Randid van? Erre készülj a csillagjegyed alapján!
Címlap / Te+Én+Szex / Randid van? Erre készülj a csillagjegyed alapján!

Randid van? Erre készülj a csillagjegyed alapján!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha éppen az ismerkedés időszakában vagy valakivel, érdemes utánanézned, horoszkópja alapján mire számíthatsz a jövőben. Igazi családcentrikus vagy csak a karrier érdekli? Rendmániás vagy gyűjtögető? Mutatjuk!  

Halak          
Romantikus, önzetlen, segít, ahol tud. A Halak igazi szülő típus, aki egy megbízható partnerrel  az oldalán mindig eléri, amit akar az élettől.

Vízöntő
Vágyik a szabadságra, szereti a kihívásokat és a váratlan dolgokat, és nagyon céltudatos. A párjának nincs egyszerű dolga, hiszen nem szeret függeni másoktól, inkább önállóan dönt.

Bak
Igazi kihívás egy partner számára, ugyanis nem gyakran mutat érzelmeket, és nagyon nehéz közel kerülni hozzá. Akinek azonban ez sikerül, ahhoz egy életen át hűséges lesz.

Nyilas
Céltudatos, optimista, és mindig kész a tanulásra. Aki Nyilast választ párnak, számítson arra, hogy ennek a jegynek szüksége van arra, hogy szellemileg is kielégítse a partnere.

Skorpió
Titokzatos és nagyon hamar kiismeri beszélgetőpartnerét, miközen saját magáról alig árul el valamit. Nagyon sokszor érzelmei irányítják.

Mérleg
Valódi társasági ember! Szeret flörtölni és ismerkedni, ugyanakkor nagyon befolyásolja környezete. Ritkán néz szembe problémáival, így egy türelmes partnerre van szüksége.


Szűz
Sokkal inkább az esze irányítja mint a szíve, nagyon racionális! Ha rendetlen típus vagy, kösd fel a nadrágod, mert nagyon rendszerető és precíz emberrel állsz szemben!

Oroszlán
Nagylelkű és vicces figura, képes bárkit fellelkesíteni lendületével. Azonban nem tűri a sértést, előbb utóbb nyíltan a szemedbe fogja mondani, ha nem tetszik neki valami.

Rák
Elképesztően családcentrikus, nehezen válik meg a múlttól, legyenek azok emlékek vagy tárgyak. Együttérző és érzékeny partnerre találhatunk személyében.

Ikrek
Állandóan mozgásban van, nem szeret sokáig sem fizikailag, sem szellemileg egy helyben állni. Folyamatosan ellentmondásokat keres, melyeknek utána néz, így csiszolja az elméjét.

Bika
Szereti a gyermekeket, jó eséllyel mielőbb vágyik saját családra. Nagyon jól bánik a pénzzel, ugyanakkor szereti kisajátítani azt, ami az övé.

Kos
Nyughatatlan és nagyon heves természet. Nagyon hirtelen haragú és türelmetlen, nem egyszerű partner. Ugyanakkor nagyon céltudatos, egyenes és nyitott személyiség. 

>>> MÉG TÖBB HOROSZKÓP ITT!
   

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 14111 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x