Szerelem, szeretet…
Címlap / Te+Én+Szex / Szerelem, szeretet…

Nyiri Helga

Szerelem, szeretet…

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-06

A tavaszi zsongás mindig felerősíti a párkapcsolati témákat. Mivel minden energia, ilyenkor a természet ébredése, virágzás, elindítja bennünk is az ébredés és virágzás energiáját. Mindig mindennel összefügg, mint tudjuk. De hogy is van ez a szerelem dolog mostanában?  

Terapeutaként sokszor keresnek meg párkapcsolati problémával. Nagyon szeretem ezt a témát. Magam is megjártam ebben az utam és tudom és látom azt is, hogy most megpróbáltatnak a kapcsolatok.  Amikor a tanfolyamokon a lélektárs témához érünk, és azt tanuljuk, hogy tudom bevonzani a leginkább hozzám illő lélektársat, akkor mindig megváltozik az energia.
Hiszen mindannyian arra vágyunk, hogy szeressenek minket és mi is viszont szeressünk. Itt viszont nagyon fontos megállni egy pillanatra. Az, hogy szeressenek minket, nem mehet át abba az elvárásba, hogy a másik dolga, feladat engem boldoggá tenni. Sokan bele esünk ebbe a csapdába, és még az is igaz, hogy nem tudatos. Könnyebb azt hinnünk, hogy majd jön valaki, akinek arról szól az élet, hogy engem boldoggá tegyen. Lájtosabb formája ennek, amikor azt hisszük, csak egy másik emberrel lehetek teljes, örömteli. Ha megértjük azt, hogy az első lépés az, hogy önmagamat tudjam szeretni minden pillanatban, akkor egy érkező pár, társ már nem az elvárás energiába érkezik, és egy ilyen kapcsolódás sokkal kalandosabb.


Fotó forrása: Pixabay
 
De mit is jelent önmagam szeretni? 
Először is azt, hogy semmiképpen sem bántom magam. Például olyan dolgokkal, hogy állandóan kritizálom magam a külső miatt, az életem miatt. Például azt is jelenti, hogy értékelem magam. Még akkor is, amikor esetleg abban szocializálódtam, hogy azt hallottam, hogy nem vagyok elég jó, sosem leszek elég jó, nem érdemlem meg a szeretetet, boldogságot stb… Ilyen esetekre vannak a theta konzultációk például, hogy ezeket a hitrendszereket lecseréljük. Jelenti azt is, hogy egészségesen táplálom a testem, sportolok, mert tudom, hogy a testem az otthonom és vigyázom rá, szeretgetem. Szerethetem a testem azzal is, hogy nem a hibáit vizsgálom állandóan, hanem a szépségeire figyelek és értékelem azokat. Szeretem magam igazán és úgy, hogy a fókuszom az értékeimen van. Hogy tudatában vagyok annak, hogy fontos vagyok, értékes vagyok. Befejezem az összehasonlítgatást másokkal… Minden negatív, fizikai testi tünet arról mesél, hogy baj van az önmagad szeretetéről. Mert aki szereti magát, nem betegíti meg a testet….
 
Amikor rendben vagyok magammal, és már azt is ki tudom mondani, hogy szeretem magam, akkor az egy nagyon szabad érzés. Mámorító. És ilyenkor tud bekapcsolni egy nagyon különleges energia. Szerelmes vagyok magamba és az életembe… Nem összekeverendő az egó „én vagyok a legjobb” és „mindenki le van fütyülve” játékával. Ez egy egészen más áramlás, más kapcsolódás.
Ez lenne az igazi alappillére az életünknek. Erre lehet teremteni lélektársat, szerelmet, családot. Ez az igazi élet. 
 
Szóval, mielőtt azt is megpiszkálnánk, hogy az eddigi párkapcsolatok miért nem működtek vagy miért nem úgy…., azelőtt az első és legfontosabb lépésre szánd el magad: barátkozz meg magaddal, sőt fedezd fel magad, a szépségeidet, az értékeidet, hangolódj önmagaddal. Éld be magad, a tested, a szellemed, a lelked! Szeresd meg magad itt és most a múltaddal, a jeleneddel együtt, hogy egy egészen más valóságot tudj teremteni a jövőben!


 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 9069 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x