10 jel, hogy kapcsolatod nem éli túl 2022-t
Címlap / Te+Én+Szex / 10 jel, hogy kapcsolatod nem éli túl 2022-t

10 jel, hogy kapcsolatod nem éli túl 2022-t

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A női intuíció általában ingen kifinomult készség. Nem hogy meglehetősen hasznos, hanem egyenesen pontos is. Természetesen a nők többségére jellemző egyfajta bizonytalanság, a magabiztosság elvesztése, ha egy helyzetben döntést kell hozni. Vagyis ha valamit egy nő meg is érez, gyakran nem hiszi el. Ez a képesség elsősorban a gyermekek miatt jött létre, hogy a nő, az anya a gyermek minden mozdulatát, rezdülését megőrizze és képes legyen őt ellátni, betegségeit és igényeit felismerni. De másra is jó.  

Ez az intuíció a nőknek a párkapcsolataban is nagyon fontos információkat szolgáltat. Elsősorban például azt sejthetjük meg, hogy kiszemeltünk, amikor elsőként találkozunk vele, nőtlen-e, önálló, független, vagy éppen foglalt. De azt is sok nő biztosan tudja, hogy a férfi egyéjszakás kalandra vágyik vagy komolyabb kapcsolatban, esetleg házasságban, gyermekvállalásban gondolkozik-e. Azok a nők, akiket úgymond átvertek, gyakran nem rendelkeznek már kifejlett intuíciós érzékkel, mondhatni a belső női ösztönviláguk az idővel „elcsökevényesedett”.

Ha viszont abba a 80%-ba tartozol, akinek intuíciói hibátanok, de nem tartozol abba az 5 %-ba, aki intuícióiban tökéletesen bízik és sohasem csalódik, akkor mindenképpen érdemes rájönnöd, mely megérzésednek és milyen mértékben hihetsz. Ehhez adunk szótárt.

 

Az alábbiakban 10 olyan tipikus jelet olvashatsz, ami kezdetben nem feltűnő jel, csupán egy kis jelenség, amit intuitíve talán nehéz egyedül megjósolnod magadnak. Ezeket a jeleket már egyedül is észreveszed, de értelmezésükkel gondod lehet. Mire kell figyelned, mikor tudhatod, hogy a nagy ő már eldöntötte egy alkalmas pillanatban repülsz, vagy hogy esetleg te nem vallod be magadnak, de már eldöntötted belül, hogy nem vagy képes ezt az utat továbbfolytatni?!

10 intő jel, hogy kapcsolatotok nem éri meg a jövő évet! 


 1. Sok és szokatlanul csendes időszak: amikor a másiknak valahogy nem tudunk mit mondani. Ha érnek is élmények, vagy őt érik élmények, akkor is gyakran már túl távolinak tűnik a másik, hogy igazán sok élményt, izgalmas információt, véleményt, gondolatot osszunk meg a másikkal. Ennek heveny formája: sokszor nem is találkoztok, illetve beindulnak a szeparált információk. Titkok és titkolózások, egyre több, de én erről nem is tudtam helyzettel találhatod szembe magad.

 2. Amikor a féltékenység eltűnik – teljesen: A féltékenység sokak szerint a bizalmatlanság jele. Ugyanakkor féltékenynek lenni mértékkel, a ragaszkodást vonzódást fejezheti ki, vagyis azt, hogy TE kellesz NEKEM. Ez egy nagyon szép dolog, amíg kedvesen és valóban csak mértékkel van jelen ez egy kapcsolatban. Amikor egy közlekedési eszközön a veled szemben ülő hölgy szemezése pároddal már nem féltékennyé tesz hanem csak dühössé, és az egyetlen vágyad legfeljebb betörni az illető képét, vagy amikor korábban féltékeny párodat már gyakorlatilag teljesen tökéletesen hidegen hagyja, hogy kivel és mit csinálsz, akkor sejtheted, valami megfeneklett...
  Ennek komolyabb formája: hogy tökéletesen nyugodtan szemez és flörtöl úgy egy idegen nővel/férfival, hogy közben melletted ül.
   
 3. Tök mindegy: Amikor már nem érdeklődtök egymás dolgai, napja és a külön eltöltött események és idő iránt. Amikor már nem kérdeztek és igazából fáradt vagy meghallgatni őt, sőt türelmetlenné tesz vele kapcsolatban minden. Ennek heveny formája: hogy ordít, üvölt, esetleg más módon fizikailag dühöngtök egymás hatására, csak ne kellejen a másikat végighallgatni.
   
 4. No sex: Amikor eltűnik, vagy megcsappan a szexualitás kapcsolatotokban, és ennek kiemelt formája, hogy elhúzódik csók, puszi, ölelés elől-közben, vagy csak elblicceli és elvicceli, hogy átmenetileg nem akar veled aludni, hozzádbújni. Ennek heveny formája: hogy már nem tudjátok úgy megérinteni egymást, hogy az felizgasson vagy felizgassa a másikat.
   
