Páros teszt szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak
Címlap / Te+Én+Szex / Páros teszt szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak

Páros teszt szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Van párod? Akkor válassz egy képet te, és kérd meg, hogy válasszon egyet ő is! Nincs párod? Akkor válassz egyet, ami legjobban tetszik! Aztán nézzétek meg a megfejtést! Jó szórakozást!  

 A Harmoneten gyakran találkozhatsz egy ismert ezoterikus festőművésznő, Dukai K Szilvi csodaszép festményeivel. A festmények energetikája egészen különleges, aki ezeket a képeket otthonába viszi, általában arról számol be, hogy élete változik, javul, a lakás erőtere megtisztul. Ha szeretnél megismerkedni a művésznő többi képével is, akkor látogass el a virtuális galériába, és akár az alábbi festmények is megvásárolhatók, míg valaki más meg nem veszi >> 


Hogyan játssz párosan? 


Mindketten válasszatok egy-egy képet, először ne áruljátok el a párotoknak, hogy melyiket. Ha mindketten választottatok, akkor mondjátok meg egymásnak melyik kép tetszett. Olvassátok el a pároknak szóló értékelést a festmény alatt. 

Hogyan játssz egyedül? 

Válaszd ki, melyik kép tetszik legjobban - ha megvan, olvasd el a párkeresőknek szóló értékelést a kép alatt! 

Nézzük a képeket sorban: Ha megvan a kiválasztott kép, akkor nincs más hátra, mint találd meg a sorban azt, amelyiket választottad. 


1. Kicsibögre szerelem Páros értékelés: Ha ezt a képet választottad, akkor te nagyon szereted a párodat kényzetetni. Fontos neked, hogy jól érezze magát, hogy minden meglegyen, elsősorban apró szívességekben gondolkodsz, amelyek bearanyozzák a napjait. (Mint a reggeli kávé, vagy egy vasárnapi ebéd megfőzése.) 

Ha mind a ketten ezt a képet választottátok, akkor olyanok vagytok, mint a Forrest Gumpból vett hasonlat, a borsó meg a héja. Nem egyformák, de egymás kiegészítései. 

Párkeresőknek: 
Ha párt keresel, egy gondoskodó partner az, aki legjobban illene hozzád. Olyan személy, aki lesi és kitalálja az apró gondolataidat. Nem az a fontos, hogy mennyibe kerül amit ad, hanem az a végtelen személyesség, ahogyan adja. Szívből kívánom, hogy megtaláld! 


2. Szerelem esernyő alattPáros értékelés:
 Ha ezt a képet választottad, akkor te nem vagy az a tipikus otthonülő fajta. Számodra a legfontosabb, hogy a párod elkísérjen a világ színpadán bárhová, és ahol együtt jártok, ott mindig süt a nap.

Ha mind a ketten ezt a képet választottátok, akkor ti együtt bármire képesek vagytok. Ha összefogtok, megjelennek előttetek az ünnepek méltóságteljes fekete-fehérben, a hétköznapok a szívárvány összes színével, miközben mindegyre csak feljebb léptek, és kapcsolatotok erősödik.

Párkeresőknek: 
Ha párt keresel, olyanra vágysz, aki ráirányítja a figyelmedet a sokszínű világra, mint egy jó idegenvezető. Ha megtalálod őt, megérted, miért mondják: a felhők fölött mindig kék az ég! Márpedig megtalálod őt, ha hiszel benne!


3. Útonjáró szerelem Páros értékelés: Ha ezt a képet választottad, akkor számodra nemcsak a szerelem, hanem a barátság, a család is nagyon fontos. Gondolj ezen a napon a kedvesed melett a barátnődre, s ha vannak, a gyerekeidre és a szüleidre is! Lepd meg őket egy kis aprósággal, örülni fognak mindannyian.

Ha mind a ketten ezt a képet választottátok
, akkor a ti szerelmetek horizontja végtelen. Nem állhat akadály érzelmeitek kiteljesedése előtt, csak haladjatok végig a nyílegyenes úton, amely a boldogsághoz vezet!

Párkeresőknek: 
Ha párt keresel, gondolj arra, hogy téged is keres valaki. Egyformák vagytok, mint a két kislány a rajzon: te vagy a piros, ő a kék. Mindketten csak azt szeretnétek, hogy megfoghassátok egymás kezét, és megnézzétek a szép látványt, ami van az út végén vár titeket.

4. Delfin szerelemPáros értékelés: Ha ezt a képet választottad, akkor a vidám emberek közé tartozol. Számodra minden nap ad okot a nevetésere, mindenben meglátod a vicceset. Veled lenni öröm, a barátaid is azért keresik a társaságodat, mert a te poharad mindig félig teli van.

Ha mind a ketten ezt a képet választottátok, akkor ti együtt alkottok egy egészet. Minden mozdulatotokból, minden szavatokból ez árad. Nézzétek csak, ahogy a két delfin teste együtt alkot egy szívecskét!

Párkeresőknek: 
Ha párt keresel, olyan céltudatosan tedd, ahogyan ez a két delfin látszik, a kép közepén, a végtelen kékségben. Mindenki más, aki nem neked született, váljon a kékség részévé, és te csak arra koncentrálj, azt vedd észre, és emeld ki a többiek közül, akivel ilyen harmóniában tudsz összekapcsolódni, mint a delfinek.

5. Kála szerelem


 
Páros értékelés: Ha ezt a képet választottad, akkor számodra rendkívül fontos az elegancia. Szereted, ha udvariasan bánnak veled, apró figyelmességekkel lepnek meg. Ha ilyen partnerre lelsz, te is beborítod őt figyelmed bársonyával.

Ha mind a ketten ezt a képet választottátok, abból látszik, hogy bár kívülről hűvösnek, zárkózottnak látszotok, egymás számára kinyíltok, és a másiknak átadott érzelmeket a kelyhetekbe zárjátok.

Párkeresőknek: 
Ha párt keresel, egy kicsit most mozdul ki a mélabú lilájából, és bízz abban, hogy a boldogság rózsaszínje terád is vár!


7. Pillangó szerelem Páros értékelés: Ha ezt a képet választottad, akkor számodra ez a kapcsolat könnyű, mint a fátyol. Nem gátol, nem szorít sehol, szabadon kiteljesedhetsz, miközben mindig visszaszállhatsz kapcsolatod nyugalmához.

Ha mind a ketten ezt a képet választottátok, abból látszik, hogy milyen kiegyensúlyozott a szerelmetek. Hol az egyik röppen előbbre, és vezeti a másikat, hol a másik veszi át az irányítást, miközben mindketten remekül érzitek magatokat.

Párkeresőknek: 
Ha párt keresel, olyat válassz, aki szívesen tölti veled az idejét, nem nehezíti meg a felesleges akadékoskodásával a hétköznapjaidat, akire felnézel, és elfogadod tőle azt is, ha finom kritikát gyakorol.

Ha pár keresel, akkor adj MA egy esélyt a sorsnak, regisztrálj társkeresőnkbe ITT >> 

Ha a festmények eredetijét szeretnéd a faladon látni, ide kattints >> 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 19527 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x