Vidéken többen keresnek kifejezetten molett szeretőt
Címlap / Te+Én+Szex / Vidéken többen keresnek kifejezetten molett szeretőt

Vidéken többen keresnek kifejezetten molett szeretőt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-19

Napjainkban az alkalmi megcsalás vagy egy titkos viszony fenntartása már nem csupán a férfiak kiváltsága, a nők esetében is egyre gyakoribb, hogy szeretőt tartanak. Egy 2018-as felmérés szerint a férfiaknak alig a fele és a nőknek is csupán az egyharmada az, aki kifejezetten alkalmi vagy állandó szexpartnert keres.  

 

Sokan csupán flörtölni szeretnének vagy egyszerűen csak társaságra vágynak. És hogy kivel? A Titkosrandi társoldala, a viszony.hu több ezer félrelépést tervezgető párkereső adatlapját megvizsgálta, hogy külső alapján milyen szeretőt keresnek maguknak. Érdekes összefüggésekre bukkantak.

Az egyik legszembetűnőbb, hogy a szeretőideál lakhelyenként is változhat, amire legjobb példát a vidéki és a fővárosi nők elképzelései közötti különbségek adják. Míg vidéken a hűtlenkedni vágyó hölgyek inkább a korosztályukban nézelődnek és jobban vonzódnak a testesebb férfiakhoz, addig a fővárosiak az idősebb, ám vékony, vagy sportosabb testalkatú férfiakat keresik leginkább.

A fiatalabb nőknek a kékszemű férfiak a gyengéi, a negyven felettieknél viszont már a barna szemszín a legkívánatosabb, ha szeretőről van szó. Ugyanez a hajszínnél is megfigyelhető: minél fiatalabb egy nő, annál világosabb hajú (szőke, szőkésbarna) férfit keres. A férfiaknál a kutatás szerint a női szemszín kevésbé lényeges egy szeretői viszonyban, legalábbis kiugró adatot egyik szemszín sem mutatott.

Fiatalabb szeretőt nem meglepő módon leginkább a negyvenes férfiak keresnek, a harmincasok inkább korosztályukban nézelődnek, ha titkos légyottokra vágynak. Viszont az ötvenes hölgyek közül is vannak (4% körül), akik kifejezetten jóval fiatalabb szeretőre vágynak és a harmincas férfiak érdeklik őket.

Míg a férfiak jelentős része – minden hetedik hűtlenkedni vágyó – keres vörös, vagy vörösesbarna hajú hölgyet titkos légyottokra, addig a hölgyek szinte egyáltalán nem szeretnének vörös hajú férfival randevúzni.

Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy a molett nőknek esélyük sincs a férfiaknál: minél idősebb a férfi, annál inkább keres magának molett hölgyet félrelépés céljából – derült ki a kutatásból. Kétszer annyi ötvenes férfi keres kifejezetten molett hölgyet alkalmi partnernek, mint 20-30 évvel fiatalabb férfitársai és náluk is megfigyelhető a nőkre jellemző földrajzi eltérés: a vidéki férfiak nagyobb arányban keresnek molett szeretőt, mint fővárosi társaik.
 

 
 


 
 
[ 1694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x