10 szexi kuriózum, amiről nem tudtál
Címlap / Te+Én+Szex / 10 szexi kuriózum, amiről nem tudtál

10 szexi kuriózum, amiről nem tudtál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Legyen szó akár a péniszméretről, a HPV veszélyeiről, vagy a nem kívánt terhességekről, a számokkal nem árt tisztában lenni. A következő pár érdekes adatot szívesen ajánljuk azok figyelmébe, akik szexuális értelemben átlagon felüliek, vagy éppen átlagon aluliak (meglátják, mindkét eset rossz).  

1. A legtöbb gyermeket szült asszony a 18. századi Oroszországban élt: összesen 69 gyermeket hozott a világra, ezek közül 16 iker, 7 hármas iker és 4 négyes iker terhessége volt. Ennek ellenére mégsem ő a rekorder a gyerekgyártásban: egy, az 1700-as években élt marokkói császár összesen 342 lányt és 525 fiút nemzett és halálának idején mintegy 500 férfi leszármazottal rendelkezett.

2. Egy átlagos erektált pénisz 12 és 18 centiméter hosszú és 10-15 centiméter a kerülete (ami kb. 3,2-4,8 cm átmérőt jelent - a szerk.), úgyhogy igazán nincs min aggódni, uraim.

3. A 40-es korosztályban lévő férfiak 5 százaléka, és a 65 év felettiek 15-25 százaléka szenved valamilyen mértékű erekció zavartól, a statisztika sajnos folyamatosan 

4. A férfiak átlagosan 16,9 éves korukban vesztik el szüzességüket, míg a nők 17,4 évesen. Abban, hogy mikor veszítjük el szüzességünket, nagy szerepet játszanak a gének: az öröklött tényezők, mint a vérmérséklet szabják meg a szexuális étvágyat is.

5. 10 házas emberből egy (12 százalék) általában egyedül, párjától külön alszik.

6. Míg a férfiak körülbelül 75 százaléka minden egyes szexuális együttlétkor eléri az orgazmust, addig ez nők esetében csupán 29 százalékról mondható el. A legtöbb nő képtelen a hüvelyi orgazmusra, és csak a klitorisz izgatásával juthat el a csúcsra.

 
 
7. Az egyetemisták közel kétharmadának vannak olyan barátai, akikkel csak a szexuális kapcsolat miatt vannak együtt, a párkapcsolati kötelezettségek nélkül.

8. Egy 20 és 59 év közötti felnőtt nőnek átlagosan négy szexuális partnerrel van dolga élete során, míg egy hasonló korú férfinak héttel. Te hozod az átlagot? 

9. A 2001 és 2003 között szült nők kétharmada terhessége alatt is végig dolgozott 80 százalékuk pedig a szülés után egy hónappal már ismét munkába állt. Ezzel szemben a hatvanas években a nők alig 45 százaléka dolgozott terhességének ideje alatt és 35 százalékuk tért csak vissza a munkába egy hónappal a szülést követően.

10. A szexuális aktív férfiak, és nők fele találkozik valamikor élete során nemi szervi HPV fertőzéssel. A HPV, vagy humán papilloma vírus egyszerű nemi szervi szemölcsöktől kezdve a méhnyakrákig igen változatos betegségeket okozhat. Az esetek 90 százalékában a szervezet saját immunrendszere két éven belül tünetmentesen leküzdi a fertőzést. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 11033 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x