Néhány biztos jele annak, hogy a férjed a legjobb barátod...
Címlap / Te+Én+Szex / Néhány biztos jele annak, hogy a férjed a legjobb barátod

Néhány biztos jele annak, hogy a férjed a legjobb barátod

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Bizonyára sok barátod volt már életed során, de soha nem volt olyan barátod, mint a férjed. Hogy megbizonyosodj arról, hogy ez tényleg így van, tekintsd meg az alábbi pontokat! Ha a legtöbbel egyetértesz és aktívan jelen is van az életedben, akkor boldogan hátradőlhetsz, mert minden bizonnyal a férjed a legjobb barátod!  

Mindent elmondotok egymásnak, és még szívesen is osztod meg vele, hogy éppen milyen napod volt és mi történt veled? Ő az egyetlen, akiben tökéletesen megbízol és tudod, hogy minden titkod tudója, ami általa nem is szivároghat ki? A bizalom minden házasságnak a legfontosabb alappillére kellene, hogy legyen, amit folyamatosan fenntartott kommunikációval és őszinte csevejekkel, humorral, valamint szeretettel a végtelenségig is fenn lehet tartani. 
 
Persze nincsen mindenkinek állandóan jó kedve, kell egy egészséges hullámzás a magaslatok és a mélységek megélései között. Viszont ha a férjed felemel téged egy rossz helyzetből vagy éppen visszahúz a Földre, ha éppen túl messzire szállnál az eufóriától, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő egy ideális társ, aki pont azt csinálja, ami egyébként a legjobb barátnak is a feladata. 
 

Egy igaz barát folyamatosan tanácsokkal lát el téged vagy éppen ő kér tanácsot tőled, hiszen tudja nagyon jól, hogy rajtad kívül senki nem képes jobbat mondani. Tudtok egymásra támaszkodni és mindig ott van, hogy meghallgasson téged, bármiről is legyen szó. Egy ilyen igazán bizalmas baráti viszony fantasztikus érzés egy házasságban, ha a felek valóban így viszonyulnak egymáshoz. 
Ha a férjed még azt is tudja, hogy a legrosszabb napjaidon mire van éppen szükséged és azt kérés nélkül biztosítja számodra, akkor az nem csak meglepetés, hanem azonnal megoldás is az éppen jelen lévő problémádra. Viszont ha éppen munkájából adódóan nem lehet veled, akkor a perceket számolod vissza, egészen hazatéréséig. Ennyire képesek vagyunk szeretni egy igaz barátot.
 
Végül ha a szabadidős tevékenységek, az utazások, a nyaralások és minden együtt töltött perc gyermeteg humorral fűszerezve telik, akkor egyértelműen elmondhatod, hogy a férjed a legjobb barátod.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x