Az elszakíthatatlan lélekpárod - te már ismered?
Címlap / Te+Én+Szex / Az elszakíthatatlan lélekpárod - te már ismered?

Az elszakíthatatlan lélekpárod - te már ismered?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Életünk kiemelkedően fontos területe a párkapcsolat. Szinte nincs olyan ember, kinek ne befolyásolná élete minőségét, hogy éppen milyen kapcsolatban él, vagy van-e neki egyáltalán társa. Nem tudunk róla, de minden párkapcsolatban azt a rég elvesztett felünket keressük, amelyet úgy hívnak, hogy Lélekpár.  

Keresésünk öntudatlan, egyre csak a tökéletest hajtjuk. Sokszor beérjük egy gyengébb minőségű kapcsolattal, de a vége úgyis az lesz, hogy már csak a legjobb az, ami felkelti az érdeklődésünket. Néha csak állunk, és várunk, mintha arra várnánk, hogy az élet tengere partra sodorja nekünk az igazit. 


Találd meg a lélekpárodat! 

Akik eljutottak ehhez a belülről fakadó igényükhöz, azok igen közel állnak ahhoz, hogy megtalálják a Lélekpárjukat, mert a vágy már megfogalmazódott. Innen már csak néhány lépés, vagy néhány belső gyakorlat választ el attól, hogy megtörténjen a nagy találkozás Ővele! 

Amikor két lélek, kik régen elvesztették egymást, újra összetalálkoznak, igen megörülnek egymásnak és azoknak az érzéseknek, melyeket a másik felük jelenléte kelt. Erősebb az érzés attól, mint mikor az Anya megleli elveszettnek hitt gyermekét. Ez a kapcsolat ugyanis sokkal mélyebbről jön, mint bármilyen emberi szintű kapcsolat. Itt a lelkek közös eredete szövi össze a szálakat, és ezért elengedni képtelenség! 

Elszakíthatatlan kapocs 

Aki megpróbál egy ilyen kötődést szétszedni, elengedni, kicibálni, az mintha a saját lelkét akarná kiszakítani a testéből. Nem fog sikerülni.
Két gyógyír létezik erre a kapcsolódásra: 
  • Az egyik, ha felvállaljuk az ilyen kapcsolatot és nem ellenkezünk többé. Elfogadjuk, hogy lelkünk mélyéről olyan erő irányítja cselekedeteinket, mely hatalmasabb az Egónktól. Az Eredet ősi kapcsolatának adjuk át magunkat és kezdjük el élvezni az élet eme ajándékát! 
     
  • A másik, ha megpróbálunk egy még ettől is tisztább tudatszintre eljutni, ahol ezek az energiák, érzések jelentőségüket veszítik. Ez nem más, mint az Üresség. Az üresség az, ahol teljesen mindegy, hogy ki vagy, ki voltál és leszel, ki a Lélekpárod, - hiszen nincs semmi sem. Ezt az állapotot leginkább üresség meditáció segítségével lehet elérni, mert az élet bizony ritkán adja meg spontán ezt a tapasztalást. 
Az ürességben feloldódik a kapcsolat, feloldódunk mi magunk is, így a probléma a gyökerénél oldódik meg. 

A Tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek igen kis százaléka képes csak az ürességben honolni, ezért megoldásként inkább a kapcsolat őszinte megélését javasolnám. Nemcsak mert ez a könnyebben járható út, hanem mert életünk természetéhez inkább ez a stílus hasonlít. 

Élvezni és élni hagyni! – lehetne ez a mottója a Lélekpárjukat keresőknek és azoknak, akik már megtalálták az Igazit. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 13227 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x