 5. Neked mindig bajod van: Amikor érzéketlenné válik problémáidra és betegségeidre, vagy egyéb komolyabb gondjaidra. Ez lehet munkakeresési nehézség, beteg szülő ápolása, bármi. Amikor a szociális környezetedet és gondjaidat már nem tudja vagy nem kívánja olyan mértékben felvállalni mert ennek már ígyis-úgyis mindegy. Ennek heveny formája: hogy bajban magadra hagy.
   
 6. Menekülések: Amikor a televízió, számítógépe, egy könyv vagy éppen mobiltelefonja százszorta jobban érdekli, mint te. Bármi, ami veled történt, az, hogy veled legyen. Ennek heveny formája: hogy a kütyük előtt elfelejtkezik rólad, elkésik, nem szól, átnéz rajtad, a környezeteteket hanyagolja, vagy éppen nem hallja meg azt sem, ha tízszer szólsz hozzá.
   
 7. Csak külön: A korábbi közös élmények, közös elfoglaltságok és programok egyszerűen megszűnnek létezni. Az udvarlás, mint olyan, a tetszeni akarás megszűnik. Ez a nők részéről gyakran egyfajta eleganciabeli igénytelenséget jelent. Az ember a puszta tisztálkodásnál nem tesz meg többet önmagáért. A férfi ugyanakkor nem invitálja már programokra a nőt, esetleg elhízik, és nem kívánja vele korábbi közös élményeit folytatni sem, ül otthon, vagy külön jár el. Nem érdeklik a közös helyszínek, emlékek: Lehet ez séta egy kedvenc megszokott helyre, parkba ahol a pár összetalálkozott, az első koncerthelyszín felelevenítése későbbi bulikkal. Ezek a dolgok egytől egyig megszűnhetnek. Ennek heveny formája: amikor a másik már szinte elküldi társát, hogy menjen el nélküle valahova, sőt szinte asszisztál ahhoz, hogy elmenj nélküle másokkal bulizni és ő addig szintén szabad lehessen, pihenhessen, nélküled. Vagyis hagyd már békén.
   
 8. Örök téma, a szakítás: Amikor már gyakoribb téma az, hogy mikor, miként és miért szakítotok, mint az, hogy mit egyetek másnap, amikor ez végtelenül gyakran merül fel, akkor ez külön gondot okozhat. Ekkor szinte biztos, hogy közel a vég. Na nem azért mert a szakítás mint téma feltétlenül a kapcsolat végét jelölné. Sőt, az első és komoly kidobások gyakran követelések, figyelemfelkeltések és hangos kiáltások a kapcsolat megjavításának érdekében, de ha túl gyakori téma, akkor megteremti önmagát. Ennek heveny formája: amikor már nem idegesít, aggaszt vagy tölt el mindez félelemmel, hanem tökéletesen nyugodtan, amolyan végkimerült módon érint.
   
 9. Utolsó stádium – belebetegedtek: Stresszessé, melankolikussá, esetleg egyenesen depresszióssá válsz kapcsolatban vagy mindez jóval rejtettebben jelentkeznek, például betegségek, kimerültség, gyengeség, és ideggyengeség formájában. A problémák egyéni testalkattól függően más és más területen nyilvánulnak meg. Ennek heveny formája: Nőknél ilyen esetben gyakoriak a komoly és súlyos nőgyógyászati problémák, férfiak gyakran idegesek, stresszesek, fáj a fejük és kezdenek ezek miatt alkoholfogyasztásba. Krónikus betegségek kialakulása, vagy korábbi bajok újbóli felerősödése.
   
 10. Az utolsó hetek: Elkezd úgy viselkedni hosszú törés után, mint mikor megismerkedtetek. Fitt, fiatalos, életerős, önálló és amolyan vadász jelleg, ha nő, akkor intenzívvé és vonzóvá válik. Öltözködése feltűnően hibátlan lesz. Ha férfi, sármos és nagyvonalú, csak nem veled. Ekkor már sejtheted, hogy újabb beszerző stádiumba lépett. Vadászik, kíván, csak mást.Mielőtt teljesen kiborulsz, vedd észre a jeleket!

Az események megbeszéléssel, őszinteséggel, ha nem is teljesen visszafordíthatók, de a helyzet renoválható és marad még egy esély a kapcsolatra. Ha pedig már erre sincs kilátás, legalább könnyebülj meg, mert sokan vannak még így a világban, veled hasonló helyzetben, még ha ez nem is vigasztal különösképp.

Lazulj el, engedd ki a gőzt, akár sírj is, nyugodtan

Próbáld meg kioldani ezeket a blokkokat, engedd el a belső karót, ami életben tart, hagyd magad összecsuklani, mert csak a padlóról tud újra lendületet venni az ember.

Engedd meg magadnak, hogy gyászold az elmúló kapcsolatot, és legalább önmagadnak próbáld őszintén elmondani, ami bánt. Ez az első szakasz. Azután meg kell találnod a kapcsolatban, amit beletettél, saját egyéniségedet, és lépésről lépésre kell lefejteni ezt a közös életről. Le kell válni, okosan, hogy ne sérülj meg. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7150 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x