. Zenéljen akár vízzel töltött üvegeken. - Hölgyeim ideje leckét venni!

2. Tudjon rajzolni, festeni és természetesen írni, noha korunkban ez egészen természetes. Előnyös ha a  tetoválások szakértője is egyben.

Hamonet tipp: A hennáról >>

3. Mivel vallásos kultúrkörből származik ez a mű nem érdemes meglepődnünk a következő elváráson: Értsen az istenképek díszítéséhez és öltöztetéséhez, ez bármilyen vallásos rituálé lehet gyakorlatilag, de mutatja, hogy szükségünk van képzőművészi, esztétikai érzékünkre. Ha kell virágágyat készítsen, stb. Tudjon színes üvegeket elhelyezni a padlón, vagy legyen tökéletes készségű lakberendező.

4. Merüljön el a fogak, köntösök, haj, körmök és a test ápolásában, tisztításában karbantartásában és festésében. A tökéletes viseletet tudja megvarrni, elkészíteni, és harmonizáljon megjelenése minden kiegészítővel együtt. Ismerje a kenőcsök és olajok használatát, amely a masszázs alapja, melyet szintén jó kiismerni.

5. Értsen a víz gyűjtéséhez. Ez szerencsére korunkban nem egy bonyolult elfoglaltság, kivéve ha valamely fejlődő országban élünk, illetve ha spórolni szeretnénk a legdrágább kinccsel.

 6. Legyen tökéletes hobbi-barkács-feleség: nyakláncok, díszek, koszorúk, lakásbelső elemek készítője. Virágcsokrok megkomponálója, aki tökéletes öltözéket állít össze kelmékből. Tanulja ki az asztalosmesterséget is.

7. Legyenek kiváló színészi képességei - persze ezt nem csupán a színpadon érdemes kamatoztatni hölgyeim. Az arcjáték, utánzás és hangutánzás szintén ide tartozik.

8. Értsen a varázslatokhoz, misztikus készségekhez, melyek egy nőt illetnek, és a ráolvasásokhoz.

9. Értsen az étkek finom és gusztusos elkészítéséhez. Egyúttal szeszes italokat is tudjon előállítani. - Nem árt egy alap mixer-képző sem.

10. Értsen az állatokhoz és növényekhez, gondozásukhoz és ápolásukhoz. Betegségeiket képes legyen gyógyítani és idomítani a ház körüli jószágokat.

11. Ismerjen talányokat, betűrejtvényeket, szójátékokat, és ezeket tudja érdekesen előadni. Tudjon emellett verseket szavalni, és természetesen költeni is. A kifejező, hibátlan felolvasás szintén követelmény.
 

Ha még nem volt elég, most jön a nehezebbik része!
12. Értsen a kard és botvíváshoz, az alapvető harci készségekhez.

13. Tanulja meg az érvelés művészetét a retorika minden csínját-bínját.

14. Értsen az építészethez, a pénzérmékhez és egyéb gyűjteményekhez, valamint drágakövekhez. Korunkban ide sorolható, hogy a pénzszerzés fondorlataihoz, a gazdasági fogalmakhoz szintén nem árt valamit konyítani.

15. Tanuljon vegytant és ásványtant, valamint matematikát.

16. Merüljön el a titkos írásjelek ismeretében és a titokzatos szókiforgatásban, egyáltalában a szavakkal való játékot érezze, ismerje. Természetesen, ahogy korunkban is alapvető elvárás, több nyelven folyékonyan beszéljen egy igazi hölgy.

17. Értsen az álcázáshoz a külső átalakításához, és megtévesztéshez, mindenféle kacér furmányhoz. Valamint a szerencsejátékokhoz, amelyek egyes irányzatok szerint azonban tiltottak!

18. Természetesen ismerje az etikettet, tudjon bókolni, és viselkedni társaságban.

19. Ismerje a test edzésének módjait, értsen egyúttal a háborúk és hadviselés tudományához legalább elméleti szinten, hiszen ez gyakran vonzza és elkápráztatja a férfiakat.

20. Alkalmazza természetesen megadatott empatikus készségét mások jellemének feltérképezéséhez.

 


Hova tűnt a szex a Káma-sútrából?


Természetesen végig olvasva sort a szívünkhöz kapunk, esetleg nehezebben vesszük a levegőt. Nem könnyű és nem is feltétlenül lényeges minden pontnak megfelelni.

Elmondató, ha a feléhez egészen jól értünk, már jól elboldogulunk társaságban. Ha pedig többhöz minden bizonnyal kedvelt társasági lények vagyunk. Azt sem árt azonban megjegyezni, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség fontos. Pusztán egyetlen tevékenység művészetszerű művelésével eljuthatunk az anyagi világban maximálisan elérhető tökéletességig, fókuszálhatjuk elménket, így elnyerhetjük az univerzum energiának harmóniáját.

Jobb ha nem vagy túl szigorú magadhoz kedves Olvasóm! Közeleg a Nőnap, tégy egy fogadalmat: megpróbálom, igyekszem, és említsd meg minden nap magadnak: egyre jobban haladok!
 

Észrevettél valamit?


A gyönyör sútrái egy szóval sem említik, hogy az élvezethez kell jó szexuális készség, alapos ismeretek a felnőttek kedvenc sportjában. Ez természetesen a +1 pont, a szexuális kultúra, ha úgy tetszik az öröm művészete. Ez azonban sokszor a cél az út végén, s elérhető, megadható partnerünknek, ha egyéb vonzó készségeinknek tudatában és birtokában vagyunk.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 24347 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